středa 16. srpna 2017

První podzimní novinky

Ano, je to tak, kosmetické firmy zahajují útok a představují nám jednu novinku za druhou. A to si myslím, že jsme stále v prázdninovém režimu a ta hlavní vlna udeří až v září. I tak pro vás mám už nyní hromadu lákadel. 

Lottie London

Nejen novinkami, ale rovnou novými značkami se to u nás jen hemží. K těm nejzajímavějším rozhodně patří značka lottie London. Pro mě dosud neznámá a podle všeho jde obecně o velkého nováčka na kosmetickém poli. Viděla jsem teď nedávno nějaká americká videa, jak si youtuberky chválí novou značku i u nich. Jednat by se mělo o levnější kousky, které odráží ty nejnovější trendy. A recenze jsou vesměs pozitivní. Opravdu se těším, až prozkoumám stojan a něco si pořídím. Značka bude dostupná v drogerii Rossmann. Už by tam prý tedy měla být, ale já jsem zatím neměla to štěstí. Asi nebude úplně všude a seznam prodejen také zatím není aktualizovaný.

treaclemoon


Drogerie dm zase vsadila na voňavou značku treaclemoon. Z toho mám obrovskou radost, protože tyto roztomilé lahvičky si už léta vozím z Německa. V nabídce najdete sprchové gely, tělová mléka a krémy na ruce. Ve vybraných prodejnách by měly být k dispozici i miniatury, které já mám obecně nejraději. Co si budeme povídat, ty produkty jsou především vizuálně krásné a taky hezky voní. Jejich hydratační účinky jsou veskrze průměrné. Ale pokud toužíte po roztomilé lahvičce, určitě za vyzkoušení stojí.

Real Techniques

I nemožné se občas stává skutečností a v naší dm drogerii budou konečně k dostání štětce Real Techniques. Prozatím jen tyto dvě sady, ale věřím, že se sortiment brzy rozšíří. Real Techniques považuji za nejlepší štětce vůbec a budu ráda, když si je budu moct osahat přímo v drogerii. 

Dermacol sprchový gel 

Novinka v řadě Aroma Ritual od Dermacol už tady dlouho nebyla, a tak se dalo čekat, že se na podzim něco vyrojí. A také že ano. Brzy se můžeme těšit na hřejivou variantu jablko a skořice. Musím říct, že se opravdu těším, protože takových teplejších vůní na zimu Aroma Ritual zase tolik nenabízí. Kromě sprchového gelu bude v nabídce i krém na ruce. 

Miss Sporty gel na obočí

Gely na obočí vyskákaly v našich drogeriích jako houby po dešti a dalším přírůstkem je i Happy Brow od Miss Sporty. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat barevně, ale pokud mi to sedne, ráda jej vyzkouším. Cena je 75 Kč. 

Max Factor lesky na rty

Značka Max Factor mě obvykle tolik nebere, ale jejich novinka Honey Lacquer, což by měl být takový hybrid mezi leskem, balzámem a rtěnkou, se mi docela zamlouvá. Podívám se v drogerii na odstíny a ráda si nějaký pořídím. Cena je 250 Kč, ale třeba tento týden je v Rossmannu v akci za 199 Kč. 

Loreal paletka očních stínů

Loreal plánuje další svoji paletku, tentokrát La Palette GOLD. Je škoda, že raději nezapracuje na kvalitě. Loreal stíny umí, ne že ne, ale do těchto paletek je neumí dostat. Poslední růžová varianta dostala pěkně na frak a i ty dřívější verze nestály za nic. Tak uvidíme, třeba tento podzimně laděný kousek bude úspěšnější. V drogeriích by se měl objevit ještě v průběhu srpna.

Novinky Maybelline

Tohle je takový pohled do budoucnosti, fotka je půjčena ze zahraničních stránek, ale Maybelline to k nám docela pouští, takže věřím, že třeba do Vánoc se dočkáme i my. Těšit se můžeme na novou verzi řasenky Lash Sensational s moc hezkým zahnutým kartáčkem a také zábavně zalomené linky v peru. Obojí vypadá docela zajímavě. :-)

Catrie podzimní update


Tradiční podzimní update čeká i stojany Catrice. Novinky se nesou ve znamení nejnovějšího metalického trendu, a tak se můžeme těšit například na tekuté metalické stíny, metalický tekutý pudr na rty (na ten jsem fakt zvědavá, nedovedu si to představit) a také paletku s duochramotickými stíny. Dále mě zaujal třeba ještě bronzer nebo celá paletka na konturování. Novinky by se měly objevit někdy na přelomu srpna a září.

Tak co říkáte, je to docela pecka. Mě nejvíce těší ty nové značky u nás. Fakt je tady znát obrovský posun oproti minulým rokům a pokud to tak bude pokračovat dál, tak snad ani nebudeme muset jezdit k sousedům, všechno budeme mít doma. Já vím, to jsem se zase zasnila až moc. :-) 

Které novinky vás zaujaly nejvíc?

18 komentářů:

  1. Zaujalo mě snad úplně všechno :D Nadšená jsem ze značky Treaclemoon a určitě mrknu na nové kousky Catrice a Dermacol.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Lottie London jsem už potkala v Rossmannovi v Praze na Budějovické (ten vedle Lidlu). Stojan i výrobky vypadaly zajímavě, ale já nerada kupuji něco co vůbec neznám, takže jsem nic na vyzkoušení nevzala.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek! Tyhle články, kde se dozvím o různých novinkách mám moc ráda. Teď už vím, že sprchový gel od Dermacol bude můj :) a nějaký ten nový produkt z DM možná taky..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Lottie London jsem uz potkala, nezaujalo. Co me ale strasne laka jsou ty paletky od Loreal. Slysim na ne same spatne ohlasy, ale barevne se mi moc libi a rada bych je mela doma.

    OdpovědětVymazat
  5. Najviac ma zaujala znacka Lottie London (videla som na nu vela recenzii, tak urcite nieco vyskusam) a tesim sa na Treacklemoon. U nas su v DMku iba 4 druhy velkych sprchacov, tak si tuto znacku kupujem v Rakusku. Minuly mesiac som si prvy krat kupila krem na ruky a spokojnost. Ovela lepsia hydratacia ako som cakala a uzasna vona 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujal mě ten sprchový gel jablko se skořicí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že si do našich dm našla značka Treaclemoon konečně cestu a rozhodně se těším i na Lottie London. Snad ten příliv nových značek a produktů bude pokračovat i dál:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Najviac ma zaujali ten metalický tekutý púder na pery od Catrice. A teším sa, že Real Techniques bude v DMku aspoň u vás a dúfam, že rozšíria svoj sortiment :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Tu novou značku v Rossmannu už jsem okukovala :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle články mám u Tebe moc ráda, vždycky zjistím něco nového co by mi možná jinak uniklo. Značku Lottie jsem už v našem Rossmannu hledala a zatím není, stejně jako nemáme Catrice v DM :( Hodně mě zaujal gel na obočí od Miss Sporty, protože podobné produkty obecně ráda používám, určitě ho časem zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Treaclemoon vypadá fakt hezky a navíc produkty nádherně voní, co jsem očichávala! :) Zvažuji do budoucna koupi.. Gely na obočí od MS už jsou nějaký ten pátek v prodeji ;) tedy jestli jsou to ony, ale myslím, že jo :D

    OdpovědětVymazat
  13. Kupodivu ty nové značky mě moc nezajímají, já radši používám značky, co už mám vyzkoušené. Vždycky nové značky mě zajímají až potom, co si na ně přečtu nějaké pozitivní recenze. :D Takže mě zatím nechávají chladnou. Ale zaujala mě ta sada pomůcek Real Techniques ve fialovém balení, tam jsou přesně ty věci, které potřebuju! :D Řasenky Maybelline mi moc nevyhovují, takže ty zkoušet už asi nebudu. Zaujala mě od Catrice paletka na konturování.

    https://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Na Lottie London jsem fakt zvědavá! A díky za tyhle novinkové články, jsou super užitečné! :)

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to teda mega koukám, že se Česko takto rozjelo. Novinka v podobě sad štětců od Real no páni! To podle mě půjde na dračku. :)) Všechny novinky mě hodně zaujaly.

    OdpovědětVymazat
  17. Na Lottie London jsem teda zvědavá. Asi budu muset vyrazit do Rossmanna. Snad tam bude.

    OdpovědětVymazat
  18. Na Lottie jsem zvědavá, no abych začla šetřit, když vidím ty novinky..:)

    OdpovědětVymazat