pondělí 6. ledna 2014

Povánočně vánoční Ladybox

Vánoční Ladybox už teď sice není moc aktuální, ale v předvánočním shonu jsem moc nestíhala testovat, navíc krabička obsahovala hodně pytlíčků, kterým jsem se ve velkém věnovala právě o prázdninách, tak jsem celou recenzi posunula až na leden. Můžu vám tak aspoň o všem říct, jak mi to sedlo a nesedlo a takhle s odstupem se na to na všechno člověk dívá trochu jinak a smířlivěji. 



Sváteční balení se tentokrát povedlo a využití pro krabičku najdu určitě i během roku. Produkty moc vánočně laděny nebyly, ale Ladybox se to vše snažil dohnat počtem výrobků, který byl docela vysoký. Potud spokojenost, ale našlo se přirozeně i pár věcí, které mě nepotěšily.

Anibakteriální gel Anatomicals

Antibakteriální gel od Anatomicals vzbudil docela pozdvižení. Některým se nelíbilo, že je v boxu něco takového. Já teda nevím, ale pro mě je antibakteriální gel kosmetika jako každá jiná a uvítám ho raději než v pořadí desátou rtěnku. Značka jako taková mi sice zrovna dvakrát sympatická není, ty jejich vtipné obaly mě nikdy moc nedojímaly, ale vyloženě averzi vůči ní nemám. Tento výrobek mě navíc doslova nadchl. Antibakteriální gel je pro mě nepostradatelný pomocník a tenhle navíc není jen tak ledajaký. Má pumpičkové dávkování, ze kterého vlastně žádný gel nejde, je to jednoduše pěna. Je to hrozně praktické. Stačí trošička a bohatě to vystačí na celé ruce. U klasických gelů mám vždy tendence vylít si na ruce polovinu obsahu, abych měla pocit, že to funguje. Tady mi stačí opravdu jen trocha. Na rukou vůbec nelepí, akorát mi tedy moc nevoní. Je v něm obsažen můj ,,oblíbený" vilín a jde tam cítit opravdu dost. I tak mě tato věc nadchla a je to pro mě nejlepší věc tohoto vydání. Klidně bych se nebránilo jeho opětovné koupi.

Vzorky Natura Siberica

I tady se mnozí vztekali, že přišly jen pytlíčky. To sice ano a také mám raději lahvičky, ale zase tady ty vzorky mají po 6 ml a kolikrát jsme již měli 3 - 5 ml vzorky v tubě. Natura Siberica byla pro mě premiéra. Sice proti značce nic nemám, ale neláká mě natolik, abych ji někde speciálně objednávala. I když teď se to možná změní.

Maska nebyla úplně na můj typ pleti, takže její hydrtační a liftingové účinky nedokáži plně ocenit, ale vypotřebovala jsem ji a špatná nebyla.
Krém na ruce mě naopak nadchl velmi. Krásně lehce květinově voněl, rychle se vstřebal a hlavně neuvěřitelně dobře hydratoval. Právě ten mě k nákupu nalákal a možná se časem po této značce poohlédnu.
Takže vzorečky u mě splnily svůj účel a také mě v boxu potěšily.

Sprchový gel Ziaja

A začne nám lehce přituhovat. Sprchový gel Ziaja mě sice neurazil, ale zdaleka ani nenadchl. Značku jako takovou mám hodně ráda, ale zrovna jejich sprcháče mi přijdou průměrné až lehce podrůměrné. Nevím, čím to je, ale mají hrozně chemické parfemace. Přitom výrobky ze stejných řad voní lépe, tak to fakt nechápu, jak se jim to může podařit udělat voňavé pomerančové máslo, ale už pokazit pomerančový sprchový gel (dříve jsem ho měla). 

Citrusová limitka dopadla obdobně. Mnozí psali, že voní jako Jar. A ano, nějak takhle by se to dalo docela přesně popsat. Prostě výrazná levná citronová vůně. Jinak klasický průměrný sprcháč. Napění, umyje vás. A i když mi nic zlého nedělá, tak bych se docela bála použít ho na citlivou pokožku, přijde mi trochu agresivnější. Chválím sice nápad, že je v boxu variace, které se nikde jinde nedá koupit, ale sprchový gel nebyl zrovna trefa do černého. Mám v úmyslu si ho přelít do lahvičky s pumpičkou a vypotřebovat na ruce. Na celé tělo mě ta vůně prostě nebaví. 

Vzorky Mixa

Mixa je opět značka, která mě tak trochu míjí. Nic proti ní nemám, ale nikdy jsem se nedostala až tak daleko, abych si něco pořídila. Pleťový krém jsem dala sestře, takže ten neposoudím. Tělové mléko jsem nejdříve začala používat jen na ruce, ale nebavilo mě, že se vstřebává sto let, a tak jsem ho použila na celé tělo (přesněji řečeno, na půlku těla, moc tam toho nebylo :-D ). Moc mě ale nenadchlo. Je hodně mastné, bez výraznější parfemace, takže chápu, že citlivá a suchá pleť to asi ocení, ale já mám radši trošku něco jiného. Myslím, že budu dál žit v klidu bez Mixy. 

Oční stín Cosm'etika

Tak tady bohužel nic. Ano, mám sice v dotazníku zaškrtnuté, že mám ráda i výraznější oční stíny, ale modrou fakt ne. Tím spíš takhle tmavou. Pro tu mě napadá jediné použití - přimalovat si monokly pod očima. Na modrou na očích mám prostě averzi a myslím si, že nesluší nikomu. Závidím všem, co dostali jednu ze dvou hnědých variant. Stín jsem ani neotvírala, i když těžko říct, komu se budu chtít pomstít a darovat mu tuhle hrůzu. 

Lak na nehty Jordana

A opět nic. Efektové laky všeho druhu jsou aktuálním velkým hitem, který mě však míjí velkým obloukem. A ano, i když to zní neuvěřitelně, dodnes nemám jediný přeslavný pískový lak od Gabriella Salvete. I když ty se mi aspoň na ostatních líbí. To už nemůžu říct o Jordaně, která je podle mě fakt hrozná. Zkoušela jsem to na  jednom prstu a vypadá to, jako by se mi v laku udělaly tisíce bublinek. Tohle fakt nosit nechci, takže poputuje dál. Pro zajímavost, tyto laky před nedávnem hezky nafotila Petra z Lovelyhair, můžete se podívat zde. Nemůžu si pomoct, fakt to vypadá divně.

Vzorky Palmers

Tady už mi začínají docházet slova...uf...Co na to ještě říct. Nenávidím Palmers! A už vůbec nechápu strategii Ladyboxu i Palmers. Vždyť jediné co vyrábí, jsou tělová mazadla. To už všichni víme a měli jsme bezpočet možností si to vyzkoušet. Kdo chtěl, už si plné balení koupil a kdo ne, nepomůže ani sto vzorečků a stejně si to nekoupí. A nejhorší zpráva na konec, tohle nebylo naposled, co jsme Palmers v boxu viděli. Proč? Protože Palmers se chce znechutit celému světu. Nic pravděpodobnějšího mě bohužel nenapadá.

Štětec na stíny Ladybox

Jdeme radši na bonusy, ty jsou neškodnější. Štětec na stíny beru jako hodně dobrý nápad. Sice mě irituje ta růžová rukojeť, ale co se dá dělat. Štětec sám o sobě je heboučký a maluje se s ním opravdu dobře. Používám ho na nanášení základního stínu na celé víčko. Spousty žen ještě pořád používají ta nemožná houbičková udělátka, co se dávají ke stínům zdarma a koupit dobrý štětec v drogerii je také nemožné. Proto tohle beru jako výbornou osvětu a ke spoustě spotřebitelek se najednou dostane dobrý použitelný štětec. Klidně můžou časem vyrobit i nějaký další, nezlobila bych se. 

Sušenky Racio

Jídlo v boxech sice nepatří mezi velké favority, ale už tam docela dlouho nebylo a vánoční vydání k mlsání doslova svádí, takže pro jednou proč ne. Racio se chlubí tím, že jsou to sušenky jediné svého druhu. Já bych ale řekla, že něco hodně podobného vyrábí už léta Albert Quality, ale nevadí. Snědla jsem je, chutnaly mi, i když tedy od Racio mám radši jejich pufovanou klasiku. Sušenky už asi znovu nekoupím. 

Ani nevím, jak tento box celkově shrnout. Je v tom mix opravdu všeho. Byly tam věci, které mě nadchly, byly tam věci, které se mi sice netrefily do vkusu, ale v boxu jejich umístění chápu a udělaly radost zase někomu jinému, jsou tam ale také věci, které mě naštvaly a také jsem rozhodně nebyla jediná. Byly tam značky, které se objevily v boxu poprvé, byly tam značky, které jsem já zkoušela poprvé, byly tam značky, které už tam byly stokrát. Za některými produkty jde vidět inovativní snaha ze strany Ladyboxu, u některých produktů jde vidět, že už neví, co do boxu dát.  A teď z toho udělejte závěr. Když se na to podívám subjektivně, tak asi průměr. Asi polovina mě potěšila, druhá nikoliv. Objektivně to tentokrát moc posoudit nejde. Jedno vím ale jistě, jestli Ladybox jednou něco zabije, tak to bude Palmers...

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zástupcům Ladyboxu.

Jak se s odstupem času díváte na prosincový Ladybox vy?

17 komentářů:

  1. škoda, že nebyl vánoční i obsahem, vůněma :( jinak lak jsem dostala od tchýně a je to nejhorší hnus, pískáče mám ráda, ale tenhle udělá nevzhledný, extrémně škrábavý efekt, chytá se do něj všechno (třeba makeup pří líčení a nejde odmýt), jediné plus je, že se během jediného dne téměř oloupal :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsem stejny odstin stinu a jsem rada, za hnedou bych se akorat vztekala. Lak mam fialovy, takze taky spokojenost. Nevyuziju pouze Anatomicals a Palmers mi leze krkem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoooj,

    tak já osobně jsem s pěnou taky spokojená, je to pro mě nové, gely nemusím, přijdou mi lepivé (a to ani nemusí lepit)... Taková pěna v létě i ruce osvěží, takže z ní mám radost!

    Natura Siberica, tu už mám vyzkoušenou, není špatná, ale na zadek si z ní nesedám. Krém na ruce mi vyloženě smrdí...

    Sprcháč je fajn, voní hezky, ale pro mne se hodí spíš na léto, kdy ve vedru potřebuju osvěžit.

    Pytlíčkový vzorečky Mixa tělový mlíko celkem příjemný, ale mohli tam dát miniaturu, jako jedno namazání je na test docela málo...

    Lak Jordana, paráda, moc krásnej! Stejně tak stíny Cosmetika, výborně drží a mám z nich radost, k tomu štětec, kterej by nemusel bejt pink, ale funkci plní a na barvu to nejede...

    Sušenky, hnus nesnáším sladký a do KOSMETICKÉHO boxu prostě jídlo nepatří! Jako pochopila bych lízátko s logem LB, reklamní tužku, bloček... ALE sušenky? Kokosky? Fuj!

    No a Palmers je kapitolka, NESNÁŠÍM čokoládu, strašně moc jí nenávidím a oni mi posílaj natíradla, který smrděj všechny stejně! Jako věřím tomu, že to třeba hydratuje a je to dobrý, ale ten smrad neakceptuju, takže to vyhodim, jelikož to na exchange ani nikdo nechce.

    No a toto byl můj poslední LB, přijdou mi to vyhozený peníze... Od MUA edice to stojí za prd...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem vždycky měla radši Senzabox, od spojení mám také těch výhrad čím dál více.

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že mám stejný pocit =o)

      Vymazat
  4. Tak sprcháč jsem odložila asi napořád, opravu voní jako Jar. Lak jsem zkoušela včera (mimochodem máš mnohem hezčí odstín) a žádná sláva..

    Short messages by Lucy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem asi jedina, komu to voni krasne po citrusech a ne po jaru:D

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento ladybox by som pripísala k úplným prepadákom .. Tento mesiac im nevyšiel no :/ dúfajme že bude lepšie :D
    http://theresahoran.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Musím moc pochválit způsob sepsání článku. Toto už by se dalo nazvat recenze ;)
    Speciálně články od Ladyboxu vždycky jen prolítnu. Chybí mi nadhled, který tam podle mě patří. Mrknu vždy jen kdo měl jaké varianty a naštvané, ubrečené a uražené popisky k produktům nečtu.
    Tvůj článek na me působí úplně jinak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Při tom množství článků, které o Ladyboxu jsou, to potěší dvojnásob...

      Vymazat
  8. Já nevím, ale nevzpomínám si, kdy mě naposled lady box zaujal :( spíš bych čekala nějaké "luxusnější" značky

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem ráda, že jsem si ho neobjednávala, protože bych byla zklamaná :(

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Mě přijde, že ladybox nabízí divnou kosmetiku. Opravdu mě nijak nezaujal, kdyby spíše vybírali novinky z těch i drogérkových věcí, tak to vyjde líp. A ty laky mi připomínají šmrgl papír :D To už je děs :) Mimochodem taky doposud nevlastním žádný pískový lak a možná ani nebudu :)

    secretofpink.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Poslední dobou mi přijde, že ten kdo nemá lak od Gabrielly Salvete, jako by nebyl :-D

      Vymazat
  11. Jako lak jsem dostala výraznou žlutou :((

    Tímto ladyboxem jsem byla zklamaná a zatím jsem se rozhodla si ho dále nekupovat (měla jsem předplatné). Uvidíme, co předvedou dále..

    A.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat