neděle 21. srpna 2016

Podzimní kosmetické novinky

Je to tak, pomalu, ale jistě se začínáme přesouvat k další sezóně. Minimálně v kosmetických regálech je to již patrné a objevilo se nebo se chystá neskutečné množství novinek. Držte si klobouky (nebo spíše penězenky) a jdeme na to.

Essence

Tradiční podzimní update ve stojanech Essence je na spadnutí. Oficiálně by produkty měly být dostupné již od pondělí 22. 8. Musím se ale přiznat, že tentokrát mě to zase tolik za srdce nechytlo. Byť určitě pár zajímavostí se tam najde. Nahoře jen malý výčet. Určitě se těším na krém na ruce, líbí se mi tekuté linky a balzámy na rty. Zajímavá může být i řasenka. Uvidíme na živo, jak to vše bude vypadat.

Catrice

Obdobný scénář se připravuje i ve stojanech Catrice. Tam jsem dokonce novinky již zahlédla, ale nestudovala jsem je nijak podrobně. Mám s nimi podobný problém jako s Essence. Všechno to vypadá krásně, ale nic mě vyloženě nechytlo za srdce. Je tam hodně matných věcí, ať už na rty či oči, a to není úplně moje parketa. Zajímavá je ale rozhodně paletka rozjasňovačů nebo pudr s nádherný reliéfem. A políčeno mám i na makeup. 

Maybelline
Zdroj: tiskové materiály Loreal

Pořádný vítr se bude konat i u Maybelline. Na září je přichystáno hned několik novinek. Já osobně mám největší radost z rozšíření řady Baby Lips. Více z pečujících balzámků. Budou ve třech variantách a obsahují mentol a eukalyptus, takže to bude skutečně fičák. Lesk na rty je hodně roztomilý. Dívala jsem se na něj už ve Španělsku, ale tam stál asi 6 eur a na to je to jen obyčejný lesk. U nás bude stát 129 Kč, takže také nic moc. Řadu bude doplňovat i pečující lak na nehty.

Řasenka Spider Effect již na trhu je a mě osobně docela děsí. Odjakživa jsem si myslela, že tohoto efektu se má člověk naopak vyvarovat. Druhá novinka kopíruje poslední kousek z dílny Loreal, tak uvidíme, jestli bude i stejně slavná. 

Čeká nás také již v pořadí třetí paletka stínů a velmi populární tekuté matné rtěnky. Ty jsem také zkoušela v zahraničí, ale já tento finiš prostě nemám v oblibě. 

Dermacol

Dermacol si svá pozdimní esa ještě schovává a poslední novinkou je zatím rozšíření řady Aroma Ritual a sprchový gel s vůní růžového grepu. Již je na cestě ke mně, takže se na něj těším a plánuji ho využít ještě dříve, než nás podzim naplno zasáhne. 

Urban Decay

Nová paletka od Urban Decay je vždy velká událost, a tak v posledních dne rozvířila vody Naked Ultimate Basics. Vizuálně je skutečně nádherná a těším se, až ji uvidím naživo. Jestli si ji ale pořídím, tím si nejsem úplně jistá. Byť už by tedy nějaká ta Naked v mé sbírce konečně přistát měla.

Které novinky vás nejvíce zaujaly?

17 komentářů:

  1. Ta Nakedka, já z ní jsem úplně PAF!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta Nakedka, já z ní jsem úplně PAF!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak z nových Baby Lips mám radost a jsem zvědavá i na Essence.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Jak jsi psala, tekuté linky mě také přilákaly, ale snad ještě víc mě lákají matné stíny od Catrice...do ohybu víčka jsou supr:)

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na novinky Catrice, Essence i Maybelline, vše bude potřeba prozkoumat naživo a určitě si i něco koupím, to by jinak nešlo:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nová paletka od Maybelline vypadá teda dost dobře, ale jsou tam fakt na mě moc tmavé odstíny vhodná tak akorát na večerní líčení :)) A ty matné leskortěnky se mi teda líbí :))) A dermacol sprcháč musí skvěle vonět, takže si ho určitě pořídím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Novinky od Essence som už prekvapivo v stojanoch zaregistrovala, ale nejako ma nezaujali čo je škoda :( Je super, že budú nové Baby Lipsy, ale aj tak asi po nich neskočím.. Ale ostatné novinky od Maybelline sú bomba! ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. Jooo, tak zde mě zaujalo hodně kousků :) A zítra se do DM i Rossmanna dostanu, tak kouknu, jestli novinky mají už naskladněné

    OdpovědětVymazat
  9. Mně zaujala samozřejmě paletka Urban Decay a pak kolekce Baby Lips.

    OdpovědětVymazat
  10. Paradoxně nejvíc mě zaujala paletka Urban Decay, přestože si high-end kosmetiku nekupuju. Na obě paletky Basic jsem se dívala na netu a stíny vypadají moc dobře, i když si ji nakonec asi stejně nekoupím. Těším se na tekuté matné rtěnky Maybelline, zatím žádnou (tekutou matnou) nemám a chci ji konečně vyzkoušet. Matné rtěnky miluju. Snad se mi bude líbit nějaký odstín, u rtěnek Maybelline se mi bohužel většina odstínů nelíbí, jsou jak zvýrazňovače... http://story-of-diana-s-life6.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujaly me novinky od Catrice, matne produkty ja naopak muzu, jen skoda, ze u nas nikde v blizkosti stojan Catrice neni :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice se teď začíná hodně objevovat v DM, takže bude určitě dostupnější a třeba budeš mít štěstí.

      Vymazat
  12. Zaujaly me novinky od Catrice, matne produkty ja naopak muzu, jen skoda, ze u nas nikde v blizkosti stojan Catrice neni :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. tu Naked musím mít :) to jsou přesně moje odstíny :))

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se líbí ta paletka od Maybelline, ale otázka je, jaká bude pigmentace ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho se také trochu bojí. Všechny ty jejich paletky vypadají vizuálně skvěle, ale ta pigmentace bývá horší.

      Vymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat