neděle 16. září 2012

Tělové máslo Beauty Formulas

Jako nedělní článek jsem vám připravila tip na levné a docela dobré tělové máslo Beauty Formulas. O značce se mi nepodařilo zjistit nějaké konkrétnější informace, takže bych ji asi zařadila k ,,no name". Tělové máslo se z ničeho nic objevilo v supermarketech a hypermarketech Albert. Existuje ve dvou provedeních, žluté s vůní vanilky a modré s vůní oceánu (recenzi najdete třeba u Evelins). 200ml výrobku stojí úžasných 39Kč, takže mi to nedalo a musela jsem ho vyzkoušet. A musím říct, že máslo dopadlo v mém osobním testu velice dobře.



Toto tělové máslo voní krásně jemně po vanilce a cukru. Prostě jako vanilkový cukr.:-) Má velice tuhou konzistenci. Vůbec si nezadá s klasickým máslem, které si mažeme na chleba. Díky tomu se také hůř roztírá. Tedy když se přihlédne k té konzistenci, tak se roztírá ještě velice dobře. Já osobně má ale radši lehčí krémy, takže za mě je tohle takové jediné mínus, které na tomto tělovém máslu vidím. Musí se to do pokožky prostě trochu zapracovat. Co se hydratace týče, tak já jsem spokojená. Je sice průměrná, ale já nemám problémy se suchou pokožkou, takže na mě je to akorát. Vůně z pokožky jde cítit velice lehce, až skoro vůbec. Ale během pár dní používání jsem vůni cítila i z pyžama, povlečení, takže přece jen na pokožce zůstane, i když opravdu nenápadně. Což mi ale také vyhovuje. A ještě musím dodat, že díky té konzistenci vám stačí trocha másla na celé tělo. Mám ho už asi měsíc a ještě mi zbývá tak třetina. Například stejně veliké máslo od Ziaja jsem vypotřebovala daleko rychleji a to nemluvím o tom, že stojí jednou tolik.

Abych to shrnula, není to nejlepší tělové máslo na světě, ale také není vůbec špatně. Příjemně voní, lehce hydratuje, trochu hůř se roztírá, ale není to žádná tragédie. Když se k tomu připočte cena 39Kč, je to opravdu dobrá koupě. Akorát bych ho nedoporučovala na suchou pokožku, protože tu by nedokázal plně hydratovat.

3 komentáře:

  1. Vypadá docela pěkně. Já mám jahodové máslo z Body Basicu za asi 200,-Kč a je to úplně to samé :) To mě těší a alespoň ušetřím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naštěstí nemám moc suchou pokožku, takže by šlo, ale asi si pořídím přece jenom nějaké jiné :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tento krém jsem objevila v koupelně mé kamarádky a musela jsem ho vyzkoušet ... Po vyzkoušení spousty krémů je tenhle fakt perfektní .... Hned sem si ho musela koupit ... A rada pro snadné roztírání - Namočte si ruce do studené vody ;) Mě se to teda roztírá lépe ...

    OdpovědětVymazat