pondělí 28. dubna 2014

Tělový zázrak od Garnier

Garnier před nedávnem představil novou olejovou řadu, která obsahuje tělové mléko, olej a peeling. Zastoupení Garnier mi trochu nečekaně a neplánovaně zaslalo tělové mléko z této řady, z čehož jsem měla velkou radost, protože třeba o peelingu byste se toho u mě moc nedozvěděli. :-) Mazadla všeho druhu mám hodně ráda a ještě raději je střídám, takže i tento kousek ihned putoval do mé koupelny. A co vám budu povídat, byla to láska na první namazání...


Vyživující olejové tělové mléko je určeno pro suchou pokožku. Tu by toto mléko mělo intenzivně vyživovat, hydratovat a pokožka by měla být viditelně jemnější a rozzářenější. Mléko je obohaceno o čtyři vzácné oleje: makadamový, mandlový, arganový a olej z růže. 

Složení obsahuje všechny ,,,nenáviděné" prvky, takže kdo si na to potrpíte, raději na chvíli zavřete oči.


I když se to oficiálně nazývá mléko, konzistenčně mi to připomíná spíše krém. Je to prostě o něco hutnější než mléko, ale zase ne tolik, aby se tomu mohlo říkat máslo. Tak jako tak, tato konzistence mi vyhovuje. Nikde to zbytečně nestéká, ale ani to není přehnaně těžké a neroztíráte to sto let. 

Barvu to má lehce nažloutlou a voní to fantasticky. Hodně v tom jdou cítit ty oleje. Trochu mi to připomíná i přípravky na vlasy. Asi proto, že tam se totožné oleje také hojně používají. Přestože je vůně hodně patrná, taková ,,teplá" a letní, tak není otravná. Jsem na to hodně háklivá, když z mé kůže něco výrazněji čpí, ale tohle je skvělý kompromis. Vůně je citelná, a to několik hodin, nezřídka kdy až do rána, ale přesto velmi příjemná, uvolňující a jednoduše není vlezlá. Zamilovala jsem si ji.


Jak už jsem psala výše, mléko mi vyhovuje i konzistenčně. Pohodlně se dávkuje pumpičkou, ze které jde vymáčknout i velmi malé množství, takže nehrozí žádné plýtvání. Roztírá se velmi dobře, celý proces mazání je velmi rychlý a pohodlný. Vsákne se také bez problému během chvilky.

Hydratace mi přijde taktéž velmi dobrá, řekla bych na drogerii, až nadpůrměrná. Myslím si, že by tím nepohrdla i skutečně suchá pokožka. Jestli je pleť rozzářenější a jemnější, jak slibuje výrobce, to tedy nevím, to bych zase netvrdila. Ale rozhodně ještě ráno cítím, že jsem se večer mazala. Pokožka je očividně hydratovaná a taková příjemná na dotek. 

A jelikož dnes jedeme jen v superlativech, musím zmínit obal. Ten je sice matně žlutý, ale přesto průhledný a můžu pohodlně sledovat, kolik produktu ještě zbývá. Pro někoho blbost, pro mě věc, kterou vždy dokážu ocenit. V tomhle jsem jednoduše blázen a jak nevím, kolik toho v tubě ještě zbývá, tak jsem vždy nervózní a dokáži do toho všemožně dlabat a rozebírat to, jen abych mohla nahlédnout, kolik toho ještě je. :-D


Dnes asi není co řešit, mléko mi neskutečně sedlo a je jednoduše dokonalé. Má skvělou texturu, která se dobře roztírá a rychle vstřebá, krásný a praktický obal, dokonalou vůni a nadprůměrnou hydrataci. Není třeba váhat, tohle mléko si určitě zajdu koupit znovu. A že to u tělových mazadel nedělám zrovna často. Vám ho jak jinak, než doporučuji.

Mléka je 250 ml a cenu si nepamatuji přesně, ale je to někde v rozmezí 140 - 170 Kč a jak znám Garnier, určitě nebude nouze o to, potkat ho v nějaké akci. 

Za poskytnutí produktu moc děkuji PR L'oréal.

Už jste se s touto novou olejovou řadou Garnier setkali?

15 komentářů:

  1. Mám z tejto rady telový peeling a pokukávala som aj po tomto kréme, ale mazadiel mám kopu a ešte sa aj málo natieram. Ak sa mi raz podarí zredukovať zásoby, kupujem.:) A peeling odporúčam, je olejovokrémový a tá vôňa..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  2. ja som nevedela, ze bude aj v nasich koncinach, tak som si ho objednala z feelunique, tento tyzden by malo dorazit, tak sa tesim na testovanie, tvoja recenzia ma velmi pozitivne naladila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to musí být bezvadné mléko :) ! Až spotřebuji tu svou zásobu tělových másel a krémů určitě se po něm mrknu. Jinak jsem také ujetá s tím že furt čumím do obalu kolik toho ještě je a kdyžtak dávám produkt ke světlu nebo pod lampu abych věděla jestli už budu končit :D !
    Moc pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som velmi rada, ze nie som sama ;) Ja som schopna obal presvecovat baterkou, len aby som videla kolko tam este toho je. A z ciernych nepriesvitnych obalov (napr. toner od Lush) som zufala :)

      Vymazat
    2. To ráda slyším, že v tom nejsem sama. :-D

      Vymazat
  4. Hodně lákavé :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě po tom v drogerce mrknu, obecně mám garnier moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, mazátka od Garnier mám pořád docela ráda, tohle se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna přemýšlím, jestli se vrátit ke Garnieru zelenému, bílému, nebo zkusit tento nový.. Ach jo :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak teď si mě hodně nalákala. Rozhodně chci něco z této řady vyzkoušet :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  10. tiež som s ním veľmi spokojná :) naozaj príjemné spojenie oleja a telového mlieka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná recenze, moc díky :-) Musím se přiznat, že jsem značce Garnier nikdy moc neholdovala, ale v poslední době jsem si ji dost oblíbila, hlavně teď tu novou řadu Botanic Therapy - mám z ní vlasy jako samet. :-) Zrovna jsem koukala na kaufland leták a viděla jsem tam nějaké produkty v akci, takže si ve čtvrtek půjdu udělat zásoby

    OdpovědětVymazat