pondělí 15. ledna 2018

Líčení se značkou Rimmel

Pokračujeme v sérii, kdy se vždy pokouším nalíčit jen za pomocí jedné značky. A povím vám, není to jednoduché. Mám toho doma kvanta, ale sesbírat vše od jedné značky mi dá zabrat. I do kolekce Rimmel se mi vloudila jedna věc odjinud, ale věřím, že mi to odpustíte.

Ke značce Rimmel mám speciální vztah. Byla to jedna z mých prvních značek, které jsem začala více prozkoumávat a byly doby, kdy jsem mířila jedině k jejich stojanu a nic jiného mě v drogerii nezajímalo. Dnes už tomu sice tak není, ale pořád ji mám tak nostalgicky ráda a většinu jejich novinek hned zkouším. 


Líčila jsem se takovým mixem mých oblíbených produktů a zakomponovala jsem do toho i pár novinek.

Základ pro mě byl jasný. Byť jsou makeupy Rimmel obecně hodně chválené, já u nich bojuji s odstíny, a tak vlastně jediný, který mám, je Fresher Skin. A rovnou je to můj velký oblíbenec. Má hodně zvláštní texturu, ale našla jsem si způsob, jak s ní pracovat. Jeho krytí je velmi decentní, ale jsou dny, kdy to prostě stačí. Drží pak perfektně celý den.

Zafixovala jsem to novinkovým pudrem Insta Fix & Matte, který je vážně povedený. 

Na tvářích mám tohle trio. Dlouho jsem mu odolávala, ale nakonec jsem si ho i trošku kvůli tomuto článku pořídila a jsem mile překvapena. Na dražší kolegy to samozřejmě nemá, ale hezky použitelné jsou všechny tři jeho části a jsem ráda, že jsem si jej nakonec koupila. 



Na očích mám paletku Magnif Eyes. Také není špatná, ale zcela upřimně, mám ji doma už rok a používám ji minimálně. Ve světle dražších kolegyň trošku pokulhává, ale opět jsem se přesvědčila, že vážně špatná není a jde s ní vykouzlit hezké decentní líčení, které navíc vydrží. I když v tom má samozřejmě prsty báze se stejným jménem, která mi také vyhovuje. 



Vše dotvořeno řasenkou Scandaleyes a z té jsem zatím rozpačitá. Mám ráda roztodivné kartáčky, ale s tímhle si nějak nevím rady a špatně se mi s ním manipuluje. Výsledek není špatný, ale nedá se s ní moc vyhrát, protože při vyšší vrstvení začne slepovat. 

Největší dilema jsem měla s tím, co dám na rty. Jestli totiž od Rimmel něco miluji, tak právě rtěnky. Mám jich doma několik a mezi nimi i svaté grály. Nakonec jsem se však rozhodla pro horkou novinku v podobě tekuté rtěnky. Ty sice obecně nesklízejí moc pozitivní recenze, ale mně osobně vyhovuje. Nevydrží tedy vše, ale nosím ji ráda. 

A abych nezapomněla, na obočí mám jejich gel Brow This Way. Pro mě také překvapení. Je o něco výraznější než jsem zvyklá u svého oblíbeného Loreal, ale občas se to bude hodit. A drží také perfektně.

Ještě jednou celá hromádky i včetně implementovaného korektoru od Maybelline. Ten jediný od Rimmel doma zkrátka nemám a asi bych si v aktuální nabídce ani nedokázala vybrat.


A výsledek je následovný. Taková moje každodenní klasika ve které se cítím dobře. 



Ještě mi tady zbývají značky Essence a Maybelline, ale dám si trošku pauzu, protože ani od těch nemám doma úplně vše, a tak bude nejdříve potřeba zásoby trochu doplnit. 

Jaký vztah máte ke značce Rimmel vy?

12 komentářů:

  1. Pudr Insta jsem měla a byl vážně dobrý :))

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Stíny, trio na tvář a řasenku jsem musela poslat dál, vůbec mi to nesedělo.

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel mám ráda, hlavně jejich nude tužku na waterline a make-upy, to jsou moje stálice z drogerie, i laky na nehty mají super výdrž.

    OdpovědětVymazat
  4. Když se řekne Rimmel, tak se mi okamžitě vybaví jejich make-upy, pudry, hlavně tento Fix & Matte je suprový a samozřejmě rtěnky, které patří mezi mé nejoblíbenější.

    OdpovědětVymazat
  5. Rimmel a jejich makeup je snad to nejlepší co jsem kdy vyzkoušela, mám je hodně ráda. A také jsem si oblíbila jejich transparentní pudr ten je také fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rtěnka vypadá moc hezky, krásný odstín. Já mám od Rimmel straně ráda laky na nehty, měla jsem i pár makeupů, které mi vyhovovaly, ale nebylo to nic, co bych nutně potřebovala mít znova :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rimmel značku mám moc ráda, příjemné líčení..

    OdpovědětVymazat
  8. Paletku aj riasenku mám doma. S tou paletkou sa dá pracovať aj keď nie je najlepšia. Za tu cenu je ale fajn. Inak pekné líčenie.

    Suesanqa súťaž

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné líčení, přirozené a přitom neobyčejné a zajímavé. Já jeden čas považovala Rimmel za svou neojoblíbenější značku, ale když se zamyslím, zas tolik toho od nich nekupuju. Začala jsem s Rimmel až asi v 18 letech, jako mladší jsem si kupovala spíš Gabriellu Salvete nebo Miss Sporty. Takže úplně nostalgický vztah k Rimmelu nemám, ale rozhodně to považuju za dobrou značku. Ráda jsem měla rtěnku z řady Moisture Renew. Taky mám ráda jejich voděodolnou tužku z řady Scandal Eyes, moc ji nepoužívám, ale je fajn, že na vodní lince dobře drží a neštípe mě v očích. Momentálně mám řasenku Extra Super Lash (hnědočernou) a je docela dobrá. Taky mám paletku stínů 5-Colour a je dobrá, akorát přechodové stíny a bílý stín nejsou moc pigmentované. Měla jsem ráda makeup Match Perfection, ale když se mi pak začala víc mastit pleť, přestal mi vyhovovat. Bohužel mám taky problém s odstíny, světlé jsou na mě moc růžové, sice nevím svůj podtón, ale růžový to evidentně není. :D

    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat