neděle 11. prosince 2016

Tipy na drobné vánoční dárky

Vánoční přípravy vrcholí, a tak mě napadlo, že bych vám mohla dát tipy na takové malé a milé dárky například pro kamarádky, ale úplně klidně také maminky, sestry, babičky, tetičky a pokud si trochu pohrajete s voňavými variantami, můžete obdarovat i všechny pány. 


Mě hrozně baví nakupovat dárky a vymýšlet drobnosti, kterými potěšit své blízké, a tak vůbec nebylo těžké sestavit pár tipů. Byť tedy, ne vše co tady vidíte, půjde jako dárek. Mnohé věci jsem kupovala jednoduše pro sebe. :-)

Antibakteriální gely Bath and Body Works

Moje zlatíčka, která fakt miluji a pokaždé, když někdo z mých známých míří za velkou louži, musí mi nějaké přivést. :-) Ale nezoufejte, pokud se do USA nedostanete. Dají se sehnat i u nás na eshopech. Sice jsou o něco dražší, ale pořád je to příjatelné. Docela fajn cenu a hlavně super výběr mají na Notino.cz

Vůbec bych se nebála výběru vůně. Měla jsem jich už tolik a úžasné byly všechny. Nyní mám dokonce dva kousky, ve kterých jsou třpytky. Je to s nimi ještě o kus zábavnější. Ten modrý mám nyní v práci na stole a v jednom kuse mám klávesnici samou třpytku. :-)


Jinak jsou tyto gely fakt skvělé a narozdíl od jiných značek vám zbytečně nevysušují ruce. A také tím spolehlivě zaujmete. Snad pokaždé, když s někým sedím v restauraci a vytáhnu tohle, že si vyčistím ruce, tak se každý okamžitě ptá, co to tady tak pěkné voní. :-)

Zkrátka a jasně, tohle potřebujete jak vy, tak všichni vaši přátelé. 

Balzámy na rty 

To je také taková klasika, kterou seženete za pár korun, v milionu variant a uděláte tím radost téměř každému. Záleží už jen na vás, jestli upřednostníte nějakou neutrální klasiku nebo sáhnete po něčem bláznivějším a tónovaném. Fotka jen namátkou ilustruje moji aktuální zásobičku, ale nebála bych se sáhnout třeba po roztomilejších variantách jako jsou třeba Babylips nebo Eos.

Univerzální krémy

Malé plechové krabičky od Balea jsou také úžasné. Malý krém do kabelky udělá radost každému a vás navíc vyjde na 30 Kč. Jen škoda, že Balea nepřišla s nějakou vánoční verzí. Aktuálně tam seženete tyto dva kousky. Jeden voní po broskvích a papáje a druhý po kokosu. 

Krémy na ruce

Ruce si taktéž maže každý a na trhu je spoustu krásných variant. Já jsem letos pořídila tuto roztomilou krabičku s miniaturami krémů od Loccitane. I když jsem se tedy ještě nerozhodla, zda ji daruji nebo si ji nechám. :-)


Úžasné miniatury koupíte ale i třeba v Lidlu anebo super voňavé variace nabízí vánoční limitka Yves Rocher.

Plátynkové masky

Já tyto masky miluji a navíc se mi líbí, že svým blízkým můžete věnovat nejen péči, ale také trochu toho času, který budou mít jen pro sebe. S těmito maskami na obličej totiž nemůžete dělat nic víc, než jen relaxovat a užívat si tu svoji nikým nerušenou chvilku.

Já osobně mám nejraději plátynkové masky od Misshy, které kupuji opakovaně. Ale zkusit můžete třeba nováčka z drogerie od Garnier. A pokud se nechcete držet čistě jen pleťových masek, zkuste navštívit Sephoru, která nabízí celou kolekci plátynkových masek třeba na ruce, nohy, rty a další. 

Vosky Yankee Candle

Nemohla jsem odolat a musím kosmetiku doplnit i těmito voňavými zlatíčky. Vosk koupíte za pár korun a můžete tak svým blízkým dopřát krásnou sváteční vůni. Anebo jim zadělat na pěknou závislost. :-D Můžete k voskům rovnou dokoupit třeba i aroma lampu. 

Jo, kupovat tyto blbůstky mě baví a to nejen pro jiné, ale i pro sebe. :-) Naštěstí už mám pro tento rok splněno a všechny dárky už jen čekají na zabalení a transport pod vánoční stromeček. 

Jaké tipy na drobné dárky máte vy? A už máte dárky nakoupeny?

10 komentářů:

  1. Ty antibakterialni gely me velmi lakaji. Nad vosky taky uvazuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Antibakteriální gely bych ráda vyzkoušela, mají suprové balení :))) Platýnkové masky mě baví a vosky od YC přímo miluji! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Yankee Cadle určitě budu taky kupovat! :) super tipy! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Antibakteriální gely Bath & Body Works jsem si zamilovala, ale vosky od YC mě zatím moc neuchvátily a to jsem si jich pořídila 16 na testování, navíc jsou pro mě vánoční vůně jedno velké zklamání, protože mi vůbec nevoní.

    OdpovědětVymazat
  5. Sama mám tyhle drobné dárky ráda a taky je ráda dávám, nestojí moc a přitom dokáží udělat velkou radost:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jednou MOC děkuju za výhru. Ještě zítra, (po noční) skáknu na poštu a v sobotu na výlet do Prahy a jinak budu mít všechno :) L'ocittane miniaturky jsou ňuňu..

    OdpovědětVymazat
  7. Já nerada dostávám kosmetiku, je to taková věc, kterou si ráda vybírám sama. Ostatní moc neznají můj typ pleti nebo vkus na barvy líčidel atd. Antibakteriální gely jsou oproti tomu dobrý nápad, nejdřív jsem myslela, že to jsou sprchové gely a chtěla jsem ti napsat, že to není vhodný dárek a že to může na někoho působit, že mu tím chceš naznačit, že smrdí. :D :D Já jsem spíš pro kupování praktických dárků, třeba odpadkového koše, skříně atd., ale tohle jsou taky velmi vhodné dárky. Nebo svíčky, jednu jsem dala nedávno mamce k narozeninám. Ty taky snad nikoho neurazí. A manželovi zase kupuju trička, má jich málo. :) Co se oblečení týče, vhodný dárek může být i čepice, pokud je ten člověk nosí.

    OdpovědětVymazat
  8. antibakteriální gal by mě nenapadl, moc dobrý nápad, děkuji

    OdpovědětVymazat
  9. Dárky už mám nakoupené i zabalené Stáni :) To jsi mi připomněla, že si krémy v plechovce Balea koupím. Minulé léto jsem měla malinovou verzi a to byl tak skvělý krém, nejvíc mi pomohl, když jsem měla úplně suché rty a odřený nos od rýmy. Jedině ten mi je dal do pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, ja dostala poukazku na tuto biokosmetiku http://shop.sardinie.cz/bio-kosmetika/ Mate s ni nekdo zkusenosti, resp. ktere vyrobky mi muzete z toho doporucit? Dekuji

    OdpovědětVymazat