středa 18. května 2016

První várka recenzí na produkty NYX

Obchod s kosmetikou NYX se před pár dny konečně otevřel v Praze a na spadnutí je již i eshop, který by měl být spuštěn na přelomu května a června. Já jsem se v březnu zúčastnila tiskového setkání pro blogerky, kde jsem dostala desítku produktů dle vlastního výběru. Dnes se s vámi podělím o dojmy z první poloviny. Produkty jsem cíleně rozdělila dle mých osobních preferencí, takže dnes to bude hodně pozitivní a příští článek (pokusím se ho sepsat na příští týden) bude trochu méně jásavý. 

Omlouvám se, že neuvádím ceny produktů, ale do obchodu jsem se ještě nestihla dostat a zastoupení značky mi to bohužel skrze email nechtělo sdělit. Ceny by ale měly být poměrně dostupné a obdobné jako v zahraničí. 


Byť jsem o kosmetice slyšela mnohé, tohle byla moje úplně první zkušenost.Celkově je mi značka sympatická a dle prvotního zkoušení je to trošku adrenalin a pohybuje se to od úplných skvostů přes průměr až po průsery. Asi jako u každé značky, ale tím, jak NYX má portfolio opravdu široké, tak to dá trochu zabrat, než se člověk zorientuje a prozkouší. Ale mě právě takové značky baví, ráda je zkouším a poté vám dávat vědět, co je dobré a co ne. 

HD Finishing Powder

Tady vás asi nepřekvapím a na pomyslnou první příčku dávám slavný HD pudr, který si zamilovala nejedna blogerka a já nejsem výjimkou. Je to jeden z nejlepších pudrů, co jsem kdy vyzkoušela. Je tedy pravda, že je o něco hrubější a práší, ale svými dalšími vlastnostmi to dokáže vyrovnat. Doporučuji ho nanášet v co nejtenčí vrstvě, jinak má trochu tendence zvýrazňovat nejrůznější chloupky o kterých ani normálně nevíte, že je máte. Jinak ale vypadá na pleti přirozeně, velmi dobře matuje a především tento efekt přetrvává dlouhé hodiny. Opravdu cítím rozdíl a když to ještě zkombinuji s dobrým makeupem, tak se kolikrát už během dne ani nemusím přepudrovat. A to já jsem schopna normálně pudrovat za den třeba třikrát i čtyřikrát. Jestli od NYXu chcete něco vyzkoušet, tento pudr vás nesmí minout.



Butter Gloss

Butter Gloss byl na mém wishlistu hodně dlouho, takže to při výběru byla jasná volba a skutečně mě nezklamal. Vybrala jsem si nude růžovou Vanilla Cream Pie, což je asi moje nejoblibenější barva na rty. I konzistenčně je to přesně podle mého gusta. Je to takový lesko balzámek, v tomto případě jen decentně pigmentovaný. Textura je trošku lepivější, takže to na rtech pěkně drží a i v momentě, když už je to po nějaké svačince ze rtů pryč, tak zůstává alespoň příjemný pocit a rty nejsou vysušené. Nosím ho v poslední době hodně často a opravdu jsem si ho zamilovala.




Barevné linky Glam Liner Aqua Luxe


Na barevných linkách v poslední době hodně ujíždím, takže jsem zde sáhla rovnou po dvou odstínech a taktéž jsem nadšená. Jen se trošku bojím, že tím jak se barva trošku táhne, tak pravděpodobně nevydrží déle než jednu sezónu. Růžové používám častěji a jde to na nich vidět, že postupně tuhnou. Ale jinak se s nimi dobře pracuje a spolehlivě drží na oku celý den. Líbí se mi, že v nabídce jsou netradiční odstíny. A zvláště ty růžové mě hodně baví a dokáží perfektně rozzářit celý pohled.



Tvářenka

Pamatuji si, že na tyto mozaikové tvářenky jsem se dívala v Douglas už hodně dávno. Jenže jsem nebyla schopna vybrat si odstín. Na akci byl jen tento jeden, čímž tento problém odpadl. 05 Silk je skutečně povedný. Tváři se hodně teple oranžově, ale studená fialová část to utlumuje a výsledkem je velmi přirozená barva. Přesně taková, když nevíte, co vybrat. Je neutrální a hodí se ke všemu. Pigmentace je tak akorát, jde i pěkně navrstvit a docílíte takového efektu, který požadujete. Výdrž je fajn, k večeru se umí vytrácet, ale není to nic tragického. Snad je škoda toho obalu, který působí hodně lacině. Je z velmi tenkého a nekvalitního plastu.



Tohle byla zatím má top pětka od NYX a všechny výše zmíněné produkty vám můžu jedině doporučit. Všechny mi vyhovují svojí texturou, barevně, výdrží i dalšími svými vlastnostmi. A samozřejmě mě to nalákalo ke zkoušení dalších a dalších kousků. Nic však není naprosto dokonalé, a tak si v příští části dáme produkty, které mě zase tolik neoslovily.

Za poskytnutí všech produktů děkuji PR NYX.

Co vy a NYX, už jste stihli navštívit obchůdek?

13 komentářů:

  1. Me celkem zaujaly ruzové linky a nejvíce ten lesk na rty :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mě rozhodně nejvíce zaujal Butter Gloss, ten vypadá moc dobře :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Já se těším, až bude eshop :) Nejvíce mě zaujaly linky

    OdpovědětVymazat
  4. Od nyx jsem hodně zvědavá vyloženě jen na produkty na rty, hlavně Lingerie, četla jsem rozporuplné recenze, ale za ty barvy mi to stojí, už se nemůžu dočkat eshopu.

    OdpovědětVymazat
  5. V obchůdku jsem zatím nebyla, ale pár věcí NYX mám. Nejvíc jsem nadšená z jejich výrobků na rty.

    OdpovědětVymazat
  6. Obchůdek jsem nenavštívila, ale e-shop určitě využiji:-) Děkuji za inspiraci, na co mimo jiné zacílit svoji pozornost, nejvíc mně zaujaly linky a Butter Gloss:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som zatiaľ od nich vyskúšala len bielu jumbo ceruzku, ktorú si asi každý od nich kúpi :) ,ale rada by som vyskúšala viac. Hlavne by som chcela skúsiť tekuté rúže :)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám ty stíny v tužce, které máš na první fotce, odstín myslím Iced mocha nebo tak nějak, barva dobrá, ale moc dlouho nevydrží si myslím... Jinak mě zaujal HD pudr!

    OdpovědětVymazat
  9. už mi ten NYX leze na mozek, jak se všude o něm mluví a všude se objevuje. No...už ho nemůžu ani...:D ale pudr je od NYX dokonalý :)

    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. Teda ten transparentní pudr vypadá úžasně ♥

    OdpovědětVymazat