pátek 2. září 2016

Kosmetická statistika (srpen)

Chápete to, je září. Já to stále nepobírám. Mé nejoblíbenější měsíce v roce jsou pryč a jen nelibě sleduji, jak se dny zkracují. Já vím, pořád je to oproti tomu, co nás brzy čeká, naprostá pohodička. Ale já prostě miluji, když mě probouzejí sluneční paprsky a večer nemusím do noci svítit. Ale konec nářků. V srpnu jsem opět řádila, takže nás čeká opravdu dlouhý článek. Čísla se nám vznášejí ve výšinách, takže se připravte na 36 novinek a 35 spotřebovaných kousků.

Novinky

Taková hromada v plánu úplně nebyla, ale znáte mě, nikdy se nedokážu držet při zdi. Dekorativní šílenství ovšem plánované bylo, tam si nic nevyčítám. Ale dost mi v tom udělaly čáru přes rozpočet firmy. Dostala jsem toho více, než by se na prázdninový měsíc slušelo. A nějaké ty nezbytnosti si ,,potřebuji" koupit každý měsíc.


Já jsem se svým španělským nákupem spokojená. Je tam pár odškrtnutých položek z wishlistu, doplněná zásoba laků, malé radosti a jen minimum zbytečností. Rozhodně toho nelituji a udělala jsem si velkou radost.


Tohle je mix mých nákupů a musím se pochválit, opravdu to jsou jen věci, které jsem nezbytně potřebovala a všechny je už aktivně používám, nic nešlo do šuplíčku do bezedných zásob.


Teď už se posouvám ke spoluprácím. K životu se probudil Avon a potěšil mě hned dvěma balíčky. První z nich obsahoval letní verzi produktů Planet Spa a nějakou dekorativku, z které jsem si nechala jen jedny stíny. Poté přišla hned tři tělová mazadla z nové řady Nutra Effects. Nechala jsem si jen jedno. 


Nezklamal ani Dermacol. Na tekutá mýdla na ruce jsem se hodně těšila a jsou fakt skvělá. A novinkový sprchový gel už čeká v koupelně, až ho vyzkouším. Voní skvěle. Zvědavá jsem i na novou řasenku. Jen tedy bude muset chvíli počkat. Tento měsíc to jsou tři nové řasenky a oči mám pořád jen jedny, tak to budeme brát postupně. A nakonec bílá tužka na oči.


Takový mix. Antiperspirant Dove s novou vůní Cotton Soft, pleťový krém od For Life and Madaga, ke kterému přišla i miniaturka tonika. A nakonec jsem od kolegyně dostala odličovací olej od Saloos. Je hodně proslulý, tak jsem ráda, že ho konečně vyzkouším.


A na závěr ještě hromádka od Loreal. Na společné fotce tyto kousky nevidíte, protože jsem je dostala až po nafocení, ale stále ještě zasahovaly do srpna, tak jsem je připočítala.

Spotřebováno

To je zase hromada. :-) Nějak se to pěkně nakombinovalo. Uklízela jsem v lacích na nehty, spotřebovala jsem hodně miniatur a k tomu pár klasických věcí. Jak to dělám, sama nevím, ale vzhledem k novinkám je to jedině dobře. 


1) Sprchový gel Dermacol - Skvělá klasika. Vůně kokosu a ananasu sice není moje nejoblíbenější, ale stále je fajn. V koupelně ho rovnou střídá novinkový grep.

2) Micelární gel Lirene - Opravdu zklamání. Odličoval špatně, a to jsem ho zkoušela na všechny možné i nemožné způsoby. Nedoporučuji.

3) Micelární voda Dermacol - Taková klasika. Funkční, ale spíše průměr, který není nutné mít znovu.

4) Tonikum Ziaja - Skvělé, nadchlo mě. Samostatná recenze ještě bude. Opět jsem trochu ve skluzu.

5) Gel na holení Gillette - Jo, v létě jeho spotřeba stoupá. Dlouho nekupuji jiný.


6) Odlakovač Dermacol - Klasika, na kterou nedám dopustit a hned jsem kupovala další balení.

7) Krém na akné Avéne - Můj nejnovější svatý grál. Tohle je druhé spotřebované balení a je na cestě další. Nemůžu bez něj fungovat.

8) Šampon Brazil Keratin - Nebyl špatný a dokázal uspokojit i mé náročné vlasy. Ke konci už to ale nebylo ono a používala jsem ho na štětce. Kvůli tomu, že si vlasy zvykly, tak jej znovu neplánuji.

9) Sprchový olej Yves Rocher - Můj nejoblíbenější mycí pomocník. Měla jsem ho milionkrát a určitě ne naposled.

10) Odličovač očí Yves Rocher - To samé v bledě modrém. Miluji a používám dál.


11) Zubní pasta Zendium - Také ještě plánuji recenzi, protože tato bělicí varianta je fakt super. Určitě doporučuji.

12) Krém na nohy Indulona - Sakra, také vám ještě dlužím recenzi. Měl bych se polepšit. Každopádně tento krém za moc nestál. 

13) Pleťová maska Missha - Mám je ráda, ale už je nepoužívám tak často jako dříve.

14) Toaletní voda Chloé - Moje poslední Chloé a asi jedna z nejpovedenějších. Bude mi chybět.

15) Pleťová maska Yves Rocher - Další můj letitý oblíbenec. Psala jsem na něj před více než čtyřmi lety svoji jednu z prvních recenzí tady na blogu. A používám ji pravidelně dodnes.

16) Micelární voda Esthederm - Také bude ještě recenze, ach jo. Byla opravdu dobrá.

17) 18) Termální voda Avéne - Zdolala jsem rovnou dvě balení, ale jedno zůstalo ve Španělsku. Hned jsem si objednala další, protože byť je používám ve větší míře v létě, hodí se i v zimě.


19) Krém Nivea - Taková moje cestovní tradice. Doma ho nepoužívám, ale vždy když někam jedu, je to nepostradatelný pomocník.

20) Tělové máslo Cuccio - Můj loňský objev a naprosto tato máslíčka miluji. Ještě nějaká doma mám.

21) Antiperspirant Nivea - Fajn cestovní verze, ale plné balení asi nepotřebuji.

22) Bi-Oil - Můj letní oblíbenec. Na podrážděnou kůži nebo čerstvě po holení je skvělý.

23) Tělové mléko treaclemoon - Tato roztomilá lahvička je skvělou ozdobou pracovního stolu a používala jsem ho jako krém na ruce. Mám je moc ráda a až se zase někdy podívám do Německa, přivezu si další.

24) 25) Panthenol - Po španělském slunění přišel opravdu vhod.


26) Antibakteriální gel Bath and Body Works - Moje nejoblíbenější gely, už mám na cestě další.

27) Šampon Klorane - Na cestách posloužil dobře, ale těžko dělat po třech použitích nějaké soudy.

28) Sprchový gel Yves Rocher - Nová vůně manga se opravdu povedla. Mám v zásobě plné balení sprcháče i tělové mléko.

29) Rtěnka Bourjois - Můj velký oblíbenec, který jsem používala dvě předchozí léta. Letos mě nějak nelákal, jeho textura už není to, co bývala, a tak nastal čas se rozloučit.

30) Pleťový krém Yves Rocher - Nebyl vyloženě špatný, ale tak nějak jsem cítila, že dlouhodobě by to nebylo ono.


31) - 35) Laky na nehty - Opět jsem prohrábla svoji sbírku laků a vyhodila ty, jejichž konzistence už není to, co bývala. Celkově se snažím své laky trochu obnovit, zbavit se neosvědčených kousků a dál již nakupovat jen značky, které mám ráda a vyhovují mi bez jakýchkoliv kompromisů.

Opět se mi trochu zavařila klávesnice. A znáte mě, září nebude o moc jiné. Už teď se mi štosují prázdné lahvičky, plus po létě bude potřeba zase pár kousků protřídit. A novinky? Raději se neptejte. Září je obecně nejplodnější na spolupráce, vrátí se mi kamarádka z Ameriky (a ano, něco mi veze), budou dny Marianne...prostě se máte opět na co těšit.

Jak jste srpen užívali vy? U vody nebo jste se chladili v obchodních centrech a pořídili si něco pěkného?

18 komentářů:

  1. Nejvice se mi libi Avon balicek s Dermacolem a samozrejme Kiko. Mam rtenku Kiko a je uzasna.
    Micelarni gel Lirene je za me vubec nejlepsi, skoda, ze Tobe nesedl.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Kat von D produkty ti závidím, taky bych nějkaé ráda zkusila. Jinak já si toho minulý měsíc moc nepořídila, kromě tekutých rtěnek od Gerard Cosmetics, které jsem si naprosto zamilovala :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc se mi líbí nákup z dovolené a pak balíčky od Dermacolu a Lorealu. Dermacolí tekutá mýdla jsem si pořídila v citronové a kávové variantě a jsou super, docela mně zajímá i grepový sprchový gel.

    OdpovědětVymazat
  4. Kiko kosmetiku bych ráda vyzkoušela, opět dokonalá spotřeba! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já se spíš chladila v obchodních centrech, na dovolené nejezdím a na koupališti jsem byla jen 2x. Tohle je poprvé, jsem se těšila na konec léta kvůli svatbě, kterou budu mít za 3 týdny. Odlakovac mám o Cien, super je v tom, že krásně voní. Ten sprchac Dermacol s vůní kokosu a ananasu jsem si chtěla koupit, ale nakonec jsem odolala.

    OdpovědětVymazat
  6. Mýdla Dermacol jsou super a ty laky na nehty KIKO bych moc ráda vyzkoušela.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. KIKO laky na nehty mám moc ráda. Mám jich hned několik a používám je nejraději :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Podla mna velmi pekne vyregulovane spotrebovane vs nove:) zavidim tie novinky od Loreal a Kat von D. :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Laka me ten krem na akne od Avene :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moje nejoblíbenější období roku právě začíná..... Děkuji za tip na Avène pro problematickou pleť, dcera je teď nějaká hormonálně nevyvážená :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne odtiene Kiko lakov, fakt. Loreal Cushion už sa chystám vyskúšať tak dlho, no stále som príliš lenivá ísť poň do drogérie, ach. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Pleťovou masku od značky MISSHA jsme si teď pořídila nově, tak jsem na ní zvědavá, jaká bude :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou ale nákupy! :) Já měla jednou sprcháč s ananasem a kokosem od Dermacol a věřím, že to bylo naposledy, protože ta parfemace stála za houby. Ještě když si dnes na to vzpomenu dělá se mi špatně.

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona opravdu tato verze nepatří k těm nejpovedenějším. Ostatní varianty jsou více věrnější a příjemnější.

      Vymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Fúha toľko produktov, to by sa mi asi nikdy neporadilo za mesiac nazbierať toľko prázdniny obalov :D

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  16. Dermacol irská káva je absolutní jednička :-)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  17. Dermacol irská káva je absolutní jednička :-)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat