neděle 11. září 2016

Podzimní wishlist

V poslední době jsem si odškrtla hned několik položek z mých wishlistů, a tak je nejvyšší čas vytvořit zase nový. Láká mě opravdu hodně novinek, takže to nebylo vůbec těžké. Aktuálně nejvíce ujíždím na rtěnkách. Mám jich doma spoustu, ale vůbec mě nebaví a mám chuť je všechny vyházet a nakoupit kupu nových. Já vím, není to správné, ale lidé dělají i horší věci, než je hromadění rtěnek. A proto se i dnešní wishlist bude točit především kolem rtů.


1)  Too Faced Melted Matte - Matné rtěnky nikdy nepatřily mezi mé oblíbené, ale poté, co jsem si pořídila tekutou rtěnku od Kat von D, přece jen jsem těmto texturám přišla na chuť. A tato novinka je údajně ještě lepší než slavná ,,Katka".

2) Too Faced Born This Way korektor - Chtěla jsem už i makeup, ale tam to ztroskotalo na odstínech. Tady je to jiné kafe. Sama jsem neskutečně překvapená z toho, že mi sedí až třetí odstín v řadě. Recenze má také skvělé a i mně se jeho textura líbí. Možná si ho pořídím hned při dnech Marianne.

3) Urban Decey Vice Lipstick - Ano, neuvěřitelný výběr sta odstínů mě nenechal chladnou. A dokonce už jsem se s tím dokázala poprat natolik, že mám vybraný ten svůj pravý odstín. Dny Marianne se blíží. 

4) Rimmel Lipstick - Víc rtěnek na mou hlavu (rty). Z novinek se mi velmi zamlouvá jeden nude odstín, takže už si na něj brousím zuby.

5) Britney Spears Private Show - Parfémů mám reálný nedostatek, takže na zimu nutně nějaké potřebuji, a tohle jsou dva mí favorité. K parfémům Britney mám srdeční vztah a už jsem dlouho žádný neměla, a tak bych ráda vyzkoušela tuto sladkou novinku, která údajně voní tak trochu jako Black Opium. Jen tedy vyčkávám, až se začne prodávat i u nás.

6) Guerlain la petite robe noire - Tuto krásku chci již několik let, ale je opravdu hodně drahá. Tuto zimu ji už ale snad pokořím a koupím aspoň malé balení.

7) Lorac Pro 3 - Někdo sbírá Nakedky od UD a někdo raději Lorac Pro. Mám doma už jedničku a tato novinka se mi hodně zamlouvá. Navíc se mi rýsuje možnost, jak ji ke mně dostat, takže se dost možná brzy setkáme.

8) Makeup Revolution štětce - Tyto divno tvary štětců hýbou kosmetickým světem a nyní se začaly prodávat i v trochu dostupnějších vodách. Ještě vyčkávám na recenze svých kolegyň, ale jeden kousek na makeup bych si ráda pořídila.

No, teď už jen zbývá sehnat někde sponzora a může se vyrazit na nákupy. :-) 

Po čem kosmetickém aktuálně toužíte vy?

15 komentářů:

  1. Zaujimavy wishlist, ale nejaky kratky ;) 4 veci z neho by potesili aj mna.
    Po com kozmetickom tuzim ja? Momentalne po tom, aby sa NYX obchod konecne otvoril aj na Slovensku a aby Colour pop znizili to ich sialene postovne. Moj wish list je nekonecny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dalo by se tam toho napsat mnohem více, tohle je jen taková ,,reálnější" verze. :-)

      Vymazat
  2. Rtěnky Rimmel by se mi také líbily, možná aspon jeden odstín bych si ráda pořídila. Ta paletka od Loracu vypadá zcela skvěle! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pekný wishlist :D Tie štetce by ťa vyšli lacnejšie napr. cez Ebay, ale tam tá kvalita... noo :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych právě ten štětec chtěla když už tak kvalitní. Přemýšlela jsem i o originálu, ale pokud budou dobré recenze na Makeup Revolution, zkusím raději ten.

      Vymazat
  4. A to mně baví téměř všechny mé rtěnky, ale to se nijak nevylučuje s tím, že pořád průběžně nakupuji nové, aktuálně mně hodně lákají nové rtěnky od Rimmelu:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem rtenkova, pro sebe Rimmel a pro mamku k Vánocům UD.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem rtenkova, pro sebe Rimmel a pro mamku k Vánocům UD.

    OdpovědětVymazat
  7. Lorac paletku bych brala hned! UD i Rimmel rtěnky mě lákají, asi si nějakou časem taky pořídím :) Já si ted plánuju koupit hlavně pudr a bázi pod oční stíny, protože mi už dochází :)

    OdpovědětVymazat
  8. tú nude Rimmel mám, a je super :) aj na oválne štetce presne tieto som pozerala, ale tiež tak nejak čakám kým to niekto vyskúša a povie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Kosmetika z wishlistu by se líbila i mně :) Já bych si ráda pořídila parfém nebo aspoň si ho budu přát i od Ježíška (už myslím na Vánoce, co ty? :D ) akorát pořád nevím jaký

    OdpovědětVymazat
  10. S rtěnkami to bohužel mám podobně, úplně znám tyhle pocity. Vkus se mi na rtěnky mění a někdy mám chut' se zbavit některých starých rtěnek a koupit nové v jiných odstínech. Naštěstí jich nemám tolik. :-) Dobrý nápad je poslat některé do dětského domova, já to tak udělala, ještě jsem přidala nějakou starou pěnu do koupele, masku na vlasy a nějaké laky na nehty. Nevadí, že jsou ty výrobky použité, akorát by neměly být prošlé/zkažené. :D Jednu rtěnku jsem zase dala mamce a jinou tchyni. Na mém wishlistu je korektor Catrice camouflage, je dost profláklý, levný a jsou na něj dobré recenze. Rtěnku zvažuju nějakou od MACu, ale spíš taky nějakou z těch nových odstínů Urban Decay. Plánuju i vyzkoušet hodně řasenek Maybelline, jsou dost chválené.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat