pátek 21. prosince 2012

Veselé Vánoce

Tak už  mě doběhl předvánoční shon a na nové články už nezbývá čas. A jelikož věřím, že jste na tom podobně, tak se na pár dnů úplně odmlčím. Nehledě na to, že Vánoce by měl člověk trávit v klidu s rodinou a ne sedět u počítače. Na recenze bude čas během celého následujícího roku.



I tak mi ale zůstaly nějaké resty. Jedním je článek o aktuálním Senzaboxu. Slibovala jsem ho napsat do Vánoc, ale bohužel jsem to nestihla (aspoň mám více času na testování). Stejně tak jsou v plánu články o nejlepší a nejhorší kosmetice za rok 2012. Na tyto tři věci se tedy můžete těšit někdy mezi svátky. Všechny ostatní recenze už přesunu na příští rok.

Nezbývá mi tedy nic jiného, než Vám popřát krásné Vánoce plné klidu, pohody a rodinné atmosféry. A samozřejmě plno nejen kosmetických balíčků pod stromečkem.

Můj blog za pár dnů oslaví půl roku své existence, a tak vám chci při této příležitosti moc poděkovat za vaše podněty, komentáře a podporu. Jsem ráda,že pravidelní čtenáři stále narůstají a že se vám tady líbí. Děkuji:-)

Veselé Vánoce!


8 komentářů: