úterý 28. ledna 2014

Limitované krémy na ruce Essence

Zimní limitky krémů na ruce Essence, to jsou vždy velká očekávání a následný hon a běhání po drogeriích a shánění posledních kousků. I když letos (respektive loni) se na nás v Essence lépe připravili a poslali do drogerií dostatečný počet kusů a krémy šly sehnat bez problémů dlouhé týdny. Vůbec bych se nedivila, kdyby v nějakých zapadlejších drogeriích byly doteď. K tomu se přidává lednová limitka, která vždy kromě klasické dekorativky obsahuje i krém na ruce a máme z toho hned pěknou sbírku. Já je mám aktuálně na stolku  tři a průběžně je střídám.


Z čokoládové limitky mám dva kousky - banán a jahodu. O vůních proběhly různorodé diskuze a já sama si vlastně doteď nejsem jistá, jestli se mi vůbec líbí. Čokoládu moc necítím ani v jednom z nich. Prim má především ovoce, a to s ukázkových chemickým ocáskem. Přesto to není vyloženě špatné. Svým způsobem se mi to líbí, ale musím na to mít náladu. Třeba na noční péči mi to moc nevyhovuje, ale přes den takové ovocné rozzáření neuškodí. O něco více se mi líbí banán.

Krém z kolekce Ice Ice Baby je na tom s parfemací o dost lépe. Voní dost neutrálně. Trošku jako Nivea, a to já můžu. Ten mažu poctivě každý den před spaním a často po něm sahám i ve dne. Vypadá to, že tyto zimní limitky budou pro mě ideálnější než vánoční převoněné edice.

Co se složení týče, krémy jsou vesměs stejné. Schválně jsem vám vyfotila i všechna složení, ale základ je stejný a liší se to jen v maličkostech na konci seznamu. 




Krémy mají příjemnou, hutnější konzistenci a dobře se roztírají. Vstřebají se také rychle a co je nejdůležitější, pocit hydratovaných rukou přetrvává dlouhé hodiny. Dokonce i po nějakém tom mytí, jsou ruce stále v pořádku a i vůně (především těch dvou čokoládových) stále přetrvává. 

Krémy na ruce od Essence jsou tedy po všech stránkách ideální. Není to sice žádná extrémní hydratace, co by dokázala zatočit s výrazně suchou a namáhanou kůží, ale na běžné denní mazání jsou dostačující. Pak už jde jen o to, jestli vám sedne vůně a dokážete s ní fungovat. 

Za mě tyto krémy rozhodně ano a pokud na ně v nějakých zapadlejších drogeriích ještě narazíte, tak jděte určitě do nich. 100 ml krému vyjde na 55 Kč. A pokud už je neseženete, stačí počkat do podzimu, co si na nás Essence zase připraví.

Máte doma krémy z limitek Essence? Která vůně se vám líbí nejvíce?

16 komentářů:

  1. Na coko limitku jsem se tesila, ale tak silene mi smrdely, velky zklamani. Ice ice baby jsem odolala, jak pises, ma neutralni vuni a ja bych radeji vyraznejsi. Treba jako minulej rok od Snow jam.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi vůbec nevoněly, mám ten čokoláda-kiwi a když jsem si ho dala na ruce, hrozně mě rozbolela hlava...ted ho používám raději už jen na nohy, co nejdál od nosu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty vánočně laděné z r. 2012 byly lepší, pro Vánoce a zimu jako dělané...tyhle mě dost zklamaly :-( Snad se dočkám letos!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně Ty vánoční vůbec nevoněly, což je škoda, jinak vypadají dobře... No, a tu druhou limitku beztak už neseženu... Tak zase příště. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z téhle čoko limitky mám všechny tři..ale parfemace nic moc..třeba ta limitka z roku 2012 byla mnohem lepší:)
    Krém z limitky Ice Ice baby už mám koupený, ale ještě jsem nezkoušela, potřebuju domazat ty zásoby rozdělaných krémů co mám:)

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem žádný krém Esence neměla, ani mě nějak moc nelákají ty vůně... očichávala jsem jenom to čoko-kiwi a bylo to moc sladké, já ty čokoládové vůně moc nemusím. no a ten Ice Ice by mi asi nevadil, ale už u nás není

    OdpovědětVymazat
  7. Já doma žádný krém od Essence nemám a myslím, že jsem ani žádný nezkoušela. Mám teď oblíbený krém z Marks & Spencer, Astrid a nebo Dove.

    OdpovědětVymazat
  8. nesehnala jsem, bohužel. Týden před vánoci už byly bohužel v čoudu. Zato si ted díky pobytu v Anglii můžu užívat krémů z body shopu

    OdpovědětVymazat
  9. Mám doma ten banánový a je mi příjemný a strašně mi voní:) Jsem za něj opravdu ráda:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jasně že mám zrovna tu jahodu :)) Mi to nádherně voní a vždycky než jdu spát tak se tím namažu a voní mi to až do rána sice ne tak intenzivně jak po nanesení. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Mně taky moc nevoní, ale banán mi nevadí. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak já Essence krémy nemusím. Jsou příjemné, ale pět minut po namazání kde nic, tu nic.
    Pokud mohu za sebe doporučit krém na ruce od Eucerinu, jděte do něj. To je nej krém na světě. Namažete se ráno a CELÝ den to není potřeba. Máte krásně hydratované ruce i po umytí mýdlem, prostě pořád...

    OdpovědětVymazat
  13. Mám tu jahodu a nic moc, už bych si to nekoupila

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Mám banán a celkem velké zklamání. Moc mi nevoní a vůbec nehydratuje, nevsákne se, prostě nic nedělá. Dobrý možná pro někoho, kdo suché ruce vůbec nemá...

    OdpovědětVymazat
  16. Na tu čokoládovou limitku jsem se moc těšila, a když jsem je uviděla v drogérii, tak jsem si je hned koupila a musím říct, že jsem dost zklamaná..ta parfemace nic moc a hydratace je podle mě nulová...
    Ale zkoušela jsem balzám na ruce http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/04/review-essence-24h-hand-moisture-balsam.html, a s tím jsem velmi spokojená.

    OdpovědětVymazat