středa 26. června 2013

Letní kosmetické novinky

I když je léto především ve znamení slev, kosmetické firmy nezahálí a servírují nám novinky i v tomto období. Dlouho jsem takový přehled nedělala, tak se pojďme podívat, na co se můžeme v nejbližší době těšit.


Essence Me and My ice cream

Začneme tradičně Essence a jejími limitkami. Na léto se k nám chystá barevně vydařená Me and My Ice Cream. K dostání by měla být jak v DM, tak Rossmannu a to už každým dnem. Uznávám, že to barevně skutečně vypadá lákavě a jsou tam i zajímavé věci, ale asi to dopadne jako vždy a já si nic nekoupím. Nejvíc se mi ale líbí laky. 

Balea Metropolen

Letními limitkami nás zásobuje i Balea a nyní se chystají produkty s městskou tématikou. Mě nejvíce láká tekuté mýdlo. Ty si od Balea kupuji pravidelně a Londýn miluji, takže není co řešit. Další věci také nevypadají špatně. Najdete tam sprchový gel, krém na ruce s praktickou pumpičkou a tělový krém. Kdy přesně se k nám limitka dostane, zatím není známo.

Ryor krémy s SPF

Letní novinky si pro nás přichystal i Ryor, a z tohoto jsem já asi nejvíce nadšená. Najít v našich drogeriích krém s SPF bývá občas nad lidské síly, takže tohle rozhodně vítám. Navíc si můžete vybrat, jestli vám stačí SPF 15 nebo zvolíte raději SPF 30. Krémy jsou jinak vhodné pro všechny typy pleti i věkové kategorie. Pleť nejen chrání před sluníčkem, ale také vyživuje a hydratuje. Cena je navíc také příjemná, za první krém 145 Kč, za druhý 165 Kč. Já do toho rozhodně jdu. Těžko říct kdy a zda se vůbec objeví v Rossmannu, takže se spíše poohlédnu po nějaké specializované prodejně a při nejbližší příležitosti si zajdu koupit ten s vyšším SPF.

Dermacol Aroma Ritual

Do voňavé rodiny Aroma Ritual od Dermacol přibyl nový člen - černé třešně. Aroma Ritual mám moc ráda, měla jsem již pistácie a limetku s hrozny a na tuto novinku se moc těším. V obchodech jsem ji ještě neviděla, takže nevím jak voní, ale budu jim věřit, že skvěle, protože parfemaci třešní mám obecně ráda. Sama sáhnu asi spíše jen po sprchovém gelu, tělové mléko mě tolik neláká. Pro nedočkavce je na eshopu nyní skvělá akce. Za 99 Kč můžete mít oba tyto produkty.

Dermacol laky na nehty

U Dermacol ještě chvíli zůstaneme, protože na léto přichází s další novinkou. Neonové laky byly hit sezóny loňské a očividně se vrací i toto léto, protože je nabízí hned několik firem. U Dermacol si můžete vybrat z desetin odstínů a mě zaujala hlavně cena, která je pouhých 39 Kč za 5 ml. Sama do toho ale asi nepůjdu, protože neonky na nehtech moc nemusím. Pokud chcete vidět všechny barvy, klikněte na odkaz pod obrázkem. V obchodech jsem je ještě neviděla, ale v eshopu už můžete objednávat.

Gabriella Salvete laky Stars

Velký humbuk je kolem laků Stars od Gabriella Salvete. Po bezradně vyprodané limitce přichází výrobce s pěti dalšími odstíny. Jedná se o třpytivé laky s pískovým efektem a pokud nežijete na jiné planetě, už jste o nich museli slyšet, protože na ne pějí ódy úplně všichni. Já jsem výjimka potvrzující pravidlo. Nemám doma ani jeden a ani to neplánuji. Barvičky jsou to pěkné, ale ten hrubý povrch, který to vytvoří, se mi nelíbí a moc se mi do toho nechce. V drogeriích by měly být oficiálně k dostání od července, ale někde jdou sehnat už teď.

Yves Rocher ovocná limitka

Yves Rocher přišel na léto se šťavnatými kousky - sprchovými gely a toaletními vodami ve svěže sladkých provedeních mango - marakuja a lesní ovoce. Obě verze mi moc voní, lesní ovoce asi více. Nejdříve jsem chtěla všechno, pak ale zvítězil zdravý rozum. Další sprcháč do své sbírky opravdu nepotřebuji, mám jich ve svých zásobách docela dost. Toaletní voda vyjde docela draho (289 Kč za 100 ml), ale přemýšlela jsem, že si ji vezmu jako dárek, protože jsem měla na kartičce dostatek razítek. Nakonec jsem si to ale rozmyslela, protože vůně mi na ruce vydržela asi tak pět minut. Takže jsem si nakonec vzala úplně něco jiného. Každopádně, pokud vás i tak něco láká, měli byste si pospíšit, protože limitka úspěšně mizí z regálů a ve frekventovanějších obchodech už je pěkně přebraná.

Yves Rocher krémové oční stíny

V oblasti líčení si pro nás Yves Rocher přichystal na léto krémové oční stíny, kterou jsou voděodolné a měly by vydržet až 12 hodin. Nabízí je v sedmi lákavých odstínech. Navíc jsou nyní v akci kolem 200 Kč. Zrovna včera jsem nad nimi stála a tyto ,,tělové" zkoušela. Nevypadají marně, ale nakonec zvítězil zdravý rozum, který usoudil, že další stíny do sbírky opravdu nepotřebuji. Ale do budoucna je nevylučuji.


Astor barvy na rty

Zajímavá novinka u jinak nezajímavé kosmetiky Astor - barvy na rty s máslovou texturou. Takže teoreticky takové spojení Chubby sticků od Clinique a rtěnko balzámů od Revlon. :-D V zahraničí už jsou běžně dostupné a docela chválené. Třeba se jich brzy dočkáme i v našich drogeriích. Vypadá to minimálně velmi zajímavě a možná bych do toho i šla.

Asi už toho necháme, protože je toho pěkná řádka a čím víc se tím probírám, tím víc mě všechno láká a zdravý rozum mě opouští. :-D Je toho opravdu hodně, a to jsem určitě na půlku věcí zapomněla. V létě tudíž nebude o kosmetiku nouze a kromě všudypřítomných slev můžeme zkoušet i novinky.

Co vás z nabídky nejvíce zaujalo?

28 komentářů:

  1. U essence bych brala leda ty nálepky na nehty..zato Balea mě zaujala, městská edice vypadá opravdu cool :)..a dermacol určitě koupim sestře, milovnici třešní, k svátku. Už se na ty věci těším :)
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se těším na Essence a Ryor s SPF, konečně je taky napadlo dát SPF do krému :D

    OdpovědětVymazat
  3. Essence limitka vypadá zase úžasně, škoda, že nezlepší kvalitu.Ale laky mě zaujaly, já snad půjdu i do pískového laku, u kterých jsem byla do teď imuní a ty neonky, paráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc mě zaujala limitka od Essence a Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  5. Výjimečně mě hodně zaujala ta limitka od Essence, obzvlášť ty zapečené stíny, jedna z těch barviček by se mně moc hodila. Zajímavě vypadají i ty balzámy od Astor, na tyhle věci jsem ujetá, i když ve výsledku skoro nic na rty nepoužívám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ryor, essence a dermacol by som chcela aspoň vidieť :) Ostatné ma moc nechytilo.

    OdpovědětVymazat
  7. Já se těším na Astor "chubbíky". Mám už jeden Chubby Stick a chtěla bych další barvy, ale 500 je dost, takže jsem nadšená z Astoru.

    OdpovědětVymazat
  8. Som zvedavá na tie "farby na rty" od Astoru :) Aj ked Astor neoblubujem, :)

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě bych chtěla vyzkoušet Baleu a laky od Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě bych chtěla vyzkoušet Baleu a laky od Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ne že bych měla málo krémů na ruce, ale krém s obrázkem Golden gate mostu přece nemůžu nechat v regálu, že jo.. :D
    Jinak skvěle vypadají i novinky od Dermacolu a laky od GS jsem si oblíbila, takže peněženka zase zapláče:)

    OdpovědětVymazat
  12. Na vůni sprchového gelu Dermacol jsem také zvědavá, ale zatím jsem na něj také nenarazila, nicméně věřím, že bude vonět pěkně jako víceméně všechny gely z řady Aroma Ritual :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mě pěkně štvou s tím Dermacolem, klidně bych si objednala, ale jejich dárek-nedárek k nákupu mě natolik demotivuje, že do toho nepůjdu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se dívala, že teď je tam za dárek nějaký prapodivný sprchový gel. Chce to vyčkávat, mění to docela často.

      Vymazat
  14. Na sprcháč od Dermacolu jsem docela zvědavá! :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  15. Rozjasňující perly essence jsou už v DMku. Není toho zrovna obří balení, ale nejsou špatný... Krásně voní a obal je samozřejmě super roztomilý...

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělý přehled :), zaujaly mě laky od Stars a jsem zvědavá na barvičky od Astoru :).

    OdpovědětVymazat
  17. Zaujalo mě vše krom Balei ne že bych Baleu neměla ráda ale nějak nevím co mě ale mega zaujalo a to je Astor aspoň jeden musím mít :))

    OdpovědětVymazat
  18. Na laky od Gabriely a na limitku essence se těším!! ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji moc za takové množství komentářů. Jsem ráda, že v tom nejsem sama, kdo se těší na novinky. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Essence taky vyhlížím každým dnem, jedná se asi o první limitku za poslední rok, která mš zaujala. Vždycky to jdu omrknout, ale taky nic nepořídím.:-P

    OdpovědětVymazat
  21. Kromě limitky Essence se těším i na nové odstíny laků GS. Doposud jsem s žádný nekoupila, a to právě proto, že mi odtsínově nevyhovovaly

    OdpovědětVymazat
  22. Tyhle prehledy miluji :)) Zaujali mne laky Dermacol, ale mam s nimi tu nejhorsi zkusenost, co se tyka vydrze... Pristi tyden jedu do Nemecka, tak jsem zvedava, co je dostupne uz tam ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Já jsem nejvíc zvědavá na ty "chubby stick" od Astoru. A trochu taky na ty essence perličky, i když od nich moc nečekám.

    OdpovědětVymazat
  24. zamlouvají se mi essence laky... a po baleo se kouknu bude to stát určitě za kup .. a astor chubby bych si koupila...

    eattrainbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Limitka od Essence po neskutečně dlouhé době, která má zaujala, chtěla bych snad všechno!!! :) Balea limitka nic moc :/ loňská byla lepší.

    Mrkněte na mou první giveaway: http://ukoralky.blogspot.cz/2013/06/prvni-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat