čtvrtek 26. prosince 2013

Co mi přinesl Ježíšek

Vánoční svátky jsou v plném proudu, a tak je na čase se opět vrátit k blogování. A nemůžu začít jinak, než přehlídkou mých dárečků. I když se Ježíšek nejdříve zdráhal, že mi přece nebude kupovat kosmetiku, když jí mám tolik, nakonec dal na má slova, že pokud mi chce udělat radost, musí to být kosmetika, a to bez ohledu na to, kolik už jí mám doma. A tak se většina mých dárků nesla v kosmetickém duchu. A já z nich měla skutečně velkou radost. Letos si dal Ježíšek opravdu záležet.


Boxíkové šílenství mě neminulo ani pod vánočním stromkem. Tam jsem objevila beauty box speciálně jen pro mě...


...obsahoval vybrané kousky kosmetiky, které jsem měla delší dobu vyhlédnuté, ale sama jsem se k jejich nákupu ještě nedostala. A samozřejmě tam bylo i nějaké to překvapení navíc.
Balíček obsahoval sprchový gel od Dermacol s úžasnou vůní třešní. Dále banánovo čokoládový krém na ruce z limitky Essence, jumbo tužka Essence v odstínu, který ješt nemám. Na vyzkoušení čisticí pásky Balea a topcoat plný sněhových vloček od Essence. V balíčku měl být ještě Lip Butter od Nivea, ale zapomněl se někde na poště, takže jsem zatím dostala jen kartičku. :-)


Dostáváme se k dalším skvělým kouskům. Makeup od Yves Rocher byl pro mě velké překvapení. Jeho nákup sice zvažuji už nějaký ten pátek, ale stále jsem se nějak nemohla rozhoupat. Tak to Ježíšek rozlouskl za mě a ještě i trefil přesně ten odstín, který mi padne jako ulitý.

Paletka stínů od Barry M zase takové překvapení není. Poslala jsem Ježíškovi odkaz, že tuhle paletku prostě chci. Naštěstí mě vyslyšel a já ji pod stromečkem opravdu našla. Jsem z ní nadšená, protože ve skutečnosti vypadá ještě mnohem lépe než z obrázků. Nemůžu se dočkat, až se pustím do zkoušení. 



Je už takovou tradicí, že na Vánoce vždy dostanu nějakou tu kúru na mé vlasy. Tento rok to je značka Thermal. Jeden šampón a dva speciální balzámy. Tuto sadu jsem již jednou měla. Jsou to asi tři nebo čtyři roky zpátky. Co si tak matně pamatuji, šampón byl skutečně dobrý, ale zázraky se samozřejmě nekonaly a vlasy mi po tom nenarostly. I tak kúru ale zase ráda zopakuji a určitě vám o ní poté napíši čerstvější dojmy.


A na závěr balíček od babičky. Růžová sada se sprchovým gelem a tělovým mlékem a perlový antiperspirant od Nivea. Takové věci se hodí vždycky.


Pod stromečkem jsem objevila i něco málo nekosmetického, ale to už jsem vám nefotila. Byl tam například poukaz do Orsay, kabelka, fén, kalendář a další drobnosti.

Tento rok jsem skutečně nadšená, protože jsem dostala věci, po kterých jsem dlouho toužila a k tomu několik dalších překvapení a přesně takhle to má být. 

Kosmetiky samozřejmě není nikdy dost, takže už dnes vyrážím na výprodejový lov kosmetických balíčků. Vše pohromadě uvidíte začátkem ledna v pravidelné statistice. 

Co jste našli pod stromečkem vy?

13 komentářů:

  1. Krásné dárečky, a ještě udělaly radost :) U mě vybral Ježíšek taky dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Měli jste krásný obrovský stromeček :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm, tak takové dárky by se mi líbily.
    Já letos dostala předem dohodnuté a oblečení, takže jsem také spokojená.

    OdpovědětVymazat
  4. já už jsem svůj ježíškovský článek taky napsala, tak se kdyžtak můžeš kouknout ;)
    u nás už ale moji blízcí usoudili, že té kosmetiky mám vážně hodně, takže jí bylo o něco méně než v předchozích letech, ale i tak jsem tam něco našla:) box přímo na míru tobě je skvělý nápad!:)

    OdpovědětVymazat
  5. nápad s boxem je super, já jsem něco podobného dala příteli, ale teda do velikánské krabice, samozřejmě ne jen kosmetiku, napsala jsem mu i ten průvodní dopis atd.
    dostala jsem taky nějakou kosmetiku, knížky, oblečení a malinké fotostudio - nejlepší dárek pro blogerku!

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, nápad s boxem je fakt originální!! Klobouk dolů před tím, kdo to vymyslel :)

    Článek s mými dárky asi přijde v sobotu, protože jsem jaksi některé dárky zapomněla u rodičů, tak to nemůžu vyfotit dneska :))

    Ten make-up od Yves Rocher mám ve vzorečku z boxu, je dobrý, ale mně přijde moc málo krycí, tj. pro mě tak akorát na léto..

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten makeup je skutečně málo krycí, ale já mám právě takové ráda. krytí moc nepotřebuji a aspoň to vypadá přirozeně.
      a originální nápad s boxem měla sestra. ta zná mé kosmetické choutky ze všech nejlépe.

      Vymazat
    2. Jako na léto mi taky stačil, ale v zimě prostě vyžaduju něco víc krycího... :)

      Taky už mám nadílku vyfocenou i já :) http://sororessa.blogspot.cz/2013/12/jake-byly-vanoce-2013-co-jsem-dostala.html

      A.

      Vymazat
  7. Krásné dárečky, letos mi taky přítel nadělil mrňavý kosmetický box. (A trumfnul Ladybox, byly tam dokonce tři vzorky Natura Siberica. :D). Jinak je to fakt krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé dárečky ,taky jsem pod stromečkem objevila hodně kosmetiky))

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Super dárečky, především ta paletka od BarryM se mi hodně líbí, taky jsem uvažovala, že si jí pořídím, ale dostala jsem jiné dvě, tak tuto si pořídím někdy příště.

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Jéj, ten box, to je hrozně pěkné :-)

    OdpovědětVymazat