pátek 28. dubna 2017

Nové laky od Dermacol

Dermacol nedávno přišel na trh s oblíbeným konceptem laků pomocí kterých docílíte vzhledu i výdrže nehtů, jako by byly zapečené v lampě. Zvláště loni to byl hit a pokoušelo se o to mnoho firem. Ne každé se to ale povedlo, a tak jsem byla zvědavá, jak se s tím popral Dermacol. Tím spíše, že jejich laky nikdy nepatřily k mým oblíbeným.


Systém spočívá v tom, že nejdříve nanesete base coat, poté jeden z barevných laků a nakonec ještě top coat. Výsledek by měl vydržet pět dnů a za sebe můžu tohle potvrdit. Ano, povedlo se to. 


Začneme průhlednými kousky. Jsou oba trochu tekutější, ale lakují se dobře. A co je důležité, zasychají neskutečně rychle. I v kombinaci ještě  s barevným tu manikúru máte do pěti minut suchou. Dokonce jsem šla jednou po půl hodině loupat pistácie a lak už se ani nehnul. 


Barevné laky mají trochu širší štěteček, což mi vyhovuje. Dobře se lakují a skutečně postačí jedna silnější vrstva. Co bych vytkla, tak je jejich barevná škála. V nabídce najdete sice 25 odstínu, ale je to fakt nuda - růžová, červená, fialová. Já vím, jsou to top barvy pro většinu žen. Ale já když se na tu nabídku podívám, buď už stejnou barvu doma mám anebo se mi nelíbí. Tak to je docela škoda, že tam nejsou nějaké unikátnější barvičky.

K testování jsem dostala tuto trojku. Nejdříve jsem si říkala, že si nechám jen jeden, když jsou stejně na jedno brdo. Ale ve finále jsem se nemohla rozhodnout který. :-) Tak jsem je postupně otestovala všechny tři a do světa poputují později. 


Tady jsem vám je musela vyfotit na jedné fotce, protože jak uvidíte níže, světlo foťáku udělalo to, že odstíny 16 a 17 vypadají vlastně ve finále úplně totožně.


Co se výdrže týče, dá se potvrdit těch pět dnů. A to u všech barev. Obvykle lakuji nehty v neděli, celý týden zvládají a až v pátek to začíná být nic moc a v sobotu je to špatné a musí to dolů. Ale to je za mě naprosto akceptovatelné. Lak se během týdne vůbec nešoupe, ale právě ten pátý den začne být na nehtech jakoby křehčí a začnete se po plátcích sloupávat. Ale jak říkám, jelikož to začne dělat po týdnu, neberu to jako špatnou věc. Výdrž laků je individuální a záleží především na kvalitě vašich nehtů, ale já jsem zvyklá, že průměrný lak mi drží hezký 2 - 3 dny a na celý týden to dokážou protáhnout právě tady ty ,,gelové" top coaty. 

Za mě osobně asi stále zůstává nejoblíbenější ,,gelový" systém od Essence. A vůbec není špatný i Avon, akorát ten mi funguje jen s Avon barevnými laky. Dermacol base a top coat jsem také testovala i s jinou značkou laků a uspěly také. 

 16 Miami Style

17  Pink Affair

20 Soho Style

Laky mě tedy velmi příjemně překvapily a určitě je budu používat i nadále. Především pak ty průhledné varianty. U těch barviček mám prostě problém s tím výběrem. Už jsem se v drogerii dívala, kterou jinou bych si pořídila a prostě nejsem schopna si vybrat. Ale pokud se v nějaké zhlédnete, určitě ji vyzkoušejte. Jedna lahvička s 11 ml vyjde na 99 Kč


Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR Dermacol.

Máte rádi tento ,,gelový" systém bez zapékání? A která značka vám sedí nejvíc?

11 komentářů:

  1. Jak je to bez zapékání, tak mi to příjde výdrží i vzhledem jako trošku dražší lak. U mě to na výdrž nemá moc kladný výsledek. Takže kupuju buď zapékací nebo klasické laky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí ten růžový odstín :). S výdrží většinou problém nemá, takže si asi žádný nepořídím, ale jinak super článek.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mě u Dermacolu mrzí, že nemají nějaké módnější neobvyklé odstíny, stejně tak u rtěnek.

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem je okukovala a měla jsem dost dilema si vybrat:-) Laky už se snažím nekupovat, protože jich mám moc, ale chystám se zhřešit a aspoň jeden z těchto laků si pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já gelové laky na nehty mám nejraději, zkoušela jsem zatím jen Essence a ty jsou fakt super! Tady u Dermacol se mi líbí jen ty dva růžové, ten červený už moc ne, tam mi vadí, že tam má třpytky.

    OdpovědětVymazat
  6. To pro mě jsou naopak červená, růžová a oranžová nejhezčí barvy laků na nehty. Miami Style a Pink Affair jsou nádherné! Já tedy ještě neměla gelový lak, ale ten systém se mi líbí. Nějakou letní barvičku na nehty plánuju, možná i nějakou bláznivější.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Veľmi rada si prečítam každý tvoj nový príspevok, čím ďalej tým zaujímavejšie články.:)

    Izabell zo sydneysleek♥

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se líbí nejvíc 16 Miami Style. Já jsem asi zatím zkoušela gelové laky od Essence, který jsou fakt dobré za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi ten Miami Style odstín!

    OdpovědětVymazat