neděle 31. srpna 2014

První podzimní novinky

Prázdninám dnes oficiálně odzvoní a nám nezbývá nic jiného, než se připravovat na podzimní radosti. Velký boom novinek se sice teprve chystá, nicméně některé firmy si pospíšily a pár novinek je již dostupných nyní.


Rimmel balzámy na rty

Mezi největší lákadla patří barevné balzámky Rimmel. Po velkém boomu Baby Lips od Maybelline a lokálnímu nadšení z Love Lips Dermacol, s podobným konceptem přichází i Rimmel. Zatím se na nás těší pět variant. V zahraničí už jsou dostupné, u nás je najdeme snad brzy. 

Rimmel řasenka

Rimmel, to je továrna na řasenky. O novinku nás neochudí ani v následujících dnech. Wonder'full má velmi sympatický kartáček a navíc obsahuje arganový olej, takže by měla o řasy i pečovat. Docela se mi zamlouvá a myslím si, že v zimních měsících taková extra péče o řasy nezaškodí.

The Body Shop arganová řada

U arganového oleje ještě chvíli zůstaneme. Ne nadarmo se o něm mluví jako o velmi populární surovině. Je skutečně úplně ve všem. :-) The Body Shop vytvořil kompletní arganovou řadu, kde najdete pečující pomocníky pro celé tělo. Řada se mi líbí moc, ale s The Body Shop mám v poslední době ten problém, že je mi všechno sympatické, ale když si náhodou něco koupím, tak to stojí zaprd. Tak ještě uvidím, jestli mě na něco zláká i příště.

Balea pleťová řada

Zavítáme i do levnějších vod. Balea pro nás přichystala rozšíření řady Teint Perfektion, která je zaměřená k boji proti nedokonalostem. Měla by urychlovat hojení jizviček a hlavně je opticky skrýt. Přiznám se, že byť je Balea v lecčem výborná, tady jim tak trochu nevěřím.

Alverde tělová máslíčka

Obdobná limitka Alverde vzbudila o Vánocích takový rozruch, že se téměř na nikoho nedostalo. Nyní značka přichází s ovocnou variací tří miniaturek a budeme doufat, že nám toho tentokrát přivezli dostatek. Zatím jsem na ně neměla štěstí, ale pokud je potkám, určitě si je koupím.

La Roche Posay CC krém

Makeupová abeceda bude v módě i v nadcházející sezóně. Rosaliac CC krém od La Roche Posay se navíc stane prvním CC krémem v naších lékárnách. Namířeno by tam měl mít v několika málo příštích dnech. Tento kousek slibuje nahradit hydratační krém, skrýt začervenání a další nedokonalosti. Obsahuje SPF 30. Pro BB a CC já mám slabost, a tak jsem ráda, že tato novinka už je na cestě ke mně a brzy vám snad o ní povím více. 

Vichy zářijová akce


Září, to nejsou jen novinky, ale také dny Marianne. Některé značky vás však budou odměňovat nejen o nákupním víkendu, ale po celý měsíc. Ve vybraných lékárnách na vás čeká diagnostika pleti se značkou Vichy a pokud si zakoupíte produkty v minimální hodnotě 690 Kč, dostanete taštičku s miniaturami zdarma. Při dnech Marianne na vás čeká navíc sleva 25% na krémy na obličej. 

Limitovaná edice Catrice

Na závěr pohled na nádhernou limitku Check and tweed od Catrice. Bohužel, můžeme se pouze kochat, protože se v našich drogeriích neobjeví. Mám pocit, že je to tak vždy a ty nejkrásnější limitky nás míjí. Mám však dobré zprávy pro slovenské čtenářky, ty by se této limitky měly v průběhu října dočkat.

Limitovaná edice Essence

Tak alespoň Essence nezklamal a snad nejhezčí limitku za celý rok Hello Autumn k nám doveze na přelomu září a října. Ty paletky jsou úžasné a další věcí také nejsou k zahození.

Které novinky nejvíce zaujaly vás?

33 komentářů:

  1. nejvíc mě zaujaly ty novinky od Rimmel, musím vyzkoušet :) máslíčka jsem ulovila minulý rok pro mamku k vánocům a tentokrát bych je brala pro sebe :D (možná se rozdělím :D) a ta limitka od Essence je vážně nejhezčí za dlouhou dobu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super novinky, nejvíce mě zaujala značka Rimmel :) ty balzámky jsou prostě cute :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíc zaujala arganová řada, bohužel mě odrazuje cena. A balzámky Rimmel vypadají dobře.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mě zaujaly balzámy na rty od Rimmel a tělová máslíčka Alverde, na ty se určitě zaměřím :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zaujala limitka od Essence, tu určitě okouknu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Achjo na tu Catrice LE jsem se tak těšila a ono tohle :(( No snad se třeba v říjnu dostanu do Německa nebo na Slovensko.
    A docela mě zaujala ta Rimmel řasenka, balení a kartáček se mi líbí, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sakryš - ta limitka od Catrice mě vážně zaujala :/

    OdpovědětVymazat
  8. Ta řasenka od Rimmelu vypadá přímo úchvatně! tu musím mít! :D no a limitka od catrice,ani nemluvím :/ ale ani od essence není k zahození!

    OdpovědětVymazat
  9. Z těch balzámků mám hroznou radost! A limitka od Catrice vypadá taky skvěle

    OdpovědětVymazat
  10. Ty balzámy vypadají skvostně. Ty musím mít! I ta řasenka mě velice zaujala. Už se těším, až novinky dorazí do drogérií :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujaly mě novinky od Rimmelu ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek, zaujaly mě limitky Catrice, škoda, že se nedostanou k nám. Tak jedině do Německa. Od Essence se mi líbí paletky stínů, snad budou kvalitní a dost pigmentované.

    OdpovědětVymazat
  13. Ta Catrice fakt nebude? Já se na tu limitku tka těšila :-( Ach jo.........

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel mám potvrzeno ze dvou zdrojů, že nebude. :-(

      Vymazat
  14. Masielka Alverde si tento rok určite nenechám ujsť..:)

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda té Catrice limitky...z té bych si určitě vybrala..ale nic jiného mě bohužel neoslovilo :(

    OdpovědětVymazat
  16. Nejvíc mě zaujala ty tělová máslíčka od Alverde! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Mě tedy zaujala ta řasenka a pak kolekce Body shopu..♥

    OdpovědětVymazat
  18. Musím říci, že jsem zvědavá na balzámy od Rimmelu. Jejich řasenka taky vypadá dost lákavě a ty másla od Alverde? Ke mě s nimi! :-) :D
    Pěkný seznam věcí, co zase budu "nutně potřebovat". :)

    OdpovědětVymazat
  19. Zaujal mě ten CC cream od La Roche a taky balzámy od Rimmel. Ty Love lips od Dermacol jsou jedním slovem strašné, možná ty Rimmel nebo Maybelline budou lepší.
    Akorát teda nechápu rozdíl mezi BB a CC krémy, jestli tam teda nějaký je. Čekám, až budou dělat i EE, FF krémy... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oficiálně jsou BB krémy zaměřeny spíše na hydrataci a lehčí krytí a CC krémy jsou více krycí. V praxi to ale stejně neplatí a písmenka na obalu jsou spíše jen reklamní tah. A nějaké ty DD a EE krémy už se také objevily. FF je zatím v očekávání :-)

      Vymazat
  20. Strasne si ma potesila s tou limitkou Catrice, pacia sa mi tie ocne tiene, Rimmel urcite zabodoval paci sa mi od nich vsetko hlavne tie balzamy a spirala vyzera tiez super podla kefky

    OdpovědětVymazat
  21. ty jo, škoda Catrice :( ale i ta Essence limitka je moc krásná! dívala jsem se, že i Rocher má nějakou novou pečující řasenku a Dermacol zas nový make-up, ale o něm nemají nic ani na stránkách, i když v drogérkách už je

    OdpovědětVymazat
  22. Balzámy na rty od Rimmel a limitka od Essence vypadají suprově! Hlavně ta limitka Essence :D Na tu se teda hodně těším, paletky jsou krásné i bronzer (teda myslím že to je bronzer) wááu :) už se těším.

    OdpovědětVymazat
  23. Nejvíc mě zaujala řasenka Rimmel, edice Catrice i Essence a taky ty máslíčka od Alverde :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to som zvedavá na tú Catrice limitku :)
    A tiež Rimmel balzámy vyzerajú zaujímavo, uvidíme aké budú oproti Maybelline a Dermacol.

    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoooj,

    řasenka Rimmel vypadá dobře, umělý kartáčky já můžu <3

    Nooo a Alverde máslíčka jsem minulej rok koupila jedno poslední balení a byla jsem taaak hodná, že jsem si je nenechala a darovala je tetě k vánocům. O to větší bylo mé ZDĚŠENÍ, když to pod stromečkem rozbalila a se slovy hm, hezký to položila na zem a rozbalovala dál. Jejich úžasnost ani neočichala. Holky, já měla miliardu chutí jí to vyrvat a vzít si je domů a láskyplně se s nima mazat!!!
    Takže! Tento rok je koupím sama sobě a budu je milovat a ctít až do dna, amen!

    Limitka Catrice mi štve, já jí chci! Takovej Burberry trochu, to já můžu.

    OdpovědětVymazat
  26. Řasenka vypadá opravdu povedeně :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mně se moc líbí ta řasenka, tu půjdu omrknout, Essence si nemůžu nechat ujít a Alverde už je v bezpečí doma :)

    OdpovědětVymazat
  28. Podobnú riasenku s arganovým olejom, s veľmi podobným dizajnom kefky i farbou obalu som už videla u Manhattanu, takže k nám prichádza nový trend :) Tú od Manhattanu chcem rozhodne vyskúšať. Ak sa mi ju nepodarí zohnať, uskromním sa aj s Rimmelom, zrejme tam veľké rozdiely nebudú. Alebo...?

    OdpovědětVymazat
  29. balzámky miluju, takže se těším na ty od Rimmelu :)

    OdpovědětVymazat
  30. limitka od essence už je v německu takže jsem si koupila paletku, rozjasňovač a barvu na rty. Paletka ujde, rozjasňovač moc nevydrží, ale ta barva je nádherná:-) štve mě že jsem nekoupila místo rozjasňovače bronzer. Napravím to až limitka přijde k nám:-)

    OdpovědětVymazat