čtvrtek 27. září 2012

Mé kosmetické stálice

Co se kosmetiky týče, ráda zkouším nové a nové věci a i když se mi daná věc opravdu líbí a sedne mi, stejně se k ní už nevrátím a raději zkouším dál. Porozhlédla jsem se však ve své kosmetické výbavě a podařilo se mi najít pár produktů, které mě učarovaly natolik, že se k nim opakovaně vracím. A zde jsou mé hvězdy.


O všech věcech už jsem na blogu psala, takže je shrnu jen v krátkosti a přidám odkaz na plnou recenzi.

1. Sprchový gel Johnson's - zrovna sprchové gely střídám velice často. Existuje tolik voňavých variant, že je sotva stíhám všechny vyzkoušet. Čas od času ale dostanu chuť vrátit se právě k Jonhson's. Střídám oranžovou a růžovou variantu. Obě krásné voní, dobře pění, hydratují a stojí kolem třiceti korun. (recenze)

2. Maska Pure System Yves Rocher - nejmladší přírůstek v mých kosmetických pokladech. Mám teprve druhé balení, ale pokud se mi výrazně nezmění typ pleti nebo jej nepřestanou vyrábět, budu si ho kupovat stále znovu. Žádný jiný produkt mi nedokáže stáhnout póry jako tenhle. Navíc jeho aplikace je rychlá, příjemná a pokožka po jeho použití vůbec nepne. (recenze)

3. Odličovací mléko a tonikum 2v1 Yves Rocher - nejlepší a nejuniverzálnější odličovací produkt, který jsem kdy vyzkoušela. I když ho prostřídávám s jinými, najdete ho u mě vždy už nějaký ten rok a stále mě neomrzel. Odlíčí, neštípe, pleť je po něm taková hladká a příjemná. (recenze)

4. Řasenka SuperMagnify Avon - je to paradox, můžete na Avon nadávat jak chcete, ale já jsem prostě nepotkala řasenku, která je lepší než tahle. Ale je pravda, že je hodně specifická a rozhodně bych ji nedoporučovala úplně každému. Já má své vlastní řasy hodně husté a tak řasenku, která nezhušťuje jedině uvítám. Naopak delší a přírozenější řasy mi prostě jiná řasenka nikdy nevykouzlila. Také ji sice prostřídávám s jinými, ale vždy se k ní pokorně vracím. (recenze)

5. Pudr Stay Matte Rimmel - asi netřeba představovat. Tohle je stálice nejen má, ale i mnohých z vás. Takže asi není co dodávat, krásně zmatňuje, příjemně se nanáší, stojí kolem stovky. Používám jej už mnoho let a bude tomu tak i nadále. (recenze)

Také máte nějaké kosmetické kousky na které nedáte dopustit?

11 komentářů:

  1. Tak třeba Stay Matte pudr mi vůbec nevyhovoval, hrozně jsem se po něm leskla :). Sprcháče Johnson's jsou fajn, měla jsem růžový. Od Yves Rocher mám ráda dvoufázový odičovač a čistící gel Pure System. Týjo, a řasenku od Avonu jsem měla naposledy hodně dávno...mě akorát moc nebavěj plastový kartáčky, takže to je asi důvod, proč jsem si je neoblíbila.

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenku od Avonu možná zkusím. Co se týče řasenek, mám ráda takový ten přirozený dojem ač mám řasy krátké a nevýrazné...:-(

    OdpovědětVymazat
  3. Z výše zmíněních znám (miluju a za nic na světě nevyměním) Stay Matte.

    OdpovědětVymazat
  4. Pudr Stay Matte je i mojí stálicí, odličovací mléko a tonikum 2 v 1 od YR mám doma taky, ale používám ho jen občas a tu masku od YR tedy rozhodně vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jeden produkt neznám na vlastní kůži. Takže děkuji za radu :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ten puder je aj u mna stalym produktom :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pudr a řasenku známa jsou skutečně dobré. Nedávno jsem uvažovala nad koupí té masky, ale nakonec jsem se na to vykašlala. Ale možná se pro ni vrátím :)

    OdpovědětVymazat
  8. já rozhodně nedám dopustit na svou oblíbenou řasenku od Gabrielly Salvete, to je moje stálice už tak 4 roky:) jinak moc nových produktů většinou nezkouším.. nebo spíše takhle, nekupuji si je, ale někdy se mi dostane do rukou i jiná neozkoušená kosmetika.. a tou rozhodně nepohrdnu ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Já nedám dopustit na skvělý mandlový sprchový olej od L´Occitane. Cítím se po něm jako královna :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten stahovač porů chci už dlouho vyzkoušet - díky za připomenutí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten pudr jsem si už chtěla hodněkrát koupit,ale nevěděla jsem,jestli je dobrý...

    OdpovědětVymazat