úterý 12. srpna 2014

Micelární voda Ryor

Micelární vody, to je hit posledních několika málo let, a i když já je v poslední době nepoužívám téměř vůbec, jednu jsem doma přece jen našla a nastal čas vám o ní něco říct. 

Micelární voda z dílny Ryor spatřila světlo světa někdy na sklonku minulého roku a já ji kupovala jen záhy poté. Jak už to ale bývá, mezitím se našlo spoustu jiných odličovacích pomocníku, a tak se na micelárku dostalo až po několika dlouhých měsících.


Micelární voda Ryor je určena pro všechny typy pleti, obsahuje regenerační arginin a kyselinu hyaluronovou a nese přídomek hydratační. Prodává se v 150 ml balení za 100 Kč. 

Pravidelnější používání micelárek mě v poslední době moc nebaví, ale nějak se těch domácích přebytků zbavit musím. Proto jsem nejdříve tuto micelární vodu přiřadila k šuplíku s dekorativkou s tím, že když se při mých líčících pokusech něco nepovede a bude potřeba blesková oprava, budu mít po ruce něco na odlíčení. Jenže jsem to musela brzy zavrhnout. Obvykle šlo totiž o odlíčení nepovedených linek a oční makeup je něco, s čím si Ryor neporadí. Je pravda, že od micelárek tento druh odlíčení nikdy moc nehodnotím, raději mám speciální odličovače pro tuto partii. Nicméně většina micelárek, sic s obtížemi, si s očním makeupem poradí. S Ryor musíte hodně tlačit a ještě nedáte dolů všechno. Takže na oči ne.

Co se týče odlíčení zbytku obličeje, tak je to takový průměr. Lehkými tahy odlíčíte téměř všechno. 100% to ale není a rozhodně musíte pleť dočistit ještě něčím.

Aby toho nebylo málo, micelárka lepí. Ne sice moc a po chvíli ten pocit mizí, ale zmínit to musím. 


Nakonec jsem pro tuto lahvičku nějaké využití přece jen našla. Používám ji tehdy, když chci během dne změnit makeup. Je to rychlé, v tento moment mě netrápí, že pleť není čistá na sto procent, to se vyladí až večer při řádném odlíčení s něčím jiným a také mi docela vyhovují lehounké hydratační schopnosti micelárky, takže na ni klidně hned můžu dát makeup a nemusím se zdržovat krémem. Ten přijde na řadu zase až při večerní finální péči. Takže jsem ráda, že se tímto způsobem micelárky nakonec snad i zbavím, ale rozhodně vám ji nedoporučím. Na trhu je množství micelárních vod a velké procento z nich jsou navíc výbornými odličovacími pomocníky. Ryor řadím k těm slabším micelárním vodám, které jsem kdy vyzkoušela.

Seženete na eshopu, v menších zapadlejších drogeriích a snad i v Rossmannu, ale tím si teď nejsem úplně jistá.

Jaká je vaše top micelární voda?

6 komentářů:

  1. Právě používám micelárku od Eucerinu, kterou jsem měla v časopise a s tou jsem spokojená. A v zásobě pak na mě čeká Nivea, tak jsem zvědavá, jaká bude ta :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zrovna teď doma Biodermu, ale mám ráda i Dermacol nebo Loreal. Ta Ryor mel nikdy moc nelákala, a navíc pokud lepí ..:)

    OdpovědětVymazat
  3. U Ryoru se mi líbí obaly - takové jemné a ne přeplácané :)
    Já používám Bourjois micelárku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle pro mě asi taky nebude, nemám ráda když mi na pleti něco lepí :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak já se přiznám, že jsem před přečtením tohoto článku vůbec netušila, že něco takového jako micerální voda existuje. :D Na odličování očí používám klasický dvoufázový odličovač od Ryoru a jsem spokojená. http://1.bp.blogspot.com/-nrjH8RqapgI/UDoYfqWmwuI/AAAAAAAABUE/s_1BKR9FqRY/s1600/bb347420990d5f562a037de5652792fb--mmf250x250.jpg

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat