pondělí 9. dubna 2018

Testování řasenek Loreal

Řasenky od Loreal patří k těm mým vůbec nejoblíbenějším. To už jste ode mě slyšeli stokrát a dnes tady mám důkaz místo slibů, hned čtyři kousky od této značky. I když samozřejmě, i mistr tesař se občas utne, takže ne úplně všechny mi sedí, ale vezmeme to popořadě. 


Řasenky jsem neměla otevřené úplně zároveň, ale spíše naslédovala jedna druhou. Nemám moc ráda mít otevřených více řasenek. Obvykle je tedy dvě, tři v šuplíčku mám, ale po dalších sahám, až když nějakou vyhodím. Proto je to i dnes tak lehce retrospektivní. 


False Lash Superstar je právě z těch, kterou jsem dopoužívala už před pár měsíci. Teď u má v drogerii dokonce svoji mladší sestru. Tu jsem ale ještě nestihla vyzkoušet. Já to říkám pořád, že mým největším problémem je, že mám jen jeden obličej. Pořád bych něco zkoušela, ale jak se člověk maluje jednou denně, tak to nejde všechno stíhat. :-)

Zpátky k řasence. Ta má dvě částí a inovativní je v tom, že jsou obě černé. Obvyklejší je to, že báze je bílá/průhledná. Tady hned pracujete s černou a je to o to praktičtější. 


Jednička je takový klasický kartáček ve tvaru přesýpacích hodin a jeho funkcí je především řady zahustit. Zvládá to hezky a i po tomto prvním kroku vypadají řasy dobře a kolikrát by to i stačilo. 


Druhá část je trochu kontroverznější, protože obsahuje množství mikrovláken. Mnoho mých kolegyň si stěžovalo, že hodně padají pod oči či ještě hůř do oka. V oku mi to skončilo asi jednou a něco skutečně umělo opadat. Ale spíše tak v prvním týdnu/dvou používání. Pak tam těch vláken už nebylo tolik a víckrát se to neopakovalo. A řasy to samozřejmě umělo vyčesat do nebes. 


Výsledek byl skvělý. Řasy byly obstojně husté i dlouhé, natočené a vše drželo na svém místě po celý den. I takto zpětně podle fotek, tohle je jednoznačně nejlepší řasenka dnešního článku. Hned mám chuť koupit si ji znovu. 

Vyschla zhruba po dvou měsících. Tím, jak jsou ty jednotlivé komory menší, tak tam toho ,,materiálu" není tolik. 



Volume Million Lashes má asi miliion verzí, už jak název praví. :-) Nejraději mám asi tu zelenou Feline, ale musela jsem vyzkoušet i novější Fatale. Tu  aktuálně dodělávám, tak ji mám v živější paměti.



Řasenka má roztotivný kartáček, plastový s kupou drobounkých výstupků. Divno kartáčky já můžu, takže jsem s ním spokojená. Manipuluje se s ním dobře . 

Je to jedna z těch řasenek, se kterou kdybych se potkala před pár lety, tak budu nadšená. Dříve jsem tento ,,přirozenější" look milovala a stačilo mi to. Jenže teď častěji nosím linky či výraznější líčení očí a mám raději, když toho řasenka zvládne více. Tady to není špatné, řasy jsou hezky rozčesané, průměrně zahuštěné a lehce delší. Taková pěkná klasika pro nenápadný look. Technicky ji není co vytknout, jen já bych do ní znovu už nešla. Ten konečně efekt je na mě moc decentní. 


Náplň samotná je opět v pořádku, tak jak tomu je zkrátka u všech Loreal řasenek. Hezky drží, neopadává a večer jde bez problému dolů. 



False Lash Wings řada je známá především hodně divnými kartáčky, ale obecně mám tyto řasenky ráda. Asi nejvíc tu úplně první. Ani nevím, jestli se ještě vůbec prodává, oni to pořád točí. Konkrétně tuto modrou Sculpt jsem teď aktuálně viděla ve výprodeji, ale jedině dobře. Tohle je právě ta výjimka, která se fakt nepovedla. 



Místo kartáčku tady máte pádýlko s několika menšími štětinami. Víte, že já jsem u řasenek pro každou špatnost, ale s tímto nejde pracovat. Nedělá to vůbec nic. Respektive umí to řasy slepit, ale to je tak všechno. Nejde to s tím vyčesat, zahustit, prodloužit ani natočit. Prostě nic. Ve finále máte na očích jen pár chcípáčků. Formule je navíc dost těžká, takže i to málo, co se vám povede, během dne nakonec spadne. Řasy jsem měla krátké a zatížené.


Obvykle dodělávám i ty řasenky, které tolik nemiluji, ale tohle fakt nešlo. Vyhazovala jsem ji předčasně a zapsala se u mě jako jedna z nejhorších řasenek vůbec.



False Lash Wings ještě jednou, tentokrát ve verzi Intenza. Tu mám otevřenou nejkratší dobu, ale zatím se spolu kamarádíme a zamilovávám si ten její efekt den ode dne více. 



Kartáček je opět fakt divný. Zase pádýlko, ale tentokrát má štětinky po celém obvodu, na střídačku menší a větší. Ještě jsem úplně nevychytala jakou stranou je to lepší, prostě to tak nějak náhodně střídám a funguje to. 

Není to sice můj top efekt, na to jsou ty řasy pořád moc krátké, ale líbí se mi, jaký to dělá objem. Řasy jsou takové pravidelné, vyčesaná hezky jedna vedle druhé, prostě moc hezké. Je to přesně ten typ řasenky, se kterou můžete projet stokrát a řasy vám to neslepí. Díky tomu si s tím můžete vyhrát a vyčesat přesně jak potřebujete. 


Formule mi přijde trošku hutnější, jsem zvědavá, jako dlouho vydrží, ale podle mě, nad dva měsíce také nepůjde. Zároveň se tedy i o něco hůře odličuje. Připomíná mi obecně řasenky Maybelline. Večer na tamponku nenajdete černou šmouhu, ale jakoby se oddrolí na tisíce částeček. Je pak potřeba dávat pozor, ať vám nějaká neskončí v oku. 



Nezbývá než zopakovat, že řasenky Loreal zkrátka miluji. Jsou výborné svými vlastnostmi. Neopadávají, hezky drží a za celý den je nic nerozhází. Zkrátka je na ně spolehnutí. Ohledně efektu, tam si každý musí najít ten svůj kartáček. V nabídce je jich skutečně hodně a pořád vymýšlí něco nového, každý se v tom musí najít. Z dnešní nabídky to u mě rozhodně vyhrála Superstar a i poslední Intenza mě hodně baví.

Za poskytnutí řasenek k recenzi děkuji zastoupení Loreal.

Co vy a řasenky od Loreal? Máte nějakou oblíbenou?

8 komentářů:

  1. Já řasy moc neřeším, kupuju si řasenku za 70kč od Miss sporty a jsem spokojená. Ale tu volume milion lashes jsem si půjčila od kamarádky a musím říct, že mi udělala moc pěkné řasy :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  2. Já tu svou ideální teprve hledám. U mě je ale problém, že musí být voděodolná, často mi slzí venku oči. A řasenek v této variantě zas tak moc není.

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mně jsou top řasenky od Maybelline, od Loreal jsem dlouho žádnou neměla. Některé kartáčky, jak se tak koukám, jsou opravdu prapodivné:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenky od Loreal jsem teda ještě nezkoušela, já jsem zjistila, že stejnou službu mi udělají i řasenky za 70 Kč. Já mám sama o sobě dlouhé řasy, takže se spokojím :)) A na řasenkách mám nejraději obyčejný kartáček. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Už dlouho jsem chtěla zkusit Loreal řasenky, ty jsi mě k tomu navnadila. Ve slevě loni v září jsem ukořistila Volume Million Lashes Feline a Miss Baby Roll. Feline dělá nádherný a výrazný efekt, pomalu vysychá, bohužel má pro mě dost podstatný nedostatek - špatně se mi odličovala. Miss Baby Roll se odličovala dobře, efekt byl taky hezký, jen mi vadilo, že ty řasy jsou po ní takové neučesané, některé řasenky dokáží lehce upravit tvar řas a zafixovat je třeba natočené, to tahle řasenka neuměla. Jinak ale shoduju se s tebou v tom, že vůbec neopadávaly během dne, ani se nerozmazávaly, což bylo super a rozhodně zkusím nějakou další řasenku Loreal. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Volume Million Lashes - můj miláček, udělá mi krásně dlouhé řasy, ideální kartáček, nemám jí co vytknout, dost podobný efekt má i řasenka Rimmel, teď si ale nevzpomenu na název...

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat