pondělí 19. listopadu 2012

Řasenka Dermacol Imperial

Ke zkoušení nových řasenek jsem docela skeptická, zvlášť když svoji stálici už dávno mám. Ale článek o Dermacol Imperial u Spiced Chocolate mě natolik nadchl, že jsem ji musela vyzkoušet. A dobře jsem udělala, je tady jeden z nejlepších úlovků tohoto roku.



Řasenka má plastový a dosti zvláštní kartáček. Tím si mě získala, protože čím divnější, tím lepší. :-) Je ale tedy docela velký a musela jsem si na něj zvykat.

Když je řasenka nová, musí se s ní opatrně. Pokud dáte více než dvě vrstvy, začne mít tendenci řasy slepovat. Ale ony více jak dvě vrstvy ani nejsou potřeba, protože řasenka hned napoprvé vykouzlí nádherné řasy. Podle výrobce jde o prodlužující řasenku s efektem umělých řas. Kromě toho, že skutečně řasy prodlouží, tak je ještě výrazně zhustí. Vždycky jsem si říkala, že řasenka by neměla slibovat všechno, buď prodloužit nebo zahustit, ale pokud se pokouší o obojí, tak ani jedno neudělá pořádně. Tohle je však výjimka potvrzující pravidlo. Imperial udělá dobrý kompromis a řasy prodlouží i zahustí. Je třeba pravda, že má oblíbená řasenka z Avonu prodlouží o kapku víc, ale zase vůbec nezhustí a obecně je výsledek mnohem hezčí a výraznější právě s Imperial od Dermacol. To se dostávám k dalšímu bodu. Stačí opravdu řasy jednou dvakrát pročísnout a ony skutečně vypadají jako kdybych si nalepila řasy umělé. Musela jsem si na to nejdříve zvykat, protože jsem nebyla zvyklá nosit takhle výrazně namalované řasy. Ale sklidila jsem několik komplimentů a na to se  zvyká velmi lehce.:-)

Malá negativa: Díky robustnímu kartáčku se dost špatně malují spodní řasy. To mi dělá problém doteď, většinou mám kromě řasů namalovanou i čáru pod nimi. Ale kdo jste šikovnější, tak to problém nebude. 
Co se výdrže týče, tak sice večer odličují absolutní většinu řasenky, ale stejně mám během dne trochu tendence dělat šmouhy. Pokud mám náročný den, tak prostě lehkou šmouhu pod okem najdu, bohužel.

A teď fotky ze všech úhlů (+ předpremiéra paletky Sleek)



Řasenku mám více než dva měsíce a už jde na ní znát, že nemaluje tak jako když byla nová. Ono na výsledku to tedy nic nemění, jen prostě musíte řasy pročísnout vícekrát. Myslím si, že klasickou tříměsíční výdrž řasenky ani tento kousek nijak výrazně nepřekročí.
Cena je něco lehce přes 200 Kč, ale jako vše, dá se vychytat v různých akcích. Já jsem ji koupila dokonce asi za 150 Kč. 

Tuto řasenku vám můžu vřele doporučit. Pozor bych dala pouze na horší manipulaci z větším kartáčkem a občas počítat s nějakou tou šmouhou. Ale ten výsledek za to prostě stojí. Já osobně si ji určitě koupím znovu. Odteď mám oblíbené řasenky dvě.:-)

Znáte tuto řasenku? Jaký je váš řasenkový favorit?


10 komentářů:

  1. Ja miluju SuperShock od Avonu, na tu nedam dopustit. Ale tahle vypada taky super, akorat bych se bala toho kartacku:/
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som sa pre túto tiež rozhodla po veľmi pozitívnych recenziách, je skvelá, aktuálne mi asi najviac sedí Sexu Pulp od Yves Rocher....

    OdpovědětVymazat
  3. Fíha, tak to vypadá vážně vážně skvěle. :) Já teda favorita nemám, stále zkouším něco nového... a tohle je asi další kandidátka na vyzkoušení! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten štěteček mě fakt zarazil. Ale jak říkáš - čím divnější, tím asi lepší. Protože řasy máš nádherný:-)

    OdpovědětVymazat
  5. One by One Satin black je má stálice, ale po téhle pokukuji čím dál tím více. Ale já se prostě děsím toho kartáčku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec jsem o této řesence neměla šajna, ale moc se mi líbí. Zkusím se po ní později, až mi dojdou moje současné řasenky mrknout ;-) Jinak u mě zatím stále vede MaxFactor 2000 calorie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně říkala kamarádka, že jí má její mamka a je úžasná :).

    OdpovědětVymazat
  8. Dlouho už o jakékoliv řasence od Dermacolu přemýšlím, tak asi sáhnu po této. Děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě ještě jednou všem nerozhodnutým vřele doporučuji. Je teď dokonce v Rossmannu v akci.

    OdpovědětVymazat
  10. ja uz ji mela a zkousela dal jestli bude nejaka lepsi a neni takze zitra valim koupit zase tuhle... uz se na ni tak tesim :)

    OdpovědětVymazat