pondělí 26. prosince 2016

Co mi přinesl Ježíšek

Tak to stejně jako každý rok neskutečně uteklo. Dárky jsou rozbalené a čeká nás to zase za rok :-) Naštěstí máme před sebou ještě pár volných dnů. Dnes bych vám jen v krátkosti ukázala, co kosmetického mi nadělit Ježíšek. Naštěstí už dávno pochopil, že kosmetikou mi udělá tu největší radost, a tak se toho sešlo docela dost. 


Tato hromádka vám bude nápadně připomínat můj wishlist. Ano, Ježíšek umí, a je tam téměř vše. Už se těším, až to všechno prozkouším. 


Nechyběly ale ani další nečekané maličkosti. Asi nejvíce mě zaujal tento set od kosmetiky Vivaco, kterou neznám, ale vypadá fakt moc dobře. V sadičce je sprchový gel, tekuté a tuhé mýdlo.


 A ještě jsem dostala i tuto pěknou sadičku s vůní a deodorantem.



 Součástí mého wishlistu byla knížka od Estée Lalonde, což je moje nejoblíbenější youberka, kterou sleduji již několik let. Těším se, až se začtu.


V průběhu celého prosince se činily také kosmetické firmy, a mně se doma sešla pěkná hromádka krásných dárků. Myslím, že se můžete těšit na výživnou statistiku. :-)


Již vás nebudu dále zdržovat od povánočního hodování. Uživejte si tyto sváteční dny a nezapomeňte mi napsat, co hezkého jste pod stromečkem objevili vy.

12 komentářů:

  1. Jo od Vivaco jsem také objednavála vánoční dárky a z jejich kosmetikou jsem vážně spokojená! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším. Já jsem ji dosud neznala, ale těším se, až produkty vyzkouším.

      Vymazat
  2. Krásné dárky jsi dostala :)) Knížka od Estéé by mě taky potěšila.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky, jak od blízkých, tak od firem:-) Já jsem objevila pod stromečkem převážně kosmetiku (i mně udělá kosmetika největší radost) a pak dvě svíčky YC, takže jsem nadšená:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o je krása :) hlavní je, že máš radost

    OdpovědětVymazat
  5. To je zase nálož kosmetiky :) Už se těším na recenze! Si mi připomněla, že mi Kneipp nedorazil, i když mi nějaký balíček dorazit měl :( :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si přála hlavně vlasovou kosmetiku, takže šampony, jak suché tak tekuté, olej na vlasy, masku...dokonce i hřeben:D

    OdpovědětVymazat
  7. wow dobrá nálož kozmetiky, najviac ma zaujal ten set od prírodnej kozmetiky Vivaco, vôbec tú značku nepoznám :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. kdepak ježíšek koupil knížku od Esteé? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si úplně jistá, ale nabízí ji několik českých eshopů. A určitě stojí za to. Přečetla jsem zatím jen pár stránek, ale je super.

      Vymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Krasne darecky ;) Ja mela nejvice radost z techto uzasnych parfemu - https://www.decodoma.cz/Francouzske-parfemy-5-ks.html a jeste co bych nejvice vyzvidla, tak je jeste tato mast - https://www.nejlevnejsi-growshop.cz/kosmetika-z-konopi/konopna-kosmetika-masti/balcan-1000ml.html ktera je proti oparum, na ktere hodne trpim a pouzivam ji od vanoc a jiz je znat ucinek. Neni nad prirodni veci ;) Vsem krasny Novy rok.

    OdpovědětVymazat