úterý 6. listopadu 2012

Tvářenka Sleek

Jako odměnu za státnice jsem si mimo jiné objednala dvě věci od značky Sleek. Na stíny bohužel v poslední době nebylo moc času, takže na ty si budete muset ještě nějaký týden počkat, ale tvářenku jsem si oblíbila a nosím ji téměř denně, takže je nejvyšší čas vám ji představit.





Vybrat ten správný odstín mi dalo docela zabrat. Nakonec mi nejvíce pomohla právě tahle fotka, kde jsou všechny odstíny pohromadě a navíc relativně věrně zachyceny. Můj konečný výběr je zakroužkovaný. Jedná se o odstín Rose Gold. Je to údajně nejoblíbenější varianta a měla by být podobná Orgasm od Nars. Což vám tedy ani nepotvrdím ani nevyvrátím, protože srovnání nemám a nebyl to ani důvod, proč jsem si ji nakonec vybrala. Přišla mi z těch všech barev taková nejuniverzálnější. (Ještě se mi hodně líbí Pixie Pink - úplně dole vlevo)


Balení je klasické, jako u všech věcí Sleek. Černé a elegantní. Krabička je velmi bytelná. Akorát s ní mám ten problém, že se mi ji málokdy podaří otevřít tak, abych si nepoškodila lak na nehtech. Musí se opravdu zabrat, aby se to otevřelo. Zase na druhou stranu, tohle se vám jen tak samo někde v kabelce neotevře. Vevnitř ještě najdete zrcátko.

Samotná tvářenka vypadá v krabičce hodně oranžově (více, než se zdá z fotek) a obsahuje velké množství zlatých malinkých třpytek. Toho jsem se nejdříve bála a měla jsem s tím ze začátku  problém, ale nakonec jsem si tak nějak zvykla. Je velmi pevně slisovaná a vůbec nepráší. A také absolutně neubývá. Zatím se mi ani pořádně nepodařilo sedřít vrchní vzor, a to ji používám už skoro dva měsíce a opravdu téměř denně. Takže vypotřebovat celých 8 gramů, to bude pěkný oříšek.

Tvářenka je velmi dobře pigmentovaná a jde hezky vrstvit. Pro velmi nenápadné nalíčení stačí jednou lehce přejet po tváři. Já osobně jí dávám trošku víc. Barva na tváři je taková lehce broskvová a jsou tam tedy patrné i ty třpytky. Ale já jsem si na to tak nějak zvykla, nosím ji normálně přes den a ty třpytečky jsou opravdu drobné, takže se nijak přehnaně nelesknu ani nehážu prasátka. 
Výdrž je také velice dobrá. Tvářenka je lehce patrná i večer po dlouhém náročném dnu. Nenajdete ji tedy v původním stavu. Během odpoledne se většinou začíná lehce vytrácet a zůstávají jen třyptky. I tak si ale myslím, že je to velice uspokojivý výsledek.

Fotky úplně nevyšly podle mých představ, ale co se dá dělat. Vpravo je nerozetřená šmouha, vlevo rozmazaná vrstva, která je totožná s efektem, který tvářenka udělá na obličeji, ale foťák tu barvu trošku sežral, v reálu je výraznější.

Fotka na tváři také nic moc, přijde mi, že jdou vidět jen třpytky, přitom ve skutečnosti tomu tak není. Takže to berte jen tak lehce pro ilustraci.


Celkové hodnocení: Já jsem více než spokojená. Tvářenka je dobře pigmentovaná, jde vrstvit, nepráší a na tváři dlouho vydrží. Co víc si přát. Jedinou nevýhodou by pro někoho mohly být ty třpytky. Jak už jsem psala výše, pro mě to nakonec problém není. 
Cena je 175 Kč, což mi vůbec nepřijde moc, přece jen je to investice na nějaký ten rok. Seženete ji na www.bestmakeup.cz

Máte doma také nějakou kosmetiku od Sleek? A jak jste spokojeni?

18 komentářů:

  1. Na Sleek se chystám už strašlivě dlouho, ale pořád jsem se k němu nedokopala. Snad po vánocích :-)

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa páčia ich sety na obočie,ale nenarazila som na žiadny dostupný eshop, idem okmrknúť tú stránku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tvářenka vypadá moc hezky a jemně. Pro bledulky ideál. Mám paletku očních stínů, psala jsem o ní u sebe na blogu. Měla jsem z ní tentýž problém. Zpočátku byla opravdu téměř nedobytná, ale časem se to otevírání trochu vychodilo a teď už je to vcelku v pohodě. Se samotnými stíny jsem spokojená a už pokukuju po dalších :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že mám časem šanci na jednodušší otvírání. stíny mám doma také, ale sáhla jsem po docela výrazných barvičkách, takže zatím není moc příležitostí je zkoušet.

      Vymazat
  4. Od Sleek budu objednávat hned po výplatě a musím říct, že zrovna na tenhle odstín tvářenky jsem koukala, takže jsem ráda, že jsi mě ve výběru ujistila :)

    OdpovědětVymazat
  5. zajimava. Tvarenky jsem od nich zatim nezkousela... mozna nejvyssi cas zacit :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Od Sleek by som už velmi rada niečo vyskušala, lícenky sa mi velmi pačia odtienmi :o) Ešte že budem mať dovod keď budu tie Vianoce ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nad tvářenkou od Sleeku uvažuju už dlouho. Ale nemůžu vybrat barvu! Tahle se mi taky líbila - než jsem zjistila, že jsou v ní ty třpytky :( Třpytivé snesu na obličeji maximálně stíny, nic jiného. Takže musím vybírat dál. A fakt nevím, kterou...
    Díyk za recenzi, zas se mi jen potvrdilo, že věci od téhle značky jsou super a vyplatí se ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně tuhle tvářenku od Sleek mám taky... ze začátku jsem se trochu děsila těch třpitek, ale na tváři ve finále nejsou tak výrazné. A moc se mi výsledný efekt líbí... Už od nich mám i paletku Au Naturel, a chystám se na Bad Girl a na nějakou další tvářenku... :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Tvářenka vypadá super, ale na mě by byla asi mco světlá, jaká se mi ale strašně líbí je odstín ,,pixie pink" a ,,flamengo" (jestli je to teda flamengo :D). Musím se mrknout na ty stránky, třeba něco vyberu:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsou moji další dva favorité. možná někdy v budoucnu si je taky koupím.

      Vymazat
  10. Nic od sleek nemám, ale tvářenka vypadá velmi dobře :).

    OdpovědětVymazat
  11. Mám přesně tuhle, stejný odstín :). A taky jsem moc spokojená, psala jsem na ni i recenzi.

    OdpovědětVymazat
  12. ty jo na té první fotce mi připadala hodně tmavá (na mě), ale když se kouknu na to porovnání a na ty tvoje fotky,tak to vypadá moc dobře!Právě teď nějakou tvářenku sháním,takže se na tuhle určitě podívám! Dik za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že tvářenka v krabičce vypadá docela tmavě, ale na pleti dokáže vytvořit jen lehký odstín. takže určitě doporučuji.

      Vymazat
  13. Pěkný výběr odstínu. Mně se ještě líbí ten odstín Coral, co je vlevo úpně nahoře :)

    OdpovědětVymazat