čtvrtek 13. září 2012

Řasenka Extra Super Lash Rimmel

Psala jsem to již několikrát, Rimmel London je moje nejoblíbenější značka dekorativní kosmetiky. Ale jak už to bývá, i mistr tesař se někdy utne a já vám dnes představím řasenku od této značky, která se opravdu nepovedla.



Řasenku jsem si kupovala už před pár měsíci, zrovna v době, kdy jsem nějakou novou potřebovala akutně hned, ale neměla jsem moc peněz navíc, tak jsem hledala primárně nějakou pokud možno co nejlevnější. Řasenka Extra Super Lash od Rimmel stojí normálně kolem 100Kč, v té době byla ještě zlevněná asi na 60Kč, navíc to byla má oblíbená značka, takže volba byla jasná. Zklamání na sebe bohužel nenechalo dlouho čekat.



Řasenka má klasický kartáček, akorát speciálně tvarovaný, pro pohodlnější nanášení. Barva je opravdu černo černá, ale to je asi tak všechno. Tahle řasenka vám s řasy neudělá tak nějak vůbec nic. Ještě když byla opravdu nová a já jsem se snažila zoufale nejméně pěti vrstvami dosáhnout aspoň nějaké změny, tak se mi řasy kompletně slepily a bylo to nenositelné. Po nějaké době asi začala vysychat, takže už s řasami neudělala vůbec nic, i kdybyste se přetrhli. 

Ve zkratce: řasy nezhustí, neprodlouží, nenatočí, možná je trochu začerní a má tendenci řasy slepovat.

Fotka jako důkaz. Schválně jestli poznáte, na kterém oku mám řasenku a které je nenamalované. A to připomínám, že jsem řasy projela kartáčkem aspoň čtyřikrát. Věřím, že na to přijdete, ale asi uznáte, že ten rozdíl je tak minimální, že jsem klidně mohla být rovnou nenamalovaná.


Tuto řasenku bych mohla doporučit možná náctiletým slečnám, jako jejich úplně první řasenku. Výsledek s ní je opravdu tak decentní,až téměř nezaznamenatelný. Ale pro začátek, kdy se s tím člověk teprve učí zacházet, tak proč ne. Pro všechny ostatní, i samotný Rimmel má ve svém sortimentu daleko lepší řasenky, které jsou jen o nějakou desetikorunu dražší.

7 komentářů:

  1. Rozdíl vážně není v podstatě vidět, že by na levém oku byla řasenka? (takže na fotce na pravo) Máš tak pěkné řasy od přírody :-)

    OdpovědětVymazat
  2. rasenka ocividne neni dobra koupe :)
    pojd na giveaway :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu to poznat je, ale máš pravdu, že kdyby si vyšla bez řasenky, nikdo to nepozná :-). Já mám doma řasenku Extra WOW Lash a také to není žádná výhra, leží mi tu a nepoužívám jí, Rimmel mám také ráda, ale řasenky už od nich asi nekoupím.
    http://flexiworld3.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Tak u mě je to naopak, mám ji asi tak měsíc a jsem s ní naprosto spokojená, díky zhnutému kartáčku jde řasy krásně nadzvednout:) rasy mám pak dlouhé a jsou i rozdělené...Ale jak se na každém blogu zminuje ne každému vše sedne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je určitě pravda a u řasenky zvlášť, protože každá máme úplně jiné řasy a jiné nároky na výsledný efekt. je dobře, že tato řasenka není úplně nanic, že si své zastánce najde.

      Vymazat
  5. Já teď zkouším variantu s rovným kartáčkem, barví dobře a prodloužení, nabarvení a nějaký plus mínus objem také v pohodě, mě příjemně překvapila

    OdpovědětVymazat