pondělí 23. dubna 2018

Aktuální kosmetické novinky

V drogeriích se to novinkami jenom hemží a byť je jaro v rozpuku, já tam už trošku pozoruji ty pravé letní produkty. A pro ty já mám vždycky slabost. Co hezkého nás tedy v nejbližších dnech čeká?


Dermacol sprchové gely

Sprchové gely Dermacol Aroma Ritual jsou vždycky pecka, a že jsou hned tři nové najednou? Tak to je další pecka. V nabídce najdete verzi Happy Summer, papáju s mátou a meruňku s melounem. Už jsem je v drogeriích viděla, jen jsem neměla čas je ovonět. Jsem na ně ale hodně zvědavá a nejvíce mě láká ta papája. Určitě si nějaký pořídím, jsou to jedny z mých nejoblíbenějších sprcháčů. 

Dermacol linky

Zaujala mě i další Dermacol novinka. Metalické linky vypadají vážně skvěle a na jednoduché letní líčení by to mohlo být to pravé. Prodávají se ve třech barvách - zlaté, stříbrné a hnědé. Cena je 169 Kč.

Dove peeling

Tohle se mi také líbí. Krémový tělový peeling Dove, zní to skvěle a opět na léto by to mohla být fajn věc. Těším se, až je v drogerii potkám. 

Yves Rocher Maracuja


Léto propuklo i v prodejnách Yves Rocher. Nová limitka Maracuja je skutečně divočina. Voní to jako hodně sladký letní drink. Líbí se mi to u toho sprcháče, tu vůni si na sobě asi představit nedokážu. Zatím jsem odolala, přece jen sprcháčů mám doma milion, ale ještě uvidím. 

Garnier uhelná maska

Plátynkové masky jsou velmi oblíbené a příjemnou novinkou je uhelná maska od Garnier. Seženete ji ve dvou variantách, zmatňující a zmenšující póry. Sice jsem toho názoru, že plátynkové masky jsou obecně lepší ty hydratační a na čištění je lepší dát si klasickou jlovou maskou, ale znáte mě, musím to zkusit a poté se uvidí. Cena je 60 Kč za kus. 

Loreal maska

Když jsme u těch masek, tak do našich drogerií se probojovala i tato modrá varianta skvělých masek Loreal. Ty tři stávající mám hodně ráda a používám často, takže tuto variantu s jílem a mořskou řasou chci vyzkoušet také. Cena je bez slev 300 Kč. 

Loreal suché šampony
Loreal dále nabízí nové suché šampony, a to hned v pěti voňavých variantách. Cena je 140 Kč. Suché šampony teď používám docela často a jak má vlasy delší, tak je i spotřeba větší, takže ráda vyzkouším i nějaký nový. Teda spíše až časem, protože pořád doma mám asi čtyři další. :-)

Loreal Wake Up & Glow

Loreal se činil i v dekorativce a tam jsem také nadšená. Nude rozjasňující kolekce vypadá opravdu moc hezky. Najdete zde BB krém, paletku rozjasňovačů, tekutý rozjasňovač, bronzer a tvářenku. Pár kousků už mám doma, a tak se časem můžete těšit na samostatnou recenzi. 

Loreal a Maybelline paletky stínů

Ráda se dívám o krok napřed, tak tady je malý náhled do zahraniční drogerie - nové paletky stínů od Loreal a Maybelline. Vizuálně vypadají skvostně, ale obě značky mají obecně u paletek problém s kvalitou, tak jsem sama zvědavá, jak se s tím popraly tentokrát. A také uvidíme, kdy doputují k nám. Třeba na Vánoce a třeba příští léto...

Gabriella Salvete

Zpátky do našich drogerií, Gabriella Salvete má nyní nově v nabídce automatické tužky na oči, a to včetně hezkých letních barviček. Ta fialová vypadá zajímavě. 

Nivea tělové pěny

Dneska té péče máme docela dost, ale nemůžu vynechat ani tělové pěny od Nivea. Po velkém boomu sprchových gelů, se tady pomalu, ale jistě začínají rozmáhat i krémy. Nivea navíc nabízí dvě letní vůně malinu a okurku. A musím říct, že je s tím zábava. Ještě pro vás časem připravím samostatnou recenzi. A nově v drogerii najdete i tři další varianty jejich Labellin. Mým favoritem je zlaté vajíčko s vůní vanilky. 

Vlasová péče Langhaarmädchen

Drogerie dm začala prodávat svoji další privátní značku, a to vlasovou péči Longhaarmädchen. Ty obaly, to je prostě pecka. Jen já tedy s těmi šampony už raději moc neexperimentuji, a co jsem se dívala na složení, tak je to taková drogérková klasika. Koupila jsem si ale lak na vlasy a je docela fajn. 

Real Techniques štětce



Jsem moc ráda, že se u nás vesele rozšiřuje i značka Real Techniques a nově seženete hned tři sady. A musím říct, že se výběr tentokrát moc povedl a všechny jsou perfektní. Za mě jsou tyto štětce absolutně nejlepší, co se týče poměr cena/výkon a používám je denně. Tyto sady vyjdou na 799 Kč každá a seženete je nově na eshopu DM drogerie nebo kupkosmetiku.cz

Tak myslím, že to dnes byla skutečně nálož a mně osobně se většina trefila do noty, tak se těším, až některé z těchto kousků vyzkouším.

Co nejvíce zaujalo vás?

10 komentářů:

  1. Ač sprcháčů mám železné zásoby, tak ty od Dermacolu určitě musím zkusit, líbí se mi všechny tři. Též vypadá skvěle peeling Dove a pěny Nivea. YR jsem neodolala :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Urcite pojdem ovonat ten YR sprchac a super vonia aj Dermacol Melon+marhula (ostatne 2 vone sa mi nepacia). Paci sa mi, ze toto bolo drogerkove "vydanie" noviniek, kedze high end kozmetika ide mimo mna.

    OdpovědětVymazat
  3. Tá limitka od Yves Rocher vyzerá dokonale, rovnako zaujímvavo vyzerajú aj masky. Krása! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sprcháče od Dermacolu už jsem potkala a i přivoněla, odolala jsem jen proto, že mám obrovskou zásobu, ale až trochu uvolním místo, tak budou moje:-) Čemu jsem ale odolat nedokázala byl suchý šampon a vlasový olej Longhaarmädchen a tělová pěna Nivea. A při příští návštěvě YR asi neodolám a koupím si tu jejich limitku:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Téda tolik novinek vychází! :) Yves Rocher novinky vypadají naprosto skvěle. Garnier maska nevypadá špatně. Pěny od Nivei tak ty mě celkem nalákaly. :) Protože jednu pěnu jsem už zkoušela také od Nivei a ta byla víc než dobrá. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Na ty štětce jsem se už v DMku dívala, ale odolala jsem. No, možná se pro ně vrátím... Jinak všechno jsou nádherné novinky. Zaujal mě i YR, vůbec si tu vůni nedokážu představit, takže budu muset jít do obchůdku k nim přivonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Najviac ma zaujala limitka od Yves Rocher, už som ju bola aj ovoňať a vonia fakt super, asi sa vrátim po peeling :). A inak ma zaujali aj paletky tieňov, len už ich mám doma toľko, že to asi nevyužijem :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta vlasová péče od DM mě zaujala hned na první pohled. Pořád okolo chodím a vždycky se rozplývám nad roztomilým balením :D :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíce ze všech novinek se mi líbí ta od Yves Rocher Maracuja :-) super článek!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat