středa 19. února 2014

Wishlist

Bývá u mě už tak trochu zvykem, že zhruba jednou za půl roku sepíšu svá aktuální kosmetická přání. Poslední wishlist jsem psala v červenci, takže na ten aktuální je již nejvyšší čas. Co jsem si tak prohlížela všechny mé předešlé wishlisty, udržuji bilanci, že si reálně koupím rovnou polovinu chtěných věcí. U těch zbylých si to časem buď rozmyslím nebo o nich dále sním a jejich chvíle dosud nenastala. Přejděme však již k aktuální osmičce a sama budu doufat, že pár měsíců bude polovina skutečně moje.


1) Paletka stínů Urban Decay - Samozřejmě, že stejně jako všichni, toužím po Naked 3, ale opravdu ne nijak aktuálně. Daleko více mě láká jednodušší Basics. Už jsem ji jednu dobu málem měla, jenže potom jsem dostala bláhový nápad, že mi ji lehce nahradí levnější Barry M. Byl to samozřejmě omyl, a tak opět šetřím na tuto legendu a věřím, že jednou moje skutečně bude.

2) Řasenka Rimmel - Není nutné prahnout jen po drahých kouscích. V mé síti uvízla i nová řasenka Rimmel Accelerator Endless. Jistě je vám povědomá, docela nedávno kolovala po mnoha blozích. Recenze na ni byly vesměs vlažné, ale to je ten správný signál, kdy já musím zpozornět. Mé řasy jsou trochu atypické a většinou mi sednou právě ty řasenky, které všichni nenávidí, takové, co malují jen velmi lehce a nedělají objem. A tahle podle všech indícií bude pro mě opravdu ta pravá. Zatím jsem si ji nekoupila jen proto, že mám teď řasenek docela dost a jen by mi tady zbytečně ležela. Za pár měsíců si ji ale pořídím téměř určitě.

3) Korektor Nars - Další legenda. Nenašla jsem nikoho, kdo by s tímto korektorem nebyl spokojený. A já nějaký opravdu dobrý korektor stále hledám a tohle vypadá jako dobrá volba. Samozřejmě to ale nebude jednoduché. Potřebuji ten nejsvětlejší odstín, který se u nás neprodává, takže jsem odkázána na zahraničí. Není to tedy nějaká aktuální tužba, ale časem do něj chci jít. Ideálně při nějaké zahraniční cestě, abych si ho mohla ideálně osahat, než za něj dám ty neskutečné prachy.

4) CC krém Bourjois - Novinka, o které jsem toho zatím moc nečetla, ale prostě je mi to natolik sympatické, že ho prostě chci. Makeupy Bourjois jsou chváleny obecně, navíc umí i skutečně světlé odstíny, takže o něčem přemýšlím už delší dobu a tohle se jeví jako ideál. Zajdu to omrknout hned, jak se k nám dostane.

5) Makeup Benefit - Mám vyhlédnutý už asi rok. Už jsem ho na sobě i zkoušela a hodně se mi líbil, včetně padnoucího odstínu. Teď už jen čekám na nějakou výraznou akci. Ideálně 40% na 4 produkty, která běžela v Sephoře loni a já ji netrpělivě očekávám i letos.

6) Rozjasňující pudr Hourglass - Proč? Protože ho chtějí všichni! :-D Vlastně si ani nejsem jistá tím, co by to na mém obličeji dělalo a jestli o bájný rozjasňující efekt stojím, ale prostě když ho všichni tak velebí, já ho chci taky. :-) Možná to přenechám na nějakou zahraniční cestu. Tohle bych skutečně potřebovala před nákupem pořádně osahat. Takže ve wishlistu je spíše jen na okrasu, jeho reálný nákup je hodně nepravděpodobný. 

7) Matující pudr The Balm - Raději se s pudry budeme držet při zemi a vystačila bych si i s tímto kouskem od The Balm. Všemožné recenze mě hodně nalákaly a mohlo by to být to pravé pro moji věčně se lesknoucí pleť. Jediné, co mě trochu odpuzuje, je ten obal. Všichni jsou z těch obrázků a nápisů The Balm nadšení, ale já si nejsem úplně jistá tím, jestli toužím po něčem, na čem je napsáno ,,Sexy Mama". Ale tak třeba to někdy překousnu a pudr objednám.

8) Set laků OPI - Má lakovací mánie je zpět a je nejvyšší čas vyzkoušet i tuto bájnou značku. Po větším průzkumu jsem se rozhodla pořídit nějaký set miniatur. Na velké lahvičky já nehraji a takhle za docela přijatelnou cenu vyzkouším hned čtyři barvy. Problém už je jen v tom, že v každém setu se mi líbí jen něco a ideálně bych si potřebovala sestavit vlastní. :-) Ještě to není úplně jisté, ale zatím u mě vede vyobrazený brazilský kousek Copaca Babies. Budu objednávat v několika málo příštích dnech, takže tohle bude téměř jistě první kousek, který z tohoto wishlistu bude skutečně můj.

Tak schválně, tipnete si, které 4 kousky skutečně koupím? Sama to v tuto chvíli ještě nevím, ale můžeme se za pár měsíců k článku vrátit a uvidíme, kdo se nejlépe trefil.

23 komentářů:

  1. Haha tipuji The Balm, Benefit makeup, řasenku Rimmel a Bourjois CC Cream.
    A NARS korektor mě neláká, protože od té doby, co jsme s kamarádkami jeden den porovanli krycí schopnost NARSu a tekutého NYX korektoru, tak NYX vítězí tak o 40% větší pigmentací, cenou do 200 - 300 Kš a měli opravdu extra světlé až bílé odstíny a celkově jich měli asi 15 :) Takže pro ten si někdy zajdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to zní jako hodně zajímavý tip, asi se po tom NYX také podívám.

      Vymazat
  2. Mám jen ten pudr od The Balm a přijde mi to totéž jako Stay Matte od Rimmel, rozhodně se s ním nevydržím celý den nelesknout a neviditelný jak tvrdí taky není. Špatný není, ale já už bych si ho nekoupila. A když viděl přítel ten obal, dostal záchvat smíchu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Basics určitě pořid, ta se ti nikdy neztratí a i v kombinaci s Naked 3 bude využitelná. Já po ní sahám denně už od minulé zimy. Nars korektor jsem dala pryč, to byla hrůza, nic, proč ho všichni chválí nesplňoval :( Už dlouho jsem nebyla z něčeho tolik zklamaná. A to jsem se nechala ukecat a vzala jsem si v Sephoře rovnou 3 odstíny, jelikož mi ani jeden nesedl 100% a chtěla jsem je kombinovat...:D MU Benefit mám celý nový v odstínů Cheers, kdybys chtěla (já MU nenosím), ale popravdě jsem nikdy nezkoumala jaký odstín to je, jak tmavý, světlý... Ale měl by to být match na světlejší plet, protože mi ho sestřenice (pracuje v Sephoře) brala na zimu a to jsem bělostná. Poslední zkušenost mám s Hourglass pudrem, nakonec jsem neodolala a koupila si trio paletku a pro mě je to použitelné jako rozjasňovač, ne pudr. Pár dní mi srdce plesalo, ale zpětně už bych ty peníze znovu neutratila. Možná jsem měla vyčkat a spíš si pořídit některou z nových tvářenek, která tyhle pudry kombinuje s nádhernými barvičkami... snad bude taky paletka.

    OdpovědětVymazat
  4. ten makeup i cc krém mají strasne žlutý podtón.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pro mě jedině dobrá zpráva, protože jsem sice bledá, ale zároveň dost do žluta.

      Vymazat
  5. Za mě určitě paletka UD, laky od OPI , a rozjasňující pudr. Já chci už dlouhou dobu vyzkoušet make up od L´oreal True Match, rtěnky od Milany a tvářenky od Jordany, takže ty bych si přidala do wish listu já ;)

    OdpovědětVymazat
  6. No pěkné to je, klidně bych to brala taky, a klidně všechno. :) Teda až na ten mu od Benefitu, protože na mně jsou odstíny moc žluté, jinak vypadal vlastnostmi dobře, takže škoda... A matujíc pudr bych klidně taky oželela. No, tak uvidíme, čím si udělám radost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, Benefit je hodně žlutý, ale pro mě zase díky bohu. aspoň někdo, protože když už se najde výjimka a je světlá, tak je povětšinu do růžova. s makeupy je prostě pořád kříž. :-/

      Vymazat
  7. hodně věcí ze tvého wishlistu jsem chtěla/chci taky. doma mám tu řasenku a jedním slovem DOKONALÁ. nejlepší řasenka co jsem kdy měla.. vždycky jsem si říkala, že takový kartáček bude top, ale nikde jsem ho nemohla najít a pak vyšla tahle kráska. a bože můj je dokonalá! ještě mám nějaké rozpoužívané ale hned jak umřou, tak se na ní vrhnu! akorát mě trochu irituje ten žlutý obal, kdyby byla černá nebo zlatá, tak by mě to potěšilo víc, ale nemůžu chtít všechno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ráda slyším, že aspoň někomu vyhovuje. já si ji určitě taky brzy pořídím.

      Vymazat
  8. to víš, že překousneš sexy mámu ;) za prvé je to výborný pudr, za druhé, je za výbornou cenu, za třetí - má skvělou výdrž (při každodenním použitím jsem v půlce a to ho mám od srpna) a za čtvrté, buď bude ten "sex" schovany v kabelce, nebo v neceséru a naštěstí se pudřenky už nenechávají válet po stolech v kavárnách jako např mobily, takže bys s tímto neměla mít problém ;) =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to zní skvěle, teď ten pudr chci zase o něco víc :-)

      Vymazat
    2. =) ještě se přidávám k evie.. Naked basics je asi fakt ta nejlepší volba mezi všemi UD Nakedkami..pořád jsem přemýšlela, jakou koupit,až jsme zvolila praktickou cestovní Basic a je fakt, že sice s ní žádnou divočinu neuděláš, ale praktická je hodně a já ji tahám jako jedinou oční výbavu jak na hory, tak k moři. Všechny stíny jsou matné, ten nejtmavší používám jako linku a najsvětlejší perleťový jako rozjasňovač a je to. Co se týče Hourglasu-no, Ti nevím, je to sice momentálně fakt legenda, ale co jsme viděla a četla (naposledy třeba u Hanky na ..den je krásný), tak je to fakt jen rozjasňovač, místo pudru se použít nedá a už vůbec ne na zmatnění. Mají i růžovou verzi, která je už rovnou spíš místo zdravíčka.

      Ten makeup Benefit - na to, jak je lehký, dělá neuvěřitelný vzhled, fakt dokonalý a dlouho vydrží. Takhle mi teda fungoval cca prvních 14 dní používání. Pak se to začalo zhoršovat a výdrž slábla na cca 6 hodin a krytí taky polevilo. nevím, jestli jsem byla jen v nějaké euforii, kdy jsme to buď neviděla od začátku, nebo mi taak mrvil pleť, že asž po dvou týdnech používání se to začalo projevovat. Proto jsme ho vlastně přestala i používat - nesedělo mi složení a dělaly s emi po něm pupínky =/

      a do třetice - NARS korektor.. mám takový dojem, že jsem snad jako první od nás tento korektor vlastnila, fakt to bude už od léta a u nás se s ním roztrhl pytel až někdy na podzim, jak ho Moora sháněla ve Francii. Jsem z toho nadšeneckého tábora, kdy si nemůžu vynachválit, jak dlouho vydrží, ani se nehne, neslévá se do linek a má snad 99% krytí. Bohužel, stejně jako většina, nemůžu sehnat můj ideální odstín (Vanilla 2), takže jsem na zimu nahradila Fit me korektorem a čekám na opálení, až se zase dostanu do mého odstínu Custard.

      Vymazat
    3. Moc děkuji za naprosto vyčerpávající popis. Usnadní mi to tak finální výběr, co skutečně koupit a co ne.

      Vymazat
  9. Na Hourglass si tiež do budúcna robím chúťky...:)

    OdpovědětVymazat
  10. to Bourjois CC mě taky zajímá :) jinak sexy máma nemá úplně obal podle mých představ, ale jak píše Mitsuuko, nikde to moc neukazuješ a je to fakt vynikající pudr, nejlepší, co jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat
  11. s tou BASICS držím palce, myslím, že matné tiene sa nikdy nestratia, ja som si najprv hovorila, že nič moc pre mňa, keď už mám Naked1, ale čoraz viac sa mi zdá, že je skvelá a neskutočne univerzálna!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu hezké, brala bych úúúúplně všechno :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  13. Docela jsi mne nahlodala s paletkou Naked Basic, mám sice Naked2, no ale je to takové dělo, že tahat to s sebou přes den v kabelce je šílenost. Korektor NARS jsem zkoušela a byla jsem hrozně zklamaná! Troufám si říct, že jsem vyzkoušela většinu korektorů z high end i drogérií. Nars dělá efekt vysušené masky, místo toho, aby pleť vyhladil, tak zdůrazní každý pór :(..... Za mne je nej: na mega kruhy Benefit Erase Paste, na normální kruhy Helena Rubinstein Prodigy Light a Bobbi Brown (míchám tyto dva :-). Z drogérie pak P2 (je pouze v Německu a připadá mi stejně dobrý jako Bobbi Brown), Maybelline Affinitone. Jo a ještě Clinique All about eyes concealer, kryje moc hezky a není tak těžký jako Erase Paste. Na léto byl super Estee Lauder Double Wear Concealer.
    Osobně tipuji, že si pořídíš paletku Naked a make up od Benefitu :-) (btw. mně ty žluté odstíny maximálně vyhovují, zkoušela jsem ten nejsvětlejší a byl parádní). Tento měsíc je v Sephoře akce 2+1 výrobek zdarma na exkluzivní značky, Benefit mezi ně patří :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nějaký fakt dobrý korektor stále hledám, takže moc děkuji za takovou nálož tipů. musí si to někam zapsat a postupně zkoušet.

      Vymazat
  14. Korektor NARS je samozřejmost, jen ho to chce někde sehnat. Když jsme teď byla na lovu, neměli ho :/ No popravdě by se mi líbilo všechno z tvého wishlistu :D sakra.. :/
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře a především nálož tipů.

    OdpovědětVymazat