pondělí 14. dubna 2014

Růžové odlíčení s Garnier

Odličovací mléka spolu s toniky patří k mé letité odličovací rutině. A i když jsem  asi před měsícem přešla po letech na mokré čištění pleti, dříve než se zde dopátrám k nějakým výsledkům, představím vám odličovací mléko, které jsem před časem pravidelně používala.

Odličovací mléko od Garnier slibuje odstranit veškerý makeup, včetně voděodolného. Obsahuje výtažek z růže a je určen primárně pro suchou a citlivou pleť.

Protože mléko není primárně určeno pro moji smíšenou pleť, sama bych si ho asi nekoupila. Sestra ho však dostala a jelikož jí se nehodilo vůbec, tak mi ho nabídla. Nové kosmetické věci já zkouším ráda, takže jsem nemohla odmítnout.


Odličovací mléka obecně používám na setření té největší ,,špíny" z obličeje. Poté ještě dočišťuji ideálně tonikem, ale v posledních měsících to byla často micelárka. Mléka nikdy nepoužívám na odlíčení očí, protože je mi to jednoduše nepříjemné. Podle mě mléko již ze své podstaty do očí nepatří. Mléka mám k odlíčení ráda hlavně proto, že pleť nevysušují jako jiná čistidla a dodají zároveň i trochu té péče. 


Odličovací mléko od Garnier voní velmi jemně a příjemně po růžích. Přesně tak, aby vůně byla jasně patrná, ale zároveň ne otravná. Mléko je hodně tekuté, a díky tomu se s ním pracuje dobře. Stačí ho dát na tampónek i menší množství a hezky to po obličeji klouže a veškerá špína mizí.

Odličuje opravdu slušně, ten nejhorší nános líčidel je pryč. Samozřejmě není to na sto procent. To od mléka ani nikdy neočekávám. Následné tonikum či micelárka vždy ještě doodlíčí ty poslední zbytky. 

Mléko od Garnier je velmi jemné, na pleti příjemné. Samozřejmě trochu lepí, ale protože jeho zbytky okamžitě sundávám ještě tonikem, tak je to úplně jedno. 


S odličovacím mlékem od Garnier jsem velmi spokojená a nemůžu mu nic vytknout. Na druhou stranu, ani to mezi námi nijak ,,nejiskří" a měla jsem již ve své sbírce, ani nemůžu říct lepší, ale jednoduše sympatičtější mléka. Proto si ho asi znovu nekoupím, ale pokud naopak vás zaujalo a poohlížíte se po nějakém dobrém a jemném odličovacím mléku, tak to jistě není špatná volba.

Produktu je 200 ml a cenu bohužel nevím přesně, ale myslím, že se bez problému vejdete do stovky.

Používáte k odlíčení mléka nebo dáváte přednost jiným odličovačům?

13 komentářů:

  1. Používám to samé, jen v zelené variantě pro smíšenou pleť. Je fajn, ale příště se kvůli obsahu silikonů poohlédnu po jiném. Ale odličuje dobře, také pak požívám micku, takže od něj neočekávám sto procentní odlíčení ;)

    OdpovědětVymazat
  2. mléko zkouším prvně v životě, toho Hauschku z LB, ale štve mě, že to prostě nezvládne vzít všechno naráz. spotřebuju tak 4 tamponky a ještě dočišťuju tonikem. já chci odlíčit rychle! jinak je příjemné, ale oči bych s tím taky nedělala, to se shodneme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem mlék měla hodně, a žádné nikdy neodlíčilo všechno. a ono by se to mléko stejně mělo z obličeje ještě něčím stáhnout, takže je to zdlouhavější a spotřeba tampónů veliká, to je pravda.

      Vymazat
  3. Používám často micelárky ale zůstávám i u odličovacích mlíček, je to taková klasika :) !
    Tohle mléko jsem měla snad dohromady 3x a byla jsem s ním strašně spokojená, měla jsem i vitaminovou vodu kterou mohu jedině doporučit :) !

    OdpovědětVymazat
  4. Po zkušenosti s odličovacím mlékem Astrid ve spojení s odličováním očí už nechci odličovací mléko na oči NIKDY použít :D Bylo to strašně nepříjemné, ale na zbytek pleti by mohl být tento dobrý. Momentálně používám odličovač od Garnier 2v1 dvoufázový a ten je super jak na oči, tak na pleť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Používala som vždy odličovacie mlieka,ale odličovanie s nimi mi dlho trvalo.Preto som zvolila variantu micelárky a nemôžem si to vynachváliť :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda garnier nemám ráda, ale věci na odlíčení mají perfektní. Mám micelárku, toto mléko a odličovací gel a vše je perfektní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já moc nemusím jejich pleťové krémy, ale na odlíčení mají dobré přípravky nebo mám ráda jejich antiperspiranty.

      Vymazat
  7. Přesně toto mléko nějaký ten pátek už používám a i přesto, že má pleť je mastnější tak jsem s ním hodně spokojená a ráda si s ním odličuji i oči :)

    OdpovědětVymazat
  8. Asi se budu dívat na kosmetické věci od Garnier, vidím, že mají fakt skvělé produkty :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Já používám většinou dvoufázové odličovače. Odličovací mléka mi moc nevyhovují.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mám Garnier hrozno a musím súhlasiť. Je fajn, ale neviem nejak som z neho nepadla na zadok. Ale zase, keď už ho mám tak ho striedam s micerálkou - Bioderma. A s odlíčením očí je to sranda :D Na pár minút nič nevidím, lebo mi to vlezie všade a vidím len také fľaky, takže na oči by som to moc nedávala. Garnier mám rada. Nie je to drahá kozmetika a majú fajn veci.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat