pondělí 5. listopadu 2012

Jak dopadl listopadový LadyBox?

Budeme pokračovat v boxíkové mánii a dnes si představíme listopadovou krabičku LadyBox. Já ji mám tento měsíc poprvé, tak jsem byla zvědavá, jak se mi bude líbit a jak to všechno bude vypadat. Krabičku z předchozího měsíce jsem viděla pouze na fotkách a moc se mi nelíbila. O to jsem měla větší očekávaní, jak si LadyBox povede tento měsíc. A musím říct, že pozitivní pocity převládají. 
Dala jsem se ihned do testování všech výrobků a napíšu vám pár slov o každém z nich.



Nejdříve se však podíváme na samotné balení. Tento měsíc přišla černá krabička ovázaná růžovou mašlí. Oproti minulému měsíci je to změna, to byla krabička menší, bílá a vevnitř vystlaná látkou. Tvůrci krabičky také napsali, že podoba balení se bude čas od času měnit, což mi přijde jako super nápad. Je to takové překvapení navíc, jak barevná a jak velká bude příští krabička. Navíc je tady více prostoru pro naši fantazii a následného využití krabičky. Za tohle palec nahoru.
Aktuální krabička je z pevného papíru, zavírá se na magnet a využití pro ni určitě najdu.

Tělové mléko Yves Rocher

Byl to první výrobek, který na mě z krabičky vykoukl a hned mi udělal radost. S Yves Rocher si to totiž u mě nikdy nikdo nerozhází. Jedná se o plné 300 ml balení. Parfemace je uvedena jako jemná květinová. S tím můžu souhlasit. Kytičkou jdou lehce v pozadí cítit, ale obecně je to velmi lehká až neutrální vůně. A to já u tělových mlék jedině vítám. Přiznám se, že jsem výrobek zkoušela jen tak letmo na ruku. Ale tady ta mléka od Yves Rocher jsou pořád stejná, jen se liší tou parfemací. Pár jsem jich už spotřebovala, takže myslím, že je znám více než dobře. Mají lehkou tekutější konzistenci (ale ne úplně vodovou), výborně se roztírají, rychle vstřebají a hydratují průměrně. Mám je moc ráda, navíc tato konkrétní parfemace se mi vážně líbí, takže za tento výrobek mě potěšil. Aktuálně jsem jej ale uklidila do skříně, kde počká, až na něj přijde řada.
Ještě jedna taková poznámka. LadyBox tvrdí, že jde o letošní vánoční limitku, která teprve přijde do obchodů. Z mnoha stran se však ozývá, že toto mléko je naopak z loňských Vánoc. Stydím se, že já jako milovník YR neumím tuto hádanku rozlousknout, ale loňský závěr roku jsem trávila v Anglii (kde se YR vůbec neprodává), takže mě tehdejší limitky úplně minuly. Každopádně i google tvrdí, že toto mléko bylo dostupné již v roce 2011. Takže buď Yves Rocher uvede stejnou limitku jako loni nebo si z nás někdo dělá srandu.

Řasenka Yves Rocher

Přiznám se, že i když jsem od Yves Rocher vyzkoušela téměř vše, tak řasenku mám poprvé. Držím se totiž takového hesla, že čím divnější kartáček, tím lepší výsledek a tady ty klasické příliš nevyhledávám. S touto řasenkou jsem ale velmi spokojená. Maluje se s ní skvěle. Opravdu vřele doporučuji všem začátečníkům, protože manipulace s ní je velmi jednoduchá a pohodlná. Navíc můžete klidně vrstvit a řasy se neslepují, nevznikají žmolky ani nic podobného. Řasy viditelně prodlouží. Ale pozor, vůbec nezhušťuje. Takže pro ty z vás, které mají řasy řídké a touží po větším objemu, tohle není nic pro vás. Nejvíce mi připomíná moji oblíbenou řasenku z Avonu. Dalším plusem této řasenky je výdrž. Poprvé jsem ji testovala ve vlhkém a deštivém počasí a večer jsem po celém dnu nenašla pod okem jedinou šmouhu. Vůbec neodpadává a drží celý den tam, kde má. Řasenka mě opravdu nadchla a možná si ji časem koupím znovu.
(pokoušela jsem se ji i fotit na oku, zkoušela jsem to tři dny po sobě a udělala více než 50 fotek, ale stejně ani na jedné nejde pořádně vidět ten výsledek. Takže se prosím podívejte k Levanduli, která ji na oku vyfotila přesně tak, jak bych si to představovala. Výsledený efekt na oku byl u mě totožný, jako u ní.)

Tvářenka Fleur de Santé

Z tvářenky jsem byla nejdříve vážně nadšená. Plné balení takového produktu v boxu, to jako wow. Po otevření jsem ovšem byla trošku zklamaná. Dostala jsem odstín Chestnut Glow, který je hodně tmavý, je to taková cihlová barva a navíc obsahuje třpytky. Ale nedalo mi to, a aspoň jsem ji vyzkoušela. A nakonec jsem zjistila, že to není zase tak zlé. Jako, sama bych si takový odstín nikdy nekoupila, ale v jedné tenké vrstvě působí kupodivu přirozeně a je nositelná. Výdrž bohužel nic extra, pohybuje se kolem pěti hodin. Jinak lehce práší, ale je velmi dobře pigmentovaná. Úplně nejlepší je na tvářence balení, které působí krásným luxusním dojmem. Celkově to tedy pro mě není žádný velký zázrak, ale stejně jsem teď přemýšlela, že si koupím nějakou nenáročnou tvářenku, kterou si nechám doma u rodičů, abych tam pořád nemusela převážet ty svoje, takže tam pojede právě tahle.

Taštička Fleur de Santé

Tohle bylo příjemné překvapení. Výborný nápad, dát do boxu něco takového. Taštiček není nikdy dost. Navíc tahle je docela veliká, vevnitř má ještě jednu menší kapsu. Barevné provedení se mi líbí. Vypadá, že je ušitá celkem kvalitně, nejde o žádný šunt. Takže za mě rozhodně ano a  využití pro ni určitě najdu.

Tělové máslo NIP+FAB

Vyšla na mě parfemace Coconut Latte, což mi upřimně zrovna moc nesedlo. Je to takový paradox, miluji čokoládu a všechno čokoládové. Ale kosmetika s vůní čokolády mě nikdy neuchvátila (asi mi podvědomě vadí, že to nemůžu sníst :-D). Navíc tahle parfemace je čokoládová lehce a převládá jiný, pro mě trošku nepříjemný, pach. Nakonec jsem přišla na to, že mi to nejvíc připomíná repelent. :-) Tohle je ovšem dost individuální. Musím uznat, že máslo samotné je opravdu hodně dobré. Má hutnou, takovou dost mastnou konzistenci, ale roztírá se velmi dobře. Vzhledem ke konzistenci se vstřebá relativně rychle, ale já jsem radši na lehčí mléka, která se vstřebají daleko rychleji. Pokožka je po použití sametově jemná a očividně hydratovaná. Myslím si, že je to výborná věc pro ty, kteří trpí na extrémně suchou pokožku. Já sama to ovšem nedokážu plně ocenit, zvlášť s kombinaci s tou divnou parfemací. Jako vzoreček to bylo fajn, za pár dní to vymažu, ale plné balení bych rozhodně nechtěla.

Tělové máslo Reniu

Kokosové máslo Reniu na mě vyšlo v melounové variantě. Jelikož jde o malinký 15ml kelímek a mazadel na tělo jsem měla ke zkoušení spousty dalších, rozhodla jsem se tento kousek využít pouze na ruce. A ukázalo se to jako skvělá volba. Máslo je opravdu extrémně hutné. Vždy mám trošku problém ho nabrat trošku na prst. Ale roztírá se vcelku dobře, rychle se vstřebá a ruce jsou dobře a na dlouhou dobu hydratované. Parfemace mě okouzlila. Pro mě je hrozně příjemná. Ze začátku je to takový ten typický meloun, který znáte i z jiných kosmetických přípravků, možná trošku s chemickým ocáskem. Později se vůně zjemní a je taková příjemně nasládlá. Asi to nebude pro každého, ale já jsem nadšená. Pro mě je to nejlepší výrobek z celého LadyBoxu. Moc ráda bych si ho koupila v plném balení. Je tedy trošku dražší, než se pohybuje má hranice, kolik utratit za různá mazadla, tím spíš v kombinaci s poštovným. Takže teď aktuálně se něj nechystám, ale zapisuji si ho na svůj wishlist.

Olej Pure Fiji

Z výrobků od Pure Fiji na mě vyšel olej s vůní Starfruit. Nejdříve jsem z něj byla dost rozpačitá, protože jsem nevěděla, co s ním budu dělat. Na své mastné vlasy si ho opravdu nedám, koupele nepraktikuji a co se masáží týče, tak leda, že by v dalším boxu dorazil nějaký masér. Mazat si ho na celé tělo, zvlášť když přišlo tolik jiných tělových mlék a másel, to se mi také nechtělo. Nakonec jsem však na něco přišla. V zimě mívám dost často velmi suchá nehtová lůžka a spoustu záděrů. A tak jsem se na ně rozhodla použít tento olej. Moc příjemně voní, připomíná mi to šampóny Fructis. Prostě taková svěží vůně čerstvě umytých vlasů. :-) Vyhovuje mi. Samotný olej se rychle vstřebá a celá aplikace je příjemná. Nehtová lůžka jsou po aplikaci očividně v lepším stavu, ale co si budeme povídat, to zvládne cokoliv mastného, co budete pravidelně používat. Takže pro mě tohle není žádný velký zázrak, ale jsem ráda, že jsem nějaké to využití pro olej nakonec našla. A vzhledem k tomu, jak málo je ho k takovému úkonu třeba, mi tento 50 ml vzoreček, vydrží opravdu hodně dlouho.

Kakaový nápoj Iswari

Tento vzoreček mi přišel částečně vysypaný po celém boxu. Takže jistě chápete, že jsem z toho velkou radost neměla. O tomto kousku probíhají vášnivé diskuze, zda do boxu patří či nikoliv. Já se nějak nemůžu jednoznačně rozhodnout. Spíše se přikláním k tomu, že tam nemá co dělat. Na druhou stranu, čokoládu já mám ráda. Nerozsypaný zbytek směsi mi vydržel na dvě použití a bylo to dobré, chutnalo mi to. Takže, když se to v boxu čas od času objeví, tak dejme tomu. Ale upřimně, nemusí to být každý měsíc. A hlavně ať je to v pořádném obalu!!!

Hromada papírů

V Ladyboxu se objevuje i pěkná kupa papírů. A to jsem zapomněla vyfotit obálku s pečetí, kde byl dopis a popis výrobků. Co se toho týče, tak já bych uvítala samozřejmě pár slov k těm výrobkům, to je v pořádku. Ale nějaké blbůstky typu růžová pečeť a dopis jako vystřižený z BravoGirl, tak to mě nijak nebere. Ne že by to bylo vyloženě špatně, ale je to tak trochu cíleno jinam, než kde se nacházím já a kdyby to tam nebylo, tak by mi celý box možná přišel i trochu sympatičtější.
K další kupě papírů. Jsou tam různé slevové kartičky, což je docela fajn. Sama určitě využiji Yves Rocher, kde je mimochodem i slíbený dárek bez podmínky nákupu. Takže stačí s kartičkou zajít do nejbližší prodejny a dostanete nějakou drobnost (někde v komentářích na jiném blogu jsem četla, že je to malé balení lesku  na rty). Pak jsou tam nějaké katalogy, které už mě tolik nenadchly. Podle mě je box o tom, abychom zkoušeli nové věci, ne se probírali kupou letáků. Ale vyhodit to jde vždycky, že.:-)

Celkové dojmy: Konkrétní výrobky tohoto měsíce mě potěšily. To jde vidět už výše. Jsou tam věci, z kterých jsem nadšená, jsou tam věci, které jsou spíše průměrné, ale pro všechny najdu využití. Nebyl tam jediný produkt, který by mě vyloženě zklamal. To považuji za skvělý výsledek. Dále se budu opět opakovat, ale nikdy se mi nepřestane líbit, že za cenu 259 Kč dostanete výrobky, které svou hodnotou tuto částku mnohonásobně převyšují.
Na druhou stranu, je tam opravdu hodně tělových mazadel. Když započítám i olej, tak to jsou čtyři věci na jedno totožné použití. Což je opravdu hodně. Mělo by to být poskládáno tak, že když mi nesedne jedna věc, budeme se mi hodit druhá. Já jsem měla docela štěstí, protože tělová mléka a másla používám hojně a mám z nich radost. Ale někdo, kdo takové věci nepoužívá, tak má více jak polovinu boxu k ničemu. Určitě by to mělo být do budoucna více různorodější. 
A jak už jsem říkala, hromada papírů a dopis od Lady, to mě úplně nenadchlo, ale ani mi to vyloženě nevadí. Já chápu, že si to zase získá jiné fanoušky.
Musím říct, že jsem o tom uvažovala docela dlouho, jestli si koupím příští krabičku, ale nakonec se přikláním k tomu, že ano. Sice jsem říkala, že do budoucna si chci objednávat vždy jen jeden box, ale jelikož jsem se do této doby nerozhodla,který z nich je lepší, dostanou oba ještě jednu rovnocennou šanci. Takže za měsíc se s LadyBoxem uvidíme znovu.

Za poskytnutí boxu ke zrecenzování moc děkuji PR LadyBoxu.

Jak jste byli s krabičkou spokojeni vy?

16 komentářů:

  1. Dost ti závidím to tělové máslo Reniu s vůní melounu. Já mám nějakou květinovou vůni (tuším plumerie) a to je hrůza :(

    OdpovědětVymazat
  2. Já si svůj Ladybox rozbalím až pod vánočním stromečkem, kdy se zase na chvilku vracím do Čech. A už tam na mě čeká i zářijový Ladybox, stejně jako říjnový Senzabox - ale musím říct, že na tehle LB se těším zatím úplně nejvíc!:) Jen ohledně toho tělového mléka YR z vánoční limitky, tak přesně z této kolekce jsem si loňský rok koupila balzám na rty - takže se skutečně přikláním k Tvému názoru, že si z nás někdo udělal dobrý den... wrrrr!

    OdpovědětVymazat
  3. ano, je to tento lesk http://www.blondatejsvet.cz/2012/11/darek-z-ladyboxu-od-yves-rocher.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za odkaz. teď se na něj těším ještě o to víc, určitě si pro něj zajdu.

      Vymazat
  4. Ahoj, opět pro mě moc příjemná recenze! A mám to stejně jako ty, chci objednávat jen jeden box, ale nejsem si jistá, takže příští měsíc objednám zas oba...ony jsou zatím poměrně vyrovnané i když jestli mi přijde v LB byť jen jedno další mazadlo, tak to s něma vzdám, už nevím kam to mám všechno mazat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem si říkala taky, jestli bude v Ladyboxu příště víc jak jedno mazadlo, tak si od něj dám na pár měsíců pauzu, než to všechno spotřebuji.:-)

      Vymazat
  5. Až budou do beauty boxů dávat maséry, budu první předplatitel. Ještě bych uvítala kuchaře, řidiče, nosiče nákupů a pohlednýho boháče co mi je zaplatí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Stannah, díky za odkaz. To tělové máslo Reniu s vůní melounu zní určitě lépe než plumérie:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš za co, potřebovala bych školení, jak to oko pořádně vyfotit, aby šlo něco vidět.:-)

      Vymazat
  7. Já jí nemám, ale líbila se mi moc, už se mi ale nechce objednávat, takže si počkám na další vydání :).

    OdpovědětVymazat
  8. YR je určitě loňská limitka, tenhle rok to budou tyto: http://www.yves-rocher.fr/control/category/~category_id=1211_eln_cit?numPerPage=18 Mně víc láká ta růžová :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,moje dojmy z Ladyboxu byly hodně podobné, měla jsem naprosto totožné výrobky a moc děkuji za tip na použití oleje, protože jsem měla úplně stejnou reakci - místo koupele si dopřávám sprchu a domácím masážím nevěřim, na nehty bude fajn :-). Taky jsem se stále nerozhodla mezi oběma krabičkami, tak uvidíme příští měsíc.

    OdpovědětVymazat
  10. Tady ten Lady box se mi líbí asi ze všech nejvíc,ikdyž bych využila jen pár výrobků...

    OdpovědětVymazat