neděle 1. prosince 2013

Aussie je v České republice

Informace z nadpisu sice není zrovna žhavou novinkou, mluví se o tom již nějaký ten týden a dokonce už jde tato kosmetika sehnat i v drogeriích, ale teprve tento týden je to skutečně oficiální. Byla jsem pozvána na tiskovou konferenci, kde byla tato značka představena. 

Tiskovka se nesla skutečně ve velkém stylu, až jsem měla občas dojem, že kosmetika je až na druhém místě a většina novinářů se tam sjela jen kvůli celebritám. Celou akci totiž moderovala Agáta Prachařová. Ta tam však nebyla jedinou slavnou osobností. Aussie si zvolil také tři české ambasadorky, kterými jsou zpěvačky Lenny Filipová, Markéta Konvičková a herečka Marie Doležalová. 


Agáta Prachařová mě na živo mile překvapila. Nikdy jsem nepatřila mezi její fanynky, ale musím uznat, že je fakt krásná a opravdu profík. Základní poučky o firmě sice předčítala, ale během celé show dokázala i pohotově improvizovat, byla vtipná a uvolněná. 


Součásti prezentace bylo i krátké povídání s českými surfaři, kteří žili nějakou dobu v Austrálii. O této zemi, jako domovině vlasové kosmetiky Aussie, se na tiskovce hovořilo hodně.


Zástupce Procter and Gamble, kam Aussie spadá, nám poté detailněji představil tuto vlasovou kosmetiku. Vím, že je to jeho práce chválit vlastní výrobky, ale málo kdy potkáte chlapa, co s takovou vášní mluví o kosmetice. Sympaťák. :-)


Zatímco většina fotografů zběsile fotila pořád dokola přítomné celebrity, já jsem se samozřejmě zaměřila na kosmetiku. 

Aussie pochází z Austrálie a má moc pěkné motto: V životě jsou důležitější věci než vlasy, ale je dobré začít právě u nich. Produkty obsahují výtažky z australských rostlin a dokázaly si podmanit miliony žen po celém světě. 



Bála jsem se, že sortiment u nás bude značně omezený, ale nakonec se k nám dostalo docela dost produktů a myslím si, že se tam najde něco pro každý typ vlasů.






Hlavní hvězda Aussie a jejich nejprodávanější výrobek. 3 minutový balzám na vlasy.


Jsem ráda, že jsem se této akce mohla zúčastnit. Bylo to pro mě zase něco nového. Zatím jsem vždy byla na akcích, které byly jen pro blogerky. Tady mi přišlo, že jsme byly pozvané tak trochu do počtu. :-) Hlavní prim hráli bulvární novináři, kteří zběsile běhali sem a tam a fotili a fotili a fotili. V zadních řadách seděly paní zřejmě z dámských magazínů, ale pár blogerek se samozřejmě také našlo. Jsem ráda, že jsem některé z nich mohla po čase zase vidět, i když nebylo moc prostoru pro obvyklé povídání. 

Takže se raději vrátíme k hlavním hvězdám večera. Moderátorka akce a ambasadorky Aussie pro ČR. (zleva Lenny Filipová, Marie Doležalová, Agáta Prachařová, Markéta Konvičková)


A tou úplně nejhlavnější hvězdou je samozřejmě samotná kosmetika. Dostala jsem domů na vyzkoušení právě 3 minutový zázrak, tak jsem na něj opravdu zvědavá. Sama bych si ho asi nekoupila, protože dle různých recenzí to pro mé vlasy asi nebude, ale samozřejmě mi to nedá a zkusím ho. Může mě jedině překvapit. Z šampónů na mě vyšla zrovna řada, která se ke mně hodí úplně nejméně. Suché vlasy opravdu nemám. Takže asi spíše jen ze zajímavosti jednou vyzkouším a předám do koupelny sestře. Sama si chci ale koupit objemovou řadu, která mě hodně zaujala. Obsahuje totiž chmel, a jak už jsem se v minulosti několikrát přesvědčila, ten mým vlasům svědčí. 

A abych nezapomněla, všechny produkty voní výrazně jako sladké žvýkačky. A to ještě nevím, co to udělá na vlasech. Zatím mi tu totiž voní jen zavřené lahvičky. Opravdu je mám vyskládány v rohu pokoje, ale pokaždé, kdy sem vejdu, tak cítím žvýkačky. Nebo ležím večer v posteli a pořád cítím žvýkačky. :-) To se mi ještě nestalo, aby mi zavřené lahvičky kosmetiky dokázaly provonět pokoj. Jsem zvědavá, kam je zavřu, až mě ta vůně začne otravovat. :-D


Produkty Aussie seženete v drogerii DM. Šampóny (300 ml) a kondicionéry (250 ml ) koupíte za 149 Kč. Balzámy (250 ml) potom za 179 Kč. 

Co vy a Aussie? Máte nějako zkušenost? Už jste nakupovali nebo vás to neláká?

16 komentářů:

  1. Tak konečně mám možnost si ho taky vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Muselo to být skvělé, mě by se zrovna taková řada na suché vlasy hodila:) Tak snad bude možnost ji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné fotky a hezky zpracovaný článek. :)
    Zrovna minulý týden jsem kolem Aussie šla v drogerii DM, ale moc jsem o značce zatím nevěděla, tak jsem se bála aby nebyla napráskaná silikony a samou chemií. :/ Ale musím říct, vypadá to celé docela dobře. :) Jsem zvědavá na tu vůni, nejspíš jí půjdu do DM alespoň očuchat. :) Těším se až napíšeš jak jsi byla spokojená ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tě budu muset asi zklamat, pro ty ,co si hlídají složení, to asi moc nebude. Jsou v tom silikony i parabeny. Těch přírodních složek je tam velmi sporadicky.
      A moc děkuji za pochvalu. :-)

      Vymazat
  4. Moc ráda jsem tě viděla a fakt ti to slušelo :). Já jsem všechny produkty darovala, protože na moje jemné vlasy to není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :-) Taky jsem byla ráda, že jsme se po delší době setkaly. Snad to brzy vyjde znovu.

      Vymazat
  5. já jsem měla cestovní balení a bylo to fajn, ačkoliv 3MM mi jako zázrak s velkým Z fakt nepřipadal... docela jsem chtěla zkusit objemovou nebo dlouhovlasou řadu, ale vzhledem k tomu, že aspoň na vlasech si chci začít hlídat složení výrobků, tak nevím, nevím... a asi jsem děsný pedant, ale když už dělají takovou velikou tiskovku, tak by si ty prezentace mohli po sobě přečíst, mě tohle vždycky děsně vytočí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, jsou v tom překlepy. taky mě to hned praštilo do očí :-D

      Vymazat
  6. Na štvrtok som pozvaná na blogerskú Aussie Session, veľmi sa na ňu teším a značku už dlhšie obkukujem v drogérii, takže som o to viac zvedavá.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se značka docela líbí (ty žvýkačky člověk cítí i v obchodě u regálu, to je docela legrace), ale asi mě lákají pouze kondicionéry, silikonové šampony mi nedělají zrovna úplně dobře. Nicméně na konečky by to mohlo být. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hm, tak tvůj článek se mi líbí moc a značka mě i zaujla!

    OdpovědětVymazat
  9. Mám v plánu si pořídit aspoň šampon :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi obaly, ale produkt jako takový moc ne. Jelikož mám jemné rychle se mastící vlasy, v nabídce bych si nevybrala. Maximálně by mi mohla sednout verze s chmelem pro jemné vlasy, ale co když ne.. a dávat za takovéhle pokusy 150 kaček se mi moc nechce.
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  11. rozhodně chci 3 minute miracle, to je jasný a nějaký ten šampon asi taky přihodím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby chtěl někdo Miracle Moist šampon, někdo z Prahy (Kladna), tak třeba vyměním, je nepoužitý =o)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat