pondělí 19. února 2018

Zimní oblíbenci

Nejvyšší čas projet si zase jednou mé oblíbence. Dlouho jsem je již nedělala měsíčně, protože se mi to v poslední době tolik nemění, a tak jsem to vzala sezónně a mrkneme se na produkty, které mi zpříjemňují aktuální zimní měsíce. 


Já zimu opravdu těžce nesu, nejvíc asi nedostatek světla. Což se odrazilo i teď na blogu. Mám nějakou krizi a sami jste si všimli, že článků je méně. Nechci to ale lámat přes koleno a když to nejde, tak to nechávám na dvou článcích týdně, ale sama pevně doufám, že se to zlepší. Ona přece jen ta kosmetika je věc, která mi dělá největší radost, takže čím jiným ten splín vytěsnit. 


Tohle je takový můj základ dekorativky. Dle předpokladů mým top makeupem je teď HD Liquid Coverage od Catrice. Je přesně tak úžasný, jak o něm všichni píšou. Jen tedy ryhcle mizí a budu se muset brzy poohlédnout po novém balení. Co je u mě nového, tak jsem se naučila konturovat na denní bázi. Tedy nic divokého, obvykle jen letmo přejedu lícní kosti a bradu a skvěle mi k tomu poslouží slavný Taupe od Nyx. U tvářenky jsem se také ukázkově zasekla a téměř výhradně používám Gentle od Mac. Po menší pauze jsem se také vrátila k klinkám od Kat von D. Jsou zkrátka nejlepší, byť dražší. Rty nosím hodně neutrální, protože se mi teď v zimě i často loupou a mám je vysušené. Nude růžová v mnoha variacích to ale vždy jistí. A nehty, tak u těch mě už od podzimu baví neutrální šedá. Růžovky schovávám na léto. Stíny jsem žádné nevybrala, protože už těch se mi fakt daří poctivě točit celou sbírku a nikdy nejsem schopna určit, co jsem používala nejčastěji. 


Co se péče týče, tak tam v zimě platí mazat, mazat, hydratovat, hydratovat. :-) Po několika letech jsem se vrátila k heřmánkovému odličovači od Yves Rocher a až se stydím, že jsem zapomněla, jak skvělý je. A pleti v tomto období svědčí daleko více než běžné micelárky. Na ruce mi sedí krém od Kiehls a na pleť jsem si zamilovala olejové sérum od Balm Balm. U vůní jsem přešla trošku na sladší kousky, kde nechybí jedna z mých oblíbených vůní od Britney Spears. A o deodorantu Nivea jsem vám dávala vědět už na Instagramu. Svými vlastnostmi průměrný, ale prostě ten obal...to je přesně to, co potřebuji ráno na poličce vidět, aby byl ten den aspoň trochu slunečný. 

A nastřádala jsem pro vás i pár fotek jídla. Já vím, není toho za tak dlouhé období moc, ale prostě to světlo, to je v zimě kříž. Kolikrát čekám celé hodiny, abych něco nafotila, ale za celý celičký den nepřijde okamžik, kdy by mi do bytu zasvítilo slunce pod takovým úhlem, aby se dalo fotit. A u jídla dvojnásob, tam obvykle nečekám a rovnou jím. Ale do jarních oblíbenců se polepším, slibuji. 





Konec chmurů, jaro se nazadržitelně blíží a já věřím, že se s ním vrátí i plno nápadů, fotek a článků.

Jak přežíváte zimu vy?

13 komentářů:

  1. Ahoj Stáňo, zima nedělá dobře asi nikomu z nás, ale už se blíží konečně jaro, bude sluníčko a teplo, tak bude vše veselejší 😉 moc ráda čtu tvůj blog a vždy se těším na nový článek. Drž se! Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentáře. Ona je ten splín i kvůli tomu, jak ty blogy poslední dobou upadají a čtenáři ubývají, takže přesně takový komentáře mě vždy dokáže nakopnout, že to stále má cenu.

      Vymazat
  2. Catrice make-up mám také ráda, i když v poslední době ho podvádím s make-upem od Bell cosmetics :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já už netrpělivě vyhlížím jaro, zatím to tak venku nevypadá, ale doma už nám to voní jarem díky jarním vůním Yankee Candle a věřím, že to nebude dlouho trvat a jaro nastane i za okny:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se už nesmírně těším na jaro, teplo, všechno bude kvést :))

    OdpovědětVymazat
  5. To jídlo vypadá skvěle, až jsem dostala hlad. Taky se už těším na jaro. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. S tou krizi to mám stejně. Zima mi hrozne vadi. I po psychicke stránce. Nebavi me psat, nebaví me něco dělat a zaroven nesnáším, když nic nedelam :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám zimu ráda, prostě k životu patří a já se rozhodla, že co nemůžu změnit, příjmu :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  8. Když jsem se dostávala ke konci článku, tak se mi začaly sbíhat sliny :-) také už se těším na jaro. Bude více sluníčka a dny budou delší, ta věčná tma už mě nudí :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Já už se těším na jaro. Zimu moc nemusím. :) Jídlo vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak dííííky, dostala jsem chutě a jdu vyjíst ledničku :). Jinak z těch přípravků neznám nic.

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé :) super, že jsi ke článku přidala i fotky pokrmů. Hezky to článek obohatí. Jinak teď ke kosmetickým oblíbencům :-D make-up od Catrice jsem si také oblíbila a lak od Essie plánuji dlooouho vyzkoušet, ale zatím jsem na něj nenarazila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat