pátek 14. prosince 2012

Mix mini recenzí 2

Opět si dáme pár takových krátkých recenzí. Na samostatný článek by to ani jeden z výrobků nedotáhl, tak bych vám je chtěla představit takhle dohromady. Ale žádné velké jásání to nebude. Kdybych byla hodně stručná, tak vám klidně můžu říct, že všechny tyto výrobky jsou ,,nic moc". Žádný z nich mě příliš neučaroval, ale zase na druhou stranu, časem je určitě spotřebuji, takže prostě takový průměr.

Balea tělové mléko

Slavná limitka, po které se všichni mohli utlouct a padlo mnoho slz, že je všude již vyprodaná. Já jsem také neodolala, ale dle mého názoru byl ten povyk naprosto zbytečný. Je to mé první tělové mléko od Balea a dost možná i poslední. Mám verzi s višní a mandlí. Mléko nádherné voní, když čicháte přímo k tubě. Mléko také nádherně voní asi tak minutu po namazání. Po půl hodině už ani nevíte, že jste něco použili. Vůně je pryč. Mléko má hodně řídkou konzistenci a o něco hůře se roztírá. Respektive třeba nějaká  hutnější másla se roztírají obdobně, ale tam se to dá vzhledem ke konzistenci předpokládat a tolerovat. Ale tady u té opravdu velmi tekuté věci bych očekávala, že to rozetřu jedním tahem. Navíc hydratace naprosto nulová. Je to nedostačující i pro moji ne příliš suchou a nenáročnou pokožku. Po pár použití letěl zpátky do skříně a vytáhnu ho možná někdy z jara, kdy už pokožka nebude bičována mrazem a chvíli se bez té hydratace minu. Takže konzistence nic moc, roztírá se nic moc, vůně vydrží minutu. No, ani za těch 40 Kč mi to tedy nestojí. 

Krém na ruce Yves Rocher

Jedná se o vánoční limitku s vůní vanilka a citron. Vůně je naprosto božská. Má to v sobě něco z vanilky, něco z citronu a dohromady to vytváří zajímavou, ale přitom nevtíravou vůni. Původně jsem si myslela, že si hned poběžím pro plné balení a další věci z této řady. Ale už jsem si to rozmyslela. Krém sice nádherně voní a cítíte ji na rukou docela dlouho, ale zase to pro změnu vůbec nehydratuje. Je to jeden z těch krémů, které můžete mazat co deset minut pořád dokola. Takže je to opravdu jen tak pro potěšení z krásné vůně a to je všechno.
Navíc si neodpustím. Jedná se o 30 ml balení, ale 30 ml v tom nebylo ani náhodou. Měla jsem před tím v kabelce stejně velkou tubičku od Balea a vydržela mi tři měsíce. Krém od YR, který jsem dala také do kabelky a používala ho plus mínus ve stejné intenzitě jako Baleu, mám po měsíci téměř prázdný. Krém jsem dostala jako dárek k nákupu, tak si z toho nedělám těžkou hlavu, ale příště ať radši dají menší tubu nebo na to rovnou napíšou, že je tam těch mililitru maximálně 10. 

Deodorant Red Sin Christina Aguilera

Do této vůně jsem se nedávno zamilovala. Je však hříšně drahá, a tak jsem chtěla čekat, až ji časem trochu zlevní. Pak jsem ale narazila na deodorant, který stál 250 Kč a já jsem si říkala, že to bude dobrá alternativa. Dokonce jsem překonala svoji averzi ke všem drogérkových deodorantům v těchto skleněných hranatých lahvičkách. Obecně je totiž nemusím. Za prvé mi přijde, že je má úplně každý a za druhé, všechny voní plus mínus stejně. A tohle bohužel není žádný výjimka. Ze začátku z toho jde hrozně cítit alkohol, potom to lehce vyvane a dejme tomu tak půl hodiny jde z dálky cítit přesně ta vůně, do které jsem se zamilovala. A pak to zmizí. Výdrž naprosto nulová. Spreje Avon z řady Naturals stojí třetinu, voní líp a dokonce i déle vydrží. Sice to spotřebuji, ale těch peněz docela lituji, protože kvalita tomu opravdu neodpovídá. 

Máte doma některý z těchto výrobků, jak vám vyhovují?

8 komentářů:

  1. Na ten krem na ruse jsem koukala , ale strasne me odradila ta vune - nesnasim totiz vanilku :D LL*
    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. já mám Balea tělové mléko s fíky a čokoládou a jeho vůně naopak vydrží na kůži dlouho...

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, ten krém na ruce u mě dopadl úplně stejně, 30 ml krémy (nebo kolik to mělo, prostě stejně velký) mi vydrží věky a tohle bylo za dva týdny pryč O.o Což ale pořád nic nemění na tom, že ta vůně byla super, ach jo :(

    OdpovědětVymazat
  4. ta balea je podla mna super ale ako hovoris ta vona moc dlho nevydrzi :(Inak nezabudni sa zapojit do mojej predvianocnej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda bych si pořídila to makronkové mléko, přesně v téhle variantě. jedno podobné jsem už měla, sice nic moc, ale ta vůně za to stála a na nějaké příležitostné namazání to stačilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně pořád vadí, že jsem nesehnala ten Balea krém, ale po téhle recenzi už mi to nevadí tolik :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný a proč nepíšeš na Inside out jsi uražená ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vidím, že svět internetu je malý a nikde se neschovám:-) tak trošku trucuji, ale spíše mě to v poslední době nebaví, takže jsem si naordinovala menší pauzu.

      Vymazat