čtvrtek 14. srpna 2014

Motýlí křídla od L'oréal

Po delší době jsem poctivě prošla svůj archiv s fotkami na blog a rozhodla jsem se vytáhnout jednoho ,,kostlivce". Ač je to k nevíře, řasenku False Lash Wings jsem dostala na akci L'oréal loni v květnu. Myslím si, že po dlouhých 15 měsících by byla ta recenze už opravdu potřeba. Nicméně nemusíte se bát, že bych rok používala jednu řasenku. Čekala poslušně na dně šuplíku, až spotřebuji její předchůdkyně. Otevírala jsem ji až cca před dvěma měsíci.

False Lash Wings je tedy loňská velká novinka a svého času se o ní hojně psalo. Opakování je matka moudrosti, takže vám ji svým článkem tak trochu připomenu.


Řasenka se pyšní poměrně zvláštním kartáčkem, který se má zaměřit na vnější koutek řas a vytáhnout je opticky až do nebes. Byť jsem příznivcem originálních kartáčků, tento efekt mě nejdříve moc neokouzlil. Respektive moc si nesedl s mým typem řas. Já mám ty poslední řasy ve vnějším koutků jakoby zlomené a hodně padají dolů. Obvykle na ně tedy řasenku ani nedávám, protože pod ní ztěžknou ještě více a poté se mi při každém mrknutí zasekávají o spodní řasy a to je k zbláznění. Trochu jsem tento handicap dokázala eliminovat kleštičkami, ale stejně moje řasy nejsou primárně určeny na to, abych poutala pozornosti na vnější vějířky. 
Na druhou stranu, i přesto, že jsem na sobě nemohla vyzkoušet největší benefit této řasenky, oblíbila jsem si ji.


Při prvních použitích jsem s ní měla totožný problém, jako většina dalších uživatelek. Řasenka je moc mokrá a špatně se s ní pracuje. Jde ale jen o prvních pár použití a nejpozději do dvou týdnů se to srovná a pracuje se s ní naopak skvěle.

Řasenka skutečně umí vykouzlit poměrně dramatické řasy. Osobně dávám přednost decentnějšímu zvýraznění řas, takže jsem si na ni musela zvykat. Ale její efekt je poměrně návykový a přistihla jsem se, že po ní sahám čím dál častěji. Tato řasenka řasy výrazně prodlouží a zvládne i obstojný objem. I když se bojím, že pro majitelky primárně řídkých řas to asi bude slabý kalibr. Pro mé potřeby je však zahuštění naprosto dostačující. 

Co se natočení týče, zvykla jsem si na kleštičky, bez kterých nedám ani ránu. Ty zvládnou natočení samy o sobě. U řasenky mi tedy stačí, když řasy zbytečně nezatíží a natočené řasy udrží. Což L'oréal zvládá. Myslím si, že docela hezky zvládne natočit řasy i sama, ale nemůžu si pomoct, bez kleštiček nejsem s výsledkem stoprocentně spokojená. Ale to se týká naprosto každého líčení, bez ohledu na to, kterou řasenku použiji. Proto i na fotkách vidíte efekt vždy i s kleštičkami. 

Závěrem musím samozřejmě dodat, že řasenka nehrudkuje, neslepuje řasy a hlavně drží celý den na svém místě.



S řasenkou jsem tedy velmi spokojená. Dokáže vykouzlit dramatické líčení, ale přesto v mezích normy. Čili neslepuje mi řasy a nevytváří pavoučí nožičky, což je efekt, který se mi u primárně objemových řasenkách stává. Jsem spokojená s mírou prodloužení i objemu. K natočení si vypomáhám kleštičkami, ale to jde spíše o moji aktuální úchylku a nemůžu za to objektivně řasence strhnout body. Výdrž taktéž na jedničku. Řasenku vám určitě můžu doporučit k vyzkoušení.

Seženete v běžné síti drogerií a cena je vcelku výrazně vrtkavá v závislosti na typu akce. Při troše štěstí ji pořídíte i za 150 Kč, ale běžně stojí přes 300 Kč. Chce to tedy číhat na slevy.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení L'oréal.

Zkoušeli jste tuto řasenku?

15 komentářů:

  1. Nezkoušela a ani mě moc neláká. Mám ráda spíš větší kartáčky.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenku jsem nezkoušela, ale musím uznat, že se mi dost zamlouvá její kartáček :) Tak až spotřebuji své zásoby, tak jí možná zkusím.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenku jsem nezkoušela, ani jsem si jí v drogerii nevšimla. Líbí se mi její obal, za to kartáček už tak ne :). Ale zase na druhou stranu Ti udělá krásné řasy
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Má rozhodně zajímavý kartáček :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem ji neměla, protože mně právě moc nevyhovují ty mokré řasenky. Většina řasenek od. Loreal (až na jednu) mi přišly příliš mokré a trochu vyschly až tak za dva měsíce :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zatím po dvou měsících maluje dobře, ale zase ji nepoužívám úplně každý den, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží.

      Vymazat
  6. Kartáček je zajímavý, ale asi by mi neseděl, já mám ráda ty husté a "plné", nebo jak to říct. Ale řasy máš krásné, a luxusní obočí :3 (to je tak mimochodem)

    K tomu restu - patnáct měsíců, pěkné skóre :D Já jsem krom osobně-lifestylového blogu aktivní ještě na jednom knižním, a když mě na rok jen tak přestalo bavit psát, nasekala jsem si podobné resty, tak s tebou soucítím... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Já totiž nemám ráda moc otevřených věcí stejného druhu najednou a u řasenek zvlášť, takže prostě musela chudák počkat. :-)

      Vymazat
  7. myslim si ze s tvojimi kratkymi riasami by urobili ine riasenky vacsiu pracu..odradza ma cena

    OdpovědětVymazat
  8. škoda, že mám teď řasenek v zásobě opravdu hodně, vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle řasenka se stala moji nejoblíbenější. Příjde mi například mnohem lepší než They're Real od Benefitu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za mě je Loreal rozhodně taky lepší než Benefit, s tou jsem si nějak nesedla a už vůbec ne za ty peníze.

      Vymazat
  10. Kdysi jsem ji viděla u Meduňky a i když jsem byla kvůli kartáčku skeptická, je tahle řasenka mou nejoblíbenější a stále se k ní vracím. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle řasneka mě moc láká! Celkově si myslím, že Loreal má super řasenky - moje nejoblíbenější je Extra Vollume Collagene :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nezkoušela jsem žádnou od Lorealu, tahle značka jde prostě mimo mě a z té fotky mi nepřijde, že by to udělalo nějaký super efekt, to už mi přijde výraznější řasenka od Essence. Kleštičky na řasy bych asi nemohla používat, připadají mi jako mučicí nástroj. :D Naštěstí se mi řasy samy od sebe točí.

    OdpovědětVymazat