neděle 30. září 2012

Odlakovač Essence

Tento odlakovač je v blogové sféře docela oblíbený a diskutovaný, takže když jsem ho jednou zahlédla v drogerii Teta, musela jsem ho sama vyzkoušet. A jak odlakovač od Essence obstál?




Odlakovač je s vůni kokosu a papáji, ale převládá výrazně kokos. Chtěla bych vás ale upozornit, že stále je to odlakovač, ne voňavka. Abyste nedopadli jako moje sestra, která když se dozvěděla, že má lahvička vonět po kokosu, tak tam vrazila pomalu celý nos a pak se nestačila divit. :-) Takže opravdu to není na nějaké velké očichávání. Je to spíše takový bonus, když si nehty odlakováváte, tak k vám nejde jen ten typický smrad, ale i lehká vůně kokosu. A úplně nejvýrazněji to poznáte až po aplikaci, kdy vám nehty ještě docela dlouho příjemně voní kokosem. 

Co se samotného odlakovávání týče, tak vše naprosto bez problému. Lahvička má dost velké hrdlo, takže je třeba dávat pozor, abyste ho zbytečně nevylili (mně už se to samozřejmě povedlo:-D). Na druhou stranu, stačí jednou lehce přiložit tamponek a ten nasaje tolik odlakovače, že s jedním kouskem odlakujete celou jednu ruku. V případě světlejšího laku, rovnou všech deset prstů. Co se mi líbí úplně nejvíc, tak po aplikaci nejsou nehty a ruce vůbec ulepené, jako jsem to měla s jinými odlakovači. Nehty vůbec nejsou vysušené, nelepí ani nic jiného. Klidně můžete rovnou aplikovat nový lak. Obecně tento odlakovač výrazně urychluje celý ten proces výměny laku na nehtech.

Celkové resumé je jednoznačné. Tento odlakovač je skvělý. Vaše nehty odlakuje velmi lehce, nelepí, nevysušuje a jako bonus příjemně voní. Jediné, co bych vytkla, tak to zbytečně velké hrdlo. To pro nás nešikovné moc není.:-) Ale stejně si ho koupím znovu. Pro mě je to asi nejlepší věc od Essence, co jsem kdy vyzkoušela. Je opravdu škoda, že není běžně k dostání v úplně každé drogerii. Já ho našla v jedné zapadlé Teta drogerii, slyšela jsem, že ho někdo našel i v Rossmannu a hodně slečen/paní ho nakupuje v Německu. Každopádně, pokud se vám na něj podaří narazit, vřele vám ho můžu doporučit. Cena je kolem 30Kč za 150ml výrobku.

Jaký máte vy oblíbený odlakovač?

9 komentářů:

  1. v Tetě mají Essence? :) To jsem vůbec nevěděla! :))
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si oblíbila odlakovač z dm té jejich privátní značky, odlakovává skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten už jsem také slyšela mnoho chvály. Možná na něj také někdy přijde řada.

      Vymazat
  3. super tip, nabudúce si ho určite kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, že nehty po něm voní, já používám z DMka ebelin asi za 30,- a to s jedním tamponkem většinou odlakuji všech deset nehtů, je ale pravda, že už jsou z velké části sloupané.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně je celkem jedno co mám za odlakovač, pokud to ale je možné, tak si vybírám ty bez acetonu. Momentálně mám taky Ebelin z DM a nijak zvlášť si stěžovat nemůžu. Jen co mi vadí je, že má taky hrozně široké hrdlo, mám radši nějaká uzší, nejlepší jsou jen ty s malilinkatým otvorem, takhle mi odlakovač hrozně rychle mizí:/

    OdpovědětVymazat
  6. nemám oblíbený odlakovač, už jsem jich vyzkoušela moc :) ale tenhle ještě ne a plánuju si ho koupit až vypotřebuji svůj :))

    onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Já o těch odlakovačích pořád někde čtu a ne a ne na ně někde narazit... ach jo :( Ale mým oblibencem je momentálně a dlouhodobě Lilien s tea tree, je taky skvělý :)

    OdpovědětVymazat