středa 7. června 2017

Oblíbenci za květen

Tak je to konečně tady, můj nejoblíbenější měsíc v roce. Než se do něj ale naplno pustíme, ještě je tady menší ohlédnutí za květnem. Tentokrát jsem kosmetiku pojala jen velmi minimalisticky a naopak jsem vám poctivě fotila mé talíře, které vás v poslední době baví více, tak věřím, že vás tentokrát potěším. :-)


U dekorativky teď zkouším hodně novinky, tak se v tom oblíbenci hledají těžko, ale přece jen něco tady je. Mám milion nových tvářenek, pořád je zběsile střídám, ale přišla jsem na to, že ta nejlepší je od Hourglass. Miluji ji a co víc, nemá snad dno. I po více než dvou letech intenzivního používání stále vypadá jako skoro nová. Po delší době jsem se také vrátila k makeupu od Astor a ano, pořád ho miluji. První teplé dny mě donutili z šuplíku vytáhnout Coral Tonic od Maybelline a za mě není lepší letní rtěnky. Budu si ji teď užívat plnými doušky. A na závěr ještě nováček v podobě stínů od Lollipops. Ještě jim budu věnovat celou recenzi, ale baví mě hodně svojí texturou a tyto jednoduché smoky eyes jsou na každodenní nošení do práce jako dělané. 


Přidala jsem tentokrát i nějakou péči. Jasnou hvězdou je pro mě šampon a kondicionér (a maska v jednom) od J Beverly Hills. Tato značka mi změnila život a od té doby, co ji mám, spolu s úžasnou kadeřnicí Nikolou, mám své vlasy o poznání raději. A všímá si toho i mé okolí. 


A tady i čerstvý sestřih v akci.


Taky jsem musela přihodit tento no name deodorant. Dostala jsem ho k Vánocům a moc se mi do něj nechtělo. Ale říkala jsem si, že přes víkendy ho aspoň dodělám. Jenže on je skvělý. Má super ,,rozptyl", která vás nedusí a hlavně fakt dobře funguje. Nikdy nedejte na první dojem. Tohle strčí do kapsy i moje oblíbené spreje od Dove.


A jdeme rovnou na to jídlo. Fotím to tak náhodně, kdy se mi co podaří a tento měsíc se toho sešlo docela dost. Nějaký ty obídky...

Zkoušela jsem králíka se slaninou a musím se pochválit, povedlo se.


Takový mix, kuřecí s žampiony a smetanou. 


Moje nejoblíbenější letní jídlo - cuketová sekaná. Jenom co jde cena cukety dolů, dělám ji pořád dokola. Nejlepší jídlo, za tepla k obědu a klidně i studené k večeři.


A něco menšího k večeři. Domácí vajíčková pomazánka.


Svačinky. Moje klasika jogurt a ovoce. A tady jsem to ještě přelila kokosovým máslem s čokoládou. Nemělo to chybu a ještě to bylo ,,skoro" zdravé.


Někdy stačí nakrájet jen ovoce.


A občas člověk jednoduše nestíhá. V poslední době jsem si oblíbila proteinové tyčinky. Dřív jsem do sebe pořád cpala ,,bebečka", ale už mi lezly i ušima. Tohle mi přijde lepší, protože mě to zasytí na delší dobu a ještě to většinou zvládne ukojit i chutě na sladké. Tyto jsou od Allnatury a zvláště ta banánová je skvělá. Chutná jako banánky v čokoládě. :-) Mám je z elixi.cz


To by bylo pro tentokrát vše. Užívejte toho krásného počasí a těšme se společně na prázdniny. Já tohle obdobní fakt miluji. Teplo, světlo, mohlo by to vydržet klidně až do Vánoc. :-)

Co vy, máte rádi vedra nebo jste spíše zimní typ?

9 komentářů:

  1. Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat, kde kupujete stíny Lollipops?
    Ve Fann je přestali prodávat a měla jsem tam jedny oblíbené, co mi už dochází...

    Díky. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dala mi je kamarádka a myslím si, že už je měla nějaký ten pátek doma, takže je možné, že byly také ve Fann. V kamenné prodejně mě teď bohužel u nás nic nenapadá. :-/

      Vymazat
  2. Odstín rtěnky je nádherný. :) A tolik jídla, mmm dostala jsem se na vše chuť :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty plné talíře vypadají lákavě, hned bych si něco z toho dala:-) Já zimu ráda nemám, takže si plnými doušky užívám období dlouhých dnů, tepla a sluníčka, být to na mně, tak bych brala léto po celý rok:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mohla by som poprosit o recept na tu cuketovu sekanu? Dakujem. Vyzera to vyborne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najemno nastrouhám cuketu, bramboru, mrkev, šunku, sýr a dochutím - sůl, pepř, česnek, cibule, někdy majoránka. poté spojím vajíčkem a zahustím strouhankou. To množství dělám od oka a klidně záleží na tom, co má člověk nejradši nebo jaké má doma zásoby. třeba v zimě to více nadstavuji právě bramborou, když je cuketa drahá anebo si vždy dopřávám hodně sýru, protože to mám ráda. jinak doporučuji raději velký plech a tenkou vrstvu. je to pak více propečené a křupavé. v troubě tomu stačí 20 - 40 minut, zase záleží na troubě a tloušťce.

      Vymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat