úterý 29. dubna 2014

Jarní Ladybox

Dubnový Ladybox spatřil světlo světa minulý týden a přichází čas si to všechno zrekapitulovat. Tentokrát to u mě bylo jako na houpačce. Na box jsem se těšila, protože to vypadalo slibně a plánovala jsem, že využiji úplně všechno. Po rozbalení jsem však byla trochu mrzutá, že jsem opět a zase měla smůlu při různých produktových variacích, ale ve finále se mi to v hlavě rozleželo, pár věcí příjemně překvapilo, takže je to všechno ve finále docela fajn.


Krabička tentokrát klasická růžová. Už stejná párkrát byla. Já jsem při stěhování všechny své dosavadní krabičky vyházela, takže začínám sbírat od znova a tato se určitě bude hodit. Povídání o produktech dnes bude asi zdlouhavější, tak jdeme hned na to.

Tělový jogurt Fennel


Na tělové mazadlo jsem se těšila moc. Tím mě přece nemůže nikdy nikdo urazit. Navíc Nevo tělové mléko, co bylo v boxu před dvěma měsíci, už mám vymazané, a tak by se nový kousek neztratil. Jenže tady je tak nějak všechno špatně. Nějak mi nesedla samotná značka. Občas to tak je, že je nám to nesympatické už od pohledu, ani to nepotřebujeme zkoušet. Fennel mi tak nějak zapadá do rodinky Palmers a Lambre. Prostě někde zapomenuté v čase ,vypadající jakoby zrovna vyskočily z koupelen našich babiček. 

Navíc jsem schytala variaci kokosový dort. A jídlo já v kosmetice nemám v lásce, jakože tohle smrdí fakt neuvěřitelně. Skutečně jako kokosový dort, akorát upečený v chemické laboratoři. Je to výrazné, umělé, ošklivé. Mázla jsem to jednou na ruku a stačilo. Fakt se mi z toho dělá špatně. Nemluvě o tom, že to i ošklivě vypadá. Původně jsem to i fotila otevřené, ale nakonec jsem se rozhodla vás ušetřit. Vypadá to úplně přesně jako už jednou ,,použitý" jogurt. Dala jsem vám sem i složení, to asi také není bůhví co. Fakt škoda, ale nějak mi to celkově nesedlo.

Chubby Twist LASplash


Na pastelku jsem se také těšila a bohužel opět to moc nevyšlo. Dostala jsem odstín číslo 01 Fashionista Pink, což je klasická fuchsiová barva. Nejdříve jsem dva dny trucovala a kochala se těmi krásnými barvami, co dostali ostatní. Ano, všechny barvy byly výrazné, ale asi bych je zvládla lépe. Nakonec jsem to ale vzdala a pastelku vyzkoušela. Nebylo to tak hrozné, jak jsem čekala, ale stejně. Fuchsiová k bílé pleti a žlutým zubům nikdy nepůjde. Obojí to ještě zhoršuje a připadám si v tom hrozně lacině. 

Pastelka je sama o sobě docela zvláštní. Na rtech je velmi příjemná, taková jemná. Ale tím jak je matná, tak brutálně zalézá do vrásek a když ji trochu ,,ojíte", tak jsou rty hodně suché a je třeba je něčím namazat. Nějak to celé není pro mě. Mám raději lesklejší a hydratačnější věci.

Lak na nehty Alessandro

Stejně jako všichni, tak jsem čekala něco barevnějšího. Ale tak všemi barvami hrály pastelky výše, a tak se sázce na jistotu, v podobě průhledného laku, ani nedivím. Ano, sice něco podobného bylo před dvěma měsíci, ale Jordanu jsem tehdy kvůli kafru vyřadila, takže mě osobně to tolik netrápí. 

Lak sám o sobě už mě potom jen překvapil. Čekala jsem, že ten bělící efekt přijde postupně po pravidelném používání, ale krásné nehty jsem měla okamžitě. Nehty jsou viditelně bělejší, na sluníčku to hází nenápadné odlesky a celkově se to hezky leskne a působí upraveným dojmem. Já mám občas chuť odpočinout si od barev, a tohle je skvělá volba. Navíc půjde určitě použít i jako podklad. Celkově mě lak hodně potěšil.

BB krémy Skin79


Tyto BB krémy pro mě zase až tak velkou novinkou nejsou. Sama jsem si menší vzorky kupovala loni v říjnu (recenze). Stejně mě ale z celého boxu potěšily nejvíce. Posledně jsem s nimi měla menší nehodu a nestihla je všechny nafotit, tak jsem vám to dneska vynahradila. Plus jsem tam pro srovnání přidala Gabriella Salvete Matte odstín 01 sandy. Ten mi aktuálně sedne barevně úplně nejvíc z toho všeho, co doma mám. Takže se hned můžete podívat, jak jsou na tom BB. 

Zelená varianta je jednoduše bílá a světlá i na mě. Což je tedy fakt vtipné, ale je to tak. Celkově je spíše průměrnější. Pleť jen lehce sjednotí, vypadá přirozeně, ale vůbec nekryje a moc nedrží. A i já, ač jsem bledá, tak v něm působím nemocně. I tak si ho ale schovám a budu s ním namíchávat tmavší makeupy.

Fialová varianta je lepší. V mé předešlé recenzi jsem ho označila za nejlepší BB od Skin79 a trvám na tom. Původně jsem psala, že odstín je na mě tmavý. Nevím, co se za toho půl roku stalo, ale nyní mi docela sedí. V poslední době používám na makeup štětce (dříve jsem jela jen prsty) a člověk by nevěřil, jak s tím hned vypadá každý makeup lépe. Stále je sice poznat rozdíl, především proto, že bych potřebovala trochu žlutější podtón, ale jde s tím pracovat. Na tváři je skvělý. Krytí střední, velmi přirozený, nezalézá do vrásek a drží. Fakt perfektní. Teď na léto se bude určitě hodit a kdybych neměla železné zásoby, tak si klidně koupím i větší balení. 

Pasta na zuby Colgate



Černá (nebo spíše modrá) ovce na závěr. Z pasty jsem moc odvařená nebyla a tak nějak obecně není v boxech oblíbená. Tím spíš, když už tam jedna od totožné značky byla. Ale co naděláme. 

Z řady Max White One miluji ústní vodu a docela fajn byla i ta původní pasta. Ta dokonce i trochu bělila. Další kousek, který byl v boxu před časem, už byl docela agresivní a nebělil vůbec. Do třetice všeho zlého příchází tato modrá potvora. Obsahuje modré granulky, které se rozpouští a zasviní komplet všechno, co jim přijde do cesty. Má to fungovat tak nějak obráceně jako korektor na kruhy pod očima. Aneb tam dáváte na modré kruhy žlutý korektor a tady zase na žluté zuby modré granulky. Jak chytré. :-D Efekt má být vidět okamžitě. A já vám tedy nevím, možná tak trošičku, když se na to hodně zaměříte, tak i jo, ale na to jsou moje zuby moc žluté, aby jim něco takového pomohlo. Spíš jsem akorát navztekaná, že pusu mám modrou a nejde to umýt, kartáček má modré štětiny namísto bílých a nejde to vymýt, umyvadlo je modré a nejde to úmyt...prostě je to k vzteku. Ale tak nějak se s tím poperu a pastu časem zpracuji. Jen doufám, že Colgate nechystá nějakou další novinku, protože s touto tendencí bych se dalších inovací docela bála. :-)

Celkové shrnutí bude jak jinak než zamotané. Když se na to podívám objektivně, tak si myslím, že se to hodně povedlo. Je to vyvážené, zajímavé a nové značky. Jen ten Colgate je malá černá (modrá) kaňka. Hodně byly negativní reakce i na výrazné pastelky, ale ono to tam jinak nešlo. LASplash prodává jen výrazný makeup a nude barvičky byste u nich hledali marně. Ladybox spíše naopak vybral 6 nejpoužitelnějších odstínů. 

Subjektivně to tentokrát bylo horší. Bohužel jsem odstřelila dva plné produkty - máslo a pastelku. Největší radost mám z BB krémů a laku na nehty a pastu nějak zvládnu. Takže když to vezmu všechno kolem, tak jednoduše průměr. Ale musím říct, že jsem se tentokrát vyřádila, co se zkoušení týče, což jde myslím vidět v těch předlouhých popisech. Minimálně se mi podařilo napsat nejdelší recenzi na pastu na zuby a to jsem si dosud myslela, že to nejde. :-) Takže sice s výhradami, ale jsem spokojená. Za moji vybíravost si můžu už jen já sama.

Za poskytnutí krabičky k recenzi moc děkuji zástupcům Ladyboxu.

Co vy a dubnová krabička? Co se vám z ní líbí nejvíc?

10 komentářů:

  1. Ten jogurt zavidim, ja mam orchidej:-/ Jinak Fennel je super, uz jsem jedno maslo mela a bylo skvely. Radost mi udelala pastelka, mam 09, takze super. BB rada nemam, navic zelenej je silene svetlej a pro mastnou plet, kterou nemam, fialovej vypada lepe. A lak,taky jsem cekala barvu.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká recenze. Já jsem měla při otevření také smíšené pocity, protože jednou jsem Fennel koupila v Tescu ve výprodeji a bylo to velmi nechutné, zkažené. Nicméně, kokosový fakt zkažený není a já tyto vůně naštěstí můžu a i hydratační efekt to mám super. Vadí mi jen trošku "syntetické" složení, ale určitě ho spotřebuji. Naprosto souhlasím s lakem, vůbec jsem to nečekala, ale za mne NEJ produkt krabky! Nic podobného jsem nikdy neměla a bělící laky už jsem zkoušela, toto je geniální výrobek. BBčka jsou na mne světlá obě 2, ale to zelené hezky zmatňuje, tak ho používám jako bázi :-). Fialový je fakt povedený, mohl by být tmavší. Zubní pasta Colgate není žádný hit, ale já si čistím zuby cca 6x denně, takže rozhodně ji spotřebuji :-). Výrazná pastelka se líbí naštěstí mojí sestře. Celkově jsem spokojená a pro mě osobně je obsah lepší, než v březnu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm ten jogurt musí být skvělý :)) potěšil by mě asi nejvíce z toho všeho

    OdpovědětVymazat
  4. ten zelený Skin je fakt extrémně světlý :D taky mám tu GS teď a jsem s ní spokojená... jinak box opět nemám a zase o nic nepřicházím, lak a pastelku zabavím tchýni, pokud bude v nějakém normálním odstínu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Minule ta pasta měla takové plátky a tahle má tečky, jo? Já ji ještě nezkoušela, myslela jsem, že je to ta samá. Jestli takhle špiní tak ji asi raději někomu dám :-D Jiinak LB tento měsíc, taky mám smíšené pocity. Největší radost jsem měla z BBček, ale po vyzkoušení - nevím nevím. Máslo mám s okurkou a melounem , na první přičuchnutí mi fakt vonělo, ale potom jsem vystřízlivěla a teď nevím co si to tom myslet. Konzistence není máslo, ale spíš taková "kejda" a ještě k tomu zelená :-D Lak mi tedy nic nevybělil a druhý den se mi sloupal, pastelka je fajn ( mám odstín 09 rosy), sice to není odstín který bych běžně nosila, ale ze všech variant je pro mě nepřijatelnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, v té pastě je pro změnu ,,jiný" nepořádek. :-) pořád vymýšlí nějaká vylepšení, přitom ta jejich úplně první bělicí pasta byla stejně nejlepší.

      Vymazat
  6. Ahojda,

    tak já od ledna krabičky neobjednávám, ptž si myslím, že od MUA edice to šlo z kopce, áno je to můj subjektivní dojem...
    Objednala jsem jen eko edici a ta se mi fakt moc líbila, o této jsem přemejšlela, ale nakonec jsem se na to vykašlala a dobře jsem udělala...

    Jinak co se složení tohoto boxu týče, tak fakt nuda... Křiklavý rtěnky nesnáším, bb a makeupů mám dost a hlavně skin79 není žádná novinka, z které bych si sedla na zadek a vzorečky už v boxu byly... To samé pasta, ta už tam byla... pak nabízeli zmizík na pupínky některý den k nákupu boxu... což ve mně budí dojem "box co zbylo"...

    Mazadlo na tělo, hm... nic světového... Jen z laku bych měla radost, stále hledám ideální lak a zatím jsem ho nenašla =o)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě by tahle krabička klidně udělala radost :) tělové máslo vypadá úžasně :)) A ty BB krémy bych s radostí vyzkoušela :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ach můj bože,to je zase katastrofa :D to máslo vypadá jak z roku 1920.. Ale zase mně třeba jídlo v kosmetice voní opravdu hodně, takže zas proč ne:) Jinak zbytek asi až na ty BBčka mi přijde o ničem, to zelené je opravdu super světlé:)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat