středa 2. března 2016

Řasenky Rimmel

Rimmel řasenky jsou moje srdcovka. Na mém blogu je sice nevídáte zase tak často a minulo mě spoustu jejich novinek, ale vlastně celá mé teenage léta jsem používala řasenky Rimmel a tehdy jsem měla poctivě prozkoušený celý jejich sortiment. Jak jsem začala poznávat více značek, na Rimmel už nezbylo tolik času. Tu a tam mě ale nějaký jejich kousek zaujme a musím říct, že i po těch letech mě stále baví.


Dneska si posvítíme hned na dva kousky. Oba jsem je shodně dostala od rodiny k Vánocům. Byť tedy jednu již k těm minulým a druhou k těm posledním. 


Lash Accelerator Endless není žádná žhavá novinka, ale pamatuji si to jako dnes, kdy se začala všude objevovat a všichni ji kritizovali. Já jsem ale už tehdy věděla, že mně vyhovovat bude. Nákup jsem ale dlouho odkládala, poté chudinka rok čekala v šuplíku, než na ni došla řada. Loni v prosinci jsem ji konečně otevřela a ano, opravdu mi sedí.


Drobounké plastové výstupky, to je přesně to, co mi vyhovuje. Důvod, proč ji mnoho lidí nemá rádo, je její přirozený finiš a především nulové zahuštění. Tato řasenka je primárně prodlužovací, a to jí jde na jedničku. Formule je krásně lehoučká, neslepuje, takže můžu řasy v klídku pročesat a vytáhnou až do nebes. Pomáhám si samozřejmě kleštičkami, ale důležité je, že řasenka řasy nezatíží a vydrží krásné po celý den. Vyhovuje mi také výrazně delší kartáček, kterým jde pobrat více řas najednou.

Konzistenčně je od počátku pěkně akorát, ani moc mokrá ani suchá. Celková výdrž balení je také super. Mám ji teď otevřenou tři měsíce, používám téměř denně a byť už se tedy její čas krátí a je sušší, tak se mnou určitě ještě nějaký ten týden zvládne. 



K tomu všemu mě ještě překvapila příjemným bonusem. Někdy v průběhu ledna jsem si naprosto nezávisle na této řasence říkala, že mám nějaké lepší řasy. Přišly mi delší, rostly hezky jedním směrem a dokonce i ty ve vnějším koutku, které má obvykle krátké nebo polámané, vypadaly dobře. A pak jsem jednou zase sáhla po této řasence a jen tak mimoděk mi zrak padl na nápis Grow Lash Complex + Fibres Mascara. A celé to dostalo smysl. Tato řasenka v sobě má posilující složku a ano, řasy jsou opravdu krásnější, zdravější a o něco delší. Samozřejmě nečekejte nic velkého, je to primárně pro váš dobrý pocit, ale opravdu mě překvapilo, že to umí řasenka z drogerie.


Kombinací příjemného nanášení, pěkného výsledku a výživné složky pro řasy se z této řasenky stal můj velký oblíbenec, ke kterému bych se chtěla pravidelně vracet. Což pro mě není lehké, protože nové řasenky se na náš trh sypou neuvěřitelnou rychlostí a já mám věčně hromadu kousků v zásobě, ale myslím si, že tohle bude čestná výjimka. 


Super Curler je o něco novější kousek a v drogeriích se objevil loni na podzim. Opět jsem zbystřila, protože pokud někdo mluví o natočení, musím to mít. Sice jsem se chvíli rozmýšlela, protože řasenka má klasický huňatý kartáček jehož nejsem zastánce, ale nakonec to Ježíšek rozsekl za mě. Ani tentokrát jsem zklamaná nebyla.


Vykouslý tvar skutečně umí řasy pěkně nadzvednout (I když se vám musím přiznat, že i tady si pomáhám kleštičkami.) Jinak řasy decentně jak zahustí, tak prodlouží. Celkový výsledek je velmi přirozený. Někdy až moc. Jsem sice zastánce přirozených řas, ale někdy i já mám chuť použít něco výraznějšího a není to pro mě řasenka pro úplně každý den. 

Trošku jsem se bála i velmi suché textury, ale zatím to vypadá, že i přesto balení chvíli vydrží. Mám ji otevřenou asi měsíc a půl a zatím se tváří pořád stejně. Nepoužívám ji ale tedy zdaleka denně. 



Je to pro mě příjemná řasenka, která se hodí buď na cestování nebo na rána, kdy člověk opravdu spěchá. S ní se člověk nalíčí velmi rychle a může si být jist, že nic nepokazí. Řasenka řasy hezky pročísne, nadzvedne, nikde nic neslepí a výsledek není sice nijak dramatický, ale vypadá to dobře.

Srovnání obou kartáčků


Ještě jsem zapomněla dodat, že obě řasenky shodně drží na oku celý den, neopadávají, nemažou se a večer jdou bez problémů lehce odlíčit.

Mám je skutečně ráda. A ano chápu, že to nejsou řasenky pro masy, protože obvykle všichni čekají super objem, a to neumí ani jedna z nich. Já jsem v tomhle směru byla vždy jiná. Pro mě je na prvním místě prodloužení a poté lehká formule, která mé řasy nezatíží. A to oba tyto kousky splňují na jedničku. Pokud jste podobný typ nebo jste třeba ochotní použít více řasenek na jedno nalíčení, tak by mohly být dobrou volbou, pokud hledáte něco na prodloužení nebo natočení. 

Lash Accelerator Endless si získala mé srdce a vstupuje do řasenkové síně slávy a rozhodně ji u mě nevidíte naposledy. Super Curler mě rozhodně nezklamala, mám ji ráda, ale po vypotřebování se zase vrhnu na nějakou další z novinek. 

Co vy řasenky od Rimmel? Najdete mezi nimi své oblíbence?

6 komentářů:

  1. Obe rasenky vypadaji pekne. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od Rimmel měla řasenku Scandaleyes Lycra Flex, byla v zeleném obalu a byla fajn, jen měla na můj vkus dost velký kartáček.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jednu jsem nezkoušela, ale kdysi jsem od Rimmelu měla Scandal Eyes a ta byla super :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  4. Rimmel řasenky mám hodně ráda. Mezi top patří určitě Scandaleyes Lycry flex. Jinak posledně koupená okurková mě velmi zklamala. Moc mě láká ta super curler 24 h. ale věřím že má Rimmel i jiné super řasenky.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som dlho milovala Scandaleyes, ale nie všetky mi sadli a po vyskúšaní riaseniek Maybelline Colossal už iné nechcem, zdajú sa mi ešte lepšie ako tie Rimmel.

    OdpovědětVymazat