neděle 17. února 2013

První dojmy Nude Magique BB L'oréal + giveaway

Dnes si to dáme lehce netradičně. Původně to měla být recenze na Nude Magique BB od L'oréal, ale bohužel, odstín je absolutně mimo a já toho sama moc nevyzkoumám.  Jelikož jsem ale BB krém dostala ke zrecenzování, nerada bych to jen tak odflákla. Takže bych vám  popsala alespoň mé prvotní dojmy a recenzi nechám napsat jednu z mých čtenářek, které tento BB krém pošlu. Nejdříve ale pár slov k samotnému výrobku.






Nude Magique BB od L'oréal obsahuje unikátní mikropigmenty v kapslích, které se po nanesení na pleť přemění v makeup a zcela se přizpůsobí tónu pleti. Nude Magique zároveň poskytuje pleti kompletní péči a zakrývá její nedokonalosti. Spolehnout se můžete na 24 hodinovou hydrataci a ochranný faktor SPF 12. Doporučená cena je 300 Kč.

Tolik oficiální stanovisko a teď mé první dojmy. Tento BB krém lze u nás sehnat pouze ve dvou odstínech - light a medium. Ke mně doputoval light, ale i tak je neskutečně tmavý. Když mi nabídka spolupráce přišla, docela jsem i váhala, protože BB už jsem před tím zkoušela v drogerii na ruku a přišel mi tmavý. Jenže potom jsem viděla v televizi reklamu, kde sličná modelka tvrdila, že se zcela přizpůsobí tónu pleti. Tak jsem si řekla, že to risknu. A nevyšlo to. Odstín light je tmavý, a to dost. A pleti se nepřizpůsobí ani omylem. Tak jak ho nanesete, tak také zůstane - tmavý! A víte co mě na tom štve nejvíc? V zahraničí se klidně prodává ještě o jeden odstín světlejší fair. Ale k nám prostě nedorazil. Radši to snad nechám bez komentáře...

BB jsem tedy zkoušela akorát dvakrát, a to ještě v domácích podmínkách, takže tohle neberte jako recenzi, ale první dojmy. BB je skutečně nejdříve bílý krém plný malinkých kuliček. Při nanášení mi to trošku připomínalo jemný peeling. Kuličky ale lehce popraskají a celá hmota ztmavne. Možná to zní zbytečně komplikovaně, ale nanášení bylo skutečně velmi příjemné a jednoduché. Nedělalo to žádné mapy, barva byla naprosto jednotná. Co se mi líbilo úplně nejvíc, bylo přirozené zmatnění pleti. Ta byla opravdu výrazně matná, žádný pudr už nebyl třeba. Ale zároveň to vypadalo přirozeně, nezalézalo do vrásek, nezvýrazňovalo šupinky. Krytí je slabší, spíše se to primárně snaží pleť sjednotit, ale na větší nedokonalosti je třeba ještě korektor. Výrobek vypadá skutečně slibně, až jsem si zasteskla, že má pleť není tmavší. Ale bohužel rozdíl mezi obličejem a krkem byl skutečně markantní a opravdu to nebylo nositelné.




Proto jsem se rozhodla Nude Magique BB od L'oréal poslat dál, a to prostřednictvím giveaway. Produkt tedy není úplně nový. Je otevřený tento týden a použila jsem ho dvakrát na obličej a asi třikrát na ruku. Není tedy rozhodně starý a zbývá ještě tak 99% obsahu. Dávkování je pomocí příjemného aplikátoru, takže jsem do ničeho nesahala prsty a myslím si, že není jakkoli jinak závadný. Samozřejmě, komu i tohle stále vadí, řešení je jednoduché, této giveaway se neúčastnit. Já to beru tak, že jsem se na to také mohla vykašlat úplně. Ten můj odstavec výše trochu natáhnout, BB krém dát kamarádce a mít pokoj. Ale rozhodla jsem se, že za prvé udělám radost jedné z mé čtenářek a za druhé cítím odpovědnost za to, že jsem výrobek dostala za účelem recenze, takže bych ráda zveřejnila nějakou pořádnou recenzi, která z mých prvotních dojmů moc poskládat nejde. 

Pravidla giveaway jsou následující:
1. Sledovat můj blog přes jeden z dostupných kanálů (GFC, Facebook, Bloglovin, Blogerky)
2. Pokud budete sledovat Facebook L'oréal, určitě jim tím uděláte radost. Najdete ho zde. (nepovinné)
3. V případě výhry být ochotná napsat alespoň krátkou recenzi. Představuji si minimálně 10 - 15 řádků. Pokud samozřejmě bude delší nebo k ní budou fotky, budu ráda, ale není to podmínka. Pokud bude mít výherkyně vlastní blog, může recenzi uveřejnit tam a postačí mi jen odkaz. Pokud blog mít nebude, recenzi zveřejním na svém blogu. 
4. Do komentářů, kromě svého emailu, mi můžete také napsat váš vztah k BB krémům obecně. Je to však nepovinné a nebude to mít vliv na výběr vítěze.

Berte prosím ještě v potaz informace zmíněny v úvodu tohoto článku. BB krém je opravdu tmavý a není pro bledule. Pokud patříte k těm, co si kupují makeupy v odstínu 1 nebo mají obecně problém v drogeriích sehnat světlý odstín, nebude to nic pro vás. Na druhou stranu, myslím si, že BB L'oréal light je o něco světlejší než BB Garnier light. 

Giveaway potrvá do pátku 22. února do 20 hod. a vítěze vybere random.org.

Za poskytnutí výrobku děkuji PR  L'oréal. 

32 komentářů:

  1. tak ten od Garnieru je pro teď přes zimu jen kapinku tmavší, takže myslím, že se můžu účastnit :)
    kubackova.v(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. To myslíš vážně, že je takhle blbě oranžový-tmavý i ten pro světlou pleť? Já mám doma z časopisů vzorky v tom tmavším odstínu a je to šílená barva. Ale strašně krásně mi voní, tak jsem ho přesto zkusila a vyrazila jsem v něm i ven, ale musela jsem se přepudrovat světlejším pudrem. Ale šlo to.

    Každopádně bych ten světlejší chtěla zkusit, takže se klidně zapojuji do giveaway a kdybych byla vylosovaná, tak klidně sepíšu i recenzi, protože se stejně na recenze jednotlivých evropských tónovacách bb krémů chystám.

    A co se týče vztahu k bb, tak jsem podlehla mediální a blogové masáži a pořídila si zatím ty, které jsou dostupné u nás a nějak mě zaujaly. Ale chystám se i na asijský. Každopádně z nich zas tak odvázaná nejsem, což je způsobeno asi tím, že nikdy nepoužívám makeup, jen ten sypký, minerální.

    zirafka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Klidně recenzi zveřejním v případě výhry, blog mám :).
    Co se týče BB, tak je miluju! Ale jen ty asijské.
    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si BB oblíbila více než make-up. Pravdou ale je, že teďka zrovna držím "pleťovou dietu", takže na sebe nic nepatlám. Avšak po tomto BB se již dlouho koukám a ráda bych ho vyzkoušela :)

    annasglamour@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď přes zimu používám BB od Maybelline a nemůžu si ho vynachválit.Jiný jsem bohužel nevyzkoušela. A v létě jsem si udělala svůj BB ( vzala jsem si svůj makeup, který byl moc hutný a dala jsem tam trochu krému ) no nemohla jsem si to vynachválit...
    a samožřejmě recenze by nebyla problém
    reskova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, už dlouho Tě čtu a sleduju.
    Mám vyzkoušené asijské BB a miluju, miluju... Drogerkové si vždycky zkusím v drogerii, ale zatím odolávám (poslední byl Dermacol BB, který se fakt nepovedl, tak jsem se vrátila k tónovacímu Dermacolu, na který nedám dopustit)
    elusive.tezz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Recenzi v případě výhry klidně pošu :)
    natilacna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Facebook sleduji, protože L'oréal je moje oblíbená značka kosmetiky:)
    Jinak BB krémy mám moc ráda.
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. O tomhle BB jsem uvažovala... ale mám hodně světlou pleť, tak nevím. Jinak ta BB mánie šla zatím kolem mě, ale už asi neoodolám a nějaký pravý BB si objednám :)

    janescolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. ja som mala vzorku toho svetlého, a tiež bol hrozne tmavý ... vo všeobecnosti je ťažké nájsť prijateľný odtieň BB krému ... ak teda neberieme do úvahy tie ázijské :)

    OdpovědětVymazat
  12. thuhanguyen.misa@gmail.com

    Zatím jsem měla zkušenost s bb creamem od Garnier. Krytí celkem ok, na pleti nic nevydrží, hodně mastný. Tak jsem se zas vrátila k makeupu. Ráda bych zkusila pravé, asijské, např. Missha, ale i tento není k zahození. :)

    OdpovědětVymazat
  13. S BB zatím moc zkušenosti nemám, spoléhám převážně na klasické make-upy.
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. BB krém chci už dlouho vyzkoušet, zatím zůstávám věrná klasickým make-upům.
    Mám i blog: http://mojerecenzekosmetiky.blogspot.com/, takže mi psaní recenze určitě nebude dělat problém.
    Můj mail: Evca.Eva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Stáni mám s ním stejný problém.. Také mi byl zaslán, nejdříve jsem jásala, ale když jsem zjistila, že je s těma mikrogranulema/kapslema, tak jsem byla zklamaná.. mám s mikrogranulema už třetí make-up/bb a všechny stojí odstínem za.. jsem z nich pak akorát zklamaná a leží mi doma.. :(

    OdpovědětVymazat
  16. Miluji BB krémy, a proto bych i tento ráda vyzkoušela.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem opálená celoročně, takže to risknu :D

    sellinafromblacksun@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. :D já naštěstí nepatřím mezi ty co jsou bledule, takže super:))
    christina.deneuve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Drogerkové BB obecně moc nemusím, ale ráda tenhle vyzkouším:)
    karolinka@usmej.se

    OdpovědětVymazat
  20. BB od Garnier je na mě tak nějak akorát, přes zimu jen trochu tmavší, takže zkouším štěstí. Zkušenosti mám právě jen s ním, takže bych další novou jen uvítala :) Blog mám a recenze píši.

    neutral.bubble@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ja mam jen BB od garnier z boxu, ted je na me o neco tmavsi, tak od Lorealu bych klidne zkusila :) bygoldie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem vždycky zkoušela BB krémy pouze ze vzorečku a to myslím garnier a dermacol a oba mi neják nesedli a tak bych ráda zkusila další variantu,ráda bych totiž pak na léto hlavně chtěla něco lehčího než make-up. Takže ráda vyzkouším :)

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Mám doma jen jeden BB a ještě jsem ho ani nezkoušela a moc se mi drahý kupovat nechce,jelikož mám raději více krycí,což jak koukám na recenze,bb nesplnují,ale ráda vyzkoušim a recenze kdyžtak neni problém. :)

    missing.your.touch@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ráda bych ho vyzkoušela :)
    MartiRezaninova@email.cz
    Recenzi bych určitě napsala, to se neboj :))

    OdpovědětVymazat
  25. Pro mě je BB nejlepší na léto. Bez makeupu nemůžu existoval :)) ale v horku mi zase vadí. A tohle je fajn alternativa
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Žádný bíbíčko se ke mně ještě nedostalo a bledule nejsem, tak proč to nezkusit:)

    sherylis@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. ..:DDD Taky radši na léto :DD
    Mrkněte na moji GIWEWAY:http://mycosmeticlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. BBčko jsem ještě nezkoušela. :-)
    VerKotlarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. sleduji a doufam, ze vyhraji, protoze ho fakt touzim vyzkouset! :)
    dayelegant(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. christina-a@centrum.cz ráda bych ho vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  31. giveaway je ukončena. všem děkuji za účast.

    OdpovědětVymazat