pondělí 29. srpna 2016

Trojka letních oblíbenců (Dermacol, Rimmel, Yves Rocher)

Pomalu, ale jistě začneme uzavírat letní recenze a dnes se podíváme na zoubek této trojce, která mi sice dělala radost právě v předešlých dvou měsících, ale rozhodně nic nebrání tomu, aby dobře posloužily i na podzim. 


Dermacol tělový peeling

Cukrové peelingy do své nabídky Dermacol přidal loni, mně však dělaly radost i toto léto. Já a peeling, to byla dlouhá cesta a dodnes to není produkt, který bych používala často. Nicméně v létě přece jen cítím, že tu a tam dokáže pokožce pomoct a tyto voňavé kelímky od Dermacol jsou skvělá volba. 

Je to kombinace cukru a olejovité hmoty. Dobře se s tím pracuje. Já vždy hmotu trochu promnu mezi dlaněmi, aby se zrníčka trochu obrousila a nebyla tolik hrubá, poté až nanáším na pokožku. 

Ta je poté krásně jemná a zároveň nijak extrémně vysušená. Byť tedy vždy se poté ještě namažu krémem. 

O vůních se asi netřeba zmiňovat, Aroma Ritual je sázka na jistotu a vůně irské kávy patří k mým nejoblíbenějším. Cena je 150 Kč. (PR produkt)

Yves Rocher toaletní voda

Netradiční parfemace květu pomerančovníku a levandule je v sortimentu Yves Rocher letošní novinkou. Vůně mě zaujala na první vyzkoušení, byť jsem tedy musela chvíli přemýšlet,jestli se mi líbí nebo ne. Je to směs mých oblíbených ingrediencí, ale zároveň je hodně jiná a netradiční. Je hodně svěží, lehounce do pánských vůní, přesto je svým způsobem ženská. Není ani citrusově štiplavá, ani květinová, ani sladká. Od každého má jen špetku a dohromady je to krásný letní mix. 

Překvapilo mě, že to není jen mist, ale rovnou toaletní voda. Výdrž je proto skutečně fajn. Není celodenní, ale vydrží hodně. Pro mě to byla spolu s trochu podobnou vůní od Victoria Secret ideální letní volba a nepoužívala jsem vlastně nic jiného.

Fajn je i cena, kdy za nějakých 260 Kč dostanete 100 ml toaletky, která vydrží skutečně na dlouho. Mají mnoho variant, určitě je omrkněte.

 Rimmel rtěnka


Třetím kouskem je novinka od Rimmel, která je tak trochu kontroverzní. Najdete na ni plno rozličných recenzí, jedni ji milují, druzí nenávidí. Pro mě se stala miláčkem tohoto léta a stihla jsem vypotřebovat pomalu už tak polovinu. 

Problémem pro většinu je, že byť si to říká rtěnka, tak je to prostě tónovaný balzám. Voní jako čerstvě otevřený pytlík s Jojo bonbony, je lehoučká a na rtech neskutečně příjemná. Já jsem si vybrala odstín 600 Spin all spring, který má podtón do oranžova, což je pro mě letní klasika. Je super, že jde nanést i bez zrcátka, takže je to vyloženě závislost. Kolikrát jsem ji měla v práci na stole a aplikovala stokrát za den. :-)

Pigmentace je skutečně jemňoučká, výdrž taktéž spíše do první svačiny. Záleží, co od toho čekáte, ale pro mě jsou toto vlastnosti ideálního letního produkty na rty, proto jsem si ji zamilovala. Cena je myslím 130 Kč. 


Všechny tyto tři produkty mám opravdu hodně ráda, a tak je rozhodně nestrčím do šuplíku a budu je používat i nadále. Budou mi léto alespoň připomínat.

Jaké kousky jste si v létě oblíbili vy?

14 komentářů:

  1. Peelingy pouzivam rada a nejaky od Dermacolu chci urco vyzkouset.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Od Dermacolu mám peeling taky, akorát v melounové verzi a voní opravdu nádherně :) A ta toaletka vypadá taky lákavě :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Obalom vyzerá identicky s rúžmi od Maybelline akurát teda, že tu sa jedna pigmentáciou skôr o tónovací balzam. Páči sa mi, je to taká nenápadná farbička.

    OdpovědětVymazat
  4. Vůni Irské kávy od Dermacolu zbožňuji, ve sprchovém gelu jsem ji měla už několikrát a mám i tělové mléko a krém na ruce. Na ty Rimmelácké rtěnky jsem se dívala, nakonec jsem chmatla po odstínu, co je do růžova, zatím jsem vyzkoušet nestihla, ale rtěnky od Rimmelu se u mně obecně těší oblibě, tak myslím, že budu taky spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. Na ty rtěnkobalzámy od Rimmel jsem už koukala a zkoušela jsem si je v Albertu. Zatím jsem ji nekoupila a nemůžu se rozhodnout, mám přecijen spíš ráda hutné a pigmentované rtěnky, tohle mi připomíná Color Whisper od Maybelline (kterým jsem naštěstí odolala a nekoupila je). Já si ted' v létě dost oblíbila pečující sprchový gel Nivea s vůní aloe vera, řasenku Maybelline Colossal Volum Smoky Eyes a tužku na obočí Essence.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Color Whisper mi oproti tomuto přijdou ještě i více pigmentované a spíše jako rtěnka.

      Vymazat
  6. Nejraději mám sprchové peelingy od YR, konkrétně teď ten malinovy, hezky vyhladí, ale přitom tak akorát, nic agresivního. Zajímala by mě parfemace i těch ostatních.

    OdpovědětVymazat
  7. Nejraději mám sprchové peelingy od YR, konkrétně teď ten malinovy, hezky vyhladí, ale přitom tak akorát, nic agresivního. Zajímala by mě parfemace i těch ostatních.

    OdpovědětVymazat
  8. Dermacol peeling patrí aj medzi mojich obľúbencov :) páči sa mi aj odtieň rúžu, a na YR toaletku som zvedavá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Peeling od dermacol bych ráda vyzkoušela a odstín rtěnky je krásný a jemný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Peeling od Dermacol jsme nikdy nezkoušela, takže ten určitě zkusím :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat