středa 14. června 2017

Letní kosmetické novinky

Všechny firmy se snaží vypustit do světa novinky ještě rychle před prázdninami, kdy je lidé nebudou tolik vnímat, a tak je to v posledních dnech jedna pecka za druhou. A pomalu bych to nazvala paletkovou smrští, protože těch je zaručeně nejvíc. Ale nejen ty uvízly v mém hledáčku. Pojďme se na to mrknout.


Rozšíření řady Infallible Loreal

Už dříve jsem psala, že se řada Infallible od Loreal bude rozšiřovat, a je to tady. Nově v našich drogeriích najdete pudr v několika odstínech, primer a fixační sprej. Ten je obecně u zahraničních youtuberek chválený, jen k nám doputoval v trochu jiném obale, tak uvidíme, jestli u nás obstojí. Já osobě se nejvíce těším asi na ten pudr. A pokud bádáte, jestli se Infallible píše s jedním nebo dvěma ,,L", tak to těžko říct. Sám výrobce v tom evidentně nemá jasno a na každém produktu je to jinak. :-)

Paletka stínů Loreal
Zdroj:tiskové materiály Loreal

Paletkové šílenství je tady a začneme růžovou kráskou La Palette Rose od Loreal. Barevně je dokonalá a pokukuji na ni od té doby, co je na trhu v Americe. Což jsou tak dva roky. :-) Bohužel nemám tedy dobré zkušenosti s její předchozí kolegyní, a tak si nákup ještě rozmyslím. Cena je totiž téměř 500 Kč. Dostupná bude od července.

Urban Decay Naked Heat

Tohle si dáme jen tak pro formu, protože nevěřím tomu, že by vás tato novinka v předešlých dnech mohla minout. Urban Decay vydává další svoji Naked paletku, tentokrát letní verzi Heat. Vizuálně je opět velmi vyvedená, ale pro mě osobně to nebude ta pravá. Ty odstíny jsou až moc teplé a spoustu z nich bych nevyužila. Ale věřím, že snad příště už to vyjde.

Too Faced Glitter Bomb

Konkurence nezůstává pozadu a Too Faced vrací úder se svojí Glitter Bomb. Opět je to velmi krásná a netradiční paletka, ale přece jen, na denní líčení to nebude a úplně nevím, jestli by se mi do ní chtělo investovat. Ale těším se, až ji uvidím naživo.

TheBalm Nude Beach

Jedeme s paletkama dál. Svoji novinku oznámil i TheBalm a vytvořil letní verzi svých oblíbených Nude. Tentokrát je to Nude Beach. Obal je opět vtipný, stíny hezky poskládané, ale na mě je to zase moc teplé. Bože, já jsem náročná. :-)

Maybelline The Citi Mini Palette

A ještě jednou! Moc hezky vypadají i novinky od Maybelline. Zatím jsou tedy jen v zahraničí a těžko říct, zda doputují i k nám. Můj tip je, že sem něco pustí, ale asi ne všechny verze. U amerických kolegyň sklízí vesměs chválu, a tak se na ně docela těším. Třeba na Vánoce se dočkáme. 

Maybelline Baby Lips

Zatím se můžeme potěšit dalšími Baby Lips v našich drogeriích. Tyto ,,chubiny" už jsem u nás potkala. Je dostupných asi pět verzí a vyjdou pod stovku. Asi si časem nějaký pořídím. 

Baby Lips podruhé

Baby Lips není nikdy dost, takže ještě je tady další novinka. Baby Lips Sport s SPF faktorem, které jsou navíc voděodolné. Na léto ideál. 

Origins

Skvělou zprávou je, že v našich Sephorách se zabydlela značka Origins. Tato značka je v zahraničí hodně oblíbená a mě láká již dlouho. Konečně nastal čas ji vyzkoušet. Brala bych ideálně nějakou sadu miniatur, abych si ucelila názor a prozkoušela toho více. Přece jen není to nejlevnější záležitost, ale  věřím, že to bude stát za to. 

Got 2b suché šampony

Myslím, že Batiste má velkou konkurenci. Got 2b od Schwarzkopf odstartovali velkou kampaň na nové suché šampony. Vizuálně vypadají skvěle, v nabídce najdete čtyři varianty včetně zabarvené pro brunetky. Cena je kolem stovky a už jsem je v drogerii potkala. 

To by bylo z dnešních novinek všechno. Lákadel je skutečně spoustu, ale myslím si, že nám to teď na pár týdnu utichne. A pak se pro změnu rozjedou podzimní kolekce. :-)

Která novinka vás nejvíce zaujala?

12 komentářů:

  1. Neverim, ze aspon raz je nieco u nas skor ako v CR 😁 Tieto Infallible vyrobky su u nas uz minimalne pol roka. Inak ma z noviniek nezaujalo vobec nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loreal u vás v poslední době jede :-) I ta paletka tvářenek je dostupná jen na Slovensku.

      Vymazat
  2. Zaujala mně řada Infallible, hlavně proto, že mi vyhovuje make-up z téhle řady. A pak paletky Maybelline, ale to bude taky záležet v jakých variantách sem dorazí. Na suché šampony Got2Bb už jsem se dívala, nejspíš si nějaký pořídím, abych mohla porovnat, jak si vedou oproti Batiste. A nové Baby lips Sport jsem už taky okoukávala, zaujal mně ten ochranný faktor, na léto ideál, tak si asi nějaký taky koupím.

    OdpovědětVymazat
  3. No ty nové Maybelline paletky The Citi, jsem viděla i v UK v Boots a mám tam cestu opět odlétám od UK, takže jednu paletku si určitě musím pořídit, protože odstíny vypadají fakt dokonale! :) Ty nové suché šampony vypadají sice skvěle, ale zůstanu věrná Batiste :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud jsou už v UK, tak to je větší šance, že nakonec dorazí i k nám.

      Vymazat
  4. Ty sucháče Got2B stoj 149 Kč, což mi přijde dost.. no radši jsem si zatím koupila ověřenou klasiku Batiste :D ale lákají mě, ne že ne.. Zajímavé jsou i ty Maybelline paletky, tak doufám, že se objeví i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee tak to se moc těším <3 Všechny novinky vypadají krásně!

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem sucháči od Got2b neodolala, mám verzi pro brunety a jsem velmi spokojená. Za mě lepší než Batiste.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda pečující kosmetiku, takže mě hodně zaujala značka Origins.

    OdpovědětVymazat
  8. Původne jsem si myslela, že si pořídím Naked Heat jako svoji první Naked paletku, protože i jako bleduli by se mi líbila, ale když se vrátila na eshop Sephory NARS paletka, rozhodla jsem se nakonec pro tu. Zbytek letních novinek mě nějak moc nezaujal, ale už se těším na broskvové novinky od Too Faced, tam určitě něco vyberu.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat