pátek 14. září 2012

Krém na nohy Balea

Na tento krém na nohy od Balea psala před časem recenzi Rendy a na její doporučení jsem si ho také pořídila já. Za což jsem moc ráda, protože sama od sebe bych pro něj do regálů nesáhla. Na první pohled mě vůbec nezaujal. Krémy na ruce od Balea jsou docela nic moc, takže jsem očekávala něco podobného od krémů na nohy a navíc ta urea v názvu. Každopádně, díky bohu za kosmetické blogy a recenze, protože tento krém je opravdu poklad.



Krém má lehkou nespecifickou parfemaci, je trochu tužší, ale velice dobře a příjemně se roztírá. Vím, že bych to slovo neměla říkat, protože je v kosmetickém světě bráno jako sprosté slovo, ale tím, jak se roztírá po pokožce, mi nejvíce přijde jako silikon. Prostě kůži tak hezky jak kdyby obalí. Je to na první pohled mastné, ale ve skutečnosti to mastné není. Bleskově se to vsakuje. Kůže na nohou je hned suchá, jemná. Po pár dnech, pokud krém pravidelně používáte, jsou vidět další výsledky. Suchá místa na nohou mizí a kůže je taková hezčí a hydratovaná. 
Já jsem obecně na používání krémů na nohy docela lajdák, protože mě potom nebaví, že to dlouho schne, mám zamazané ponožky nebo boty a než já spotřebuji jeden krém na nohy, tak mi to trvá půl roku a kolikrát i déle. Ale tento krém od Balea se vsakuje tak úžasně rychle a celá ta aplikace je taková příjemná, že ho používám s malými výjimkami denně a po měsíci mám skoro půlku krému pryč.

Pro mě je tohle nejlepší krém na nohy jaký jsem kdy měla. Dobře se roztírá, naprosto bleskově se vsakuje, zanechá na nohou příjemný pocit a napomáhá s bojem proti suchým místům. Navíc stojí 39Kč. Takže pokud vás nepřesvědčila už Rendy, tak já vám ho také můžu vřele doporučit všemi deseti.

5 komentářů:

  1. Jéé, to mě moc těší, že jsi s ním taky spokojená :) mám fakt radost, když mi něco sedne, doporučím to a nejsem sama, kdo je pak spokojený :) je to fakt poklad, za ty peníze neuvěřitelný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem velký blázen do krémů na nohy, ale většina mě svými výsledky spíše zklamala, nikdy bych nečekala, že krém od Baley bude mít tak dobré hodnocení, určitě ho díky vám oběma vyzkouším.
    http://flexiworld3.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mam ho zatial krátko ale som velmi spokojna zatial :) Ja sa o nohy inak nejak nestaram ale poslednym časom trpim trocha suchymi pätami tak kvoli tomu som si ho kupila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, že se našel další, komu vyhovuje, to si pro něj určitě půjdu :).

    OdpovědětVymazat
  5. ta urea zní fakt hrozně, ještě že to tak pěkně voní:-)) měla jsem ten samý krém, ale na ruce a taky byl super, už mám tak třetí balení. určitě vyzkouším i ten na nohy.

    OdpovědětVymazat