čtvrtek 7. srpna 2014

Pohled, který má jiskru aneb linky Artdeco

Dnes to bude tip na úžasné linky, které jsou mým velkým objevem posledních dní. Trochu mi to kazí fakt, že jde o limitku a ještě k tomu zimní, takže víc jak půl roku starou. Ale naštěstí vím o místě, kde se dá ještě pár kousků sehnat, takže vám o nich musím napsat.

Třpytivé linky Artdeco pocházejí z limitky Glam Vintage, která měla být doplňkem pro plesovou sezónu a obsahovala všechno plné třpytek a shimmeru. Dlouho jsem ji obcházela a až po dlouhých měsících objevila jeden skvost. 


Jedná se o hnědou tekutinu,která je plná stříbrných třpytek. Aplikátor to má klasický, jako tekuté linky. Pracuje se s tím skvěle a zvládne to i ten, kdo klasickému linkování moc neholduje. Konzistenčně je to tak akorát, že to ani nikam nestéká, ale ani to není moc tuhé a hezky rovnoměrně to klouže po víčku. Štěteček je tenký a pevný a práci jen ulehčuje. A komu je tohle všechno málo, tak vám prozradím, že v tomto případě nejde o super přesnou rovnou linku. Jde hlavně o ten třpytivý efekt a ten je pořád stejně dokonalý, i když vám ruka trošku ujede. 

Perfektní je i výdrž. Tak minutku, dvě trvá, než linka zaschne a poté už se nehne. Testováno v těch největších vedrech i letních deštících. Stíny už jsou kolikrát za celý den pryč, ale linky drží v původním stavu. Odlíčit jdou bez problému, jen musíte počítat s tím, že tu a tam může nějaká třpytka upadnout pod oko či přímo do něj. Je to stejné jako odličování všech třpytivějších věcí, ty mršky prostě vždy trochu zlobí.

Nejhezčí jsou linky na sluníčku, proto jsem si je také oblíbila teď v létě. 



Linky jsem si zamilovala, protože velmi jednoduše dokáží ozvláštnit líčení. Jsou svým způsobem výstřední a přesto je líčení s nimi decentní. Miluji tenhle rozpor. Je to zajímavé, nevšední, ale přitom ne drzé či rušivé. Docela mě mrzí, že vám skrze fotky nemůžu ukázat právě to kouzlo, které vám linky s pohledem dokáží udělat. Není to o detailu oka, jak je linka namalována, jde o to, že když stojíte naproti druhé osobě v obvyklé vzdálenosti, uvidí ve vašem pohledu něco navíc. Dost možná něco, co nedokáže na první pohled identifikovat, ale zkrátka a jasně, váš pohled bude jiskřit a dokážete s ním zaujmout. 



Linky vám doporučuji všemi deseti. Jejich aplikace je velmi jednoduchá, výdrž perfektní. A hlavně vám to vykouzlí nevšední líčení. 

Nejlepší na konec. Limitka už je sice dost těžko k sehnání, ale zato za super ceny. Původní cena linek je cca 320 Kč. Já je kupovala před necelými dvěma měsíci za 250 Kč a myslela jsem si, kdoví jak jsem neušetřila. No, a nyní jsou ve výprodeji za 188 Kč. Takže je berte útokem. Najdete je zde. Najdete tam mimo jiné i čistě stříbrnou verzi. Ta mě osobně nezaujala tolik. Díky tomu, že tam chybí ten hnědý pigment, tak jsou to prostě jen čisté třpytky a neudělá to tak velký efekt.

Napadá vás nějaká podobná věc či případné tipy, které jiné značky mají něco podobného?

13 komentářů:

  1. Takú by som potrebovala na svadbu pozriem sa po nej určite :)
    Nominovala som ťa na Liebster Award Tag, tak budem rada , ak sa pozrieš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tyhle třpytkové linky moc ráda :) Mám doma stříbrné, ale tyhle vypadají o dost líp! :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to velmi dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barva, úplně oživí pohled, krása :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám hodně podobné z H&M, v zimě s nimi vždycky vyrukují a stojí asi šedesát korun. A mají hrozně moc barev. Vypadá to, že na oku vypdají totožně:))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji za vaše komentáře.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá božsky! Nádherný líčení a barva očí.

    OdpovědětVymazat
  8. skvělé linky, upoutají, ale přitom jsou decentní :).. Moc hezké taky si je pořídím..
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat