pondělí 14. března 2016

Oční stíny Colour Pop

Je to možná tak rok zpátky, co se v našem blogerském rybníčku začalo mluvit o stínech Colour Pop. Pozitivní recenze se šířily jako lavina a vše doprovázel fakt, že stíny nejsou lehce k sehnání, protože jediný eshop, který je nabízí, zasílá pouze po USA.

Přirozeně jsem po nich začala toužit i já a díky Katce, která loni byla v Americe, jsem se svých kousků skutečně dočkala.


Vybrat si z toho množství odstínů není vůbec lehký úkol, tím spíše, když máte k dispozici jen swatche na internetu. Strávila jsem nad tím několik večerů a nakonec jsem se rozhodla pouze pro dva odstíny. Červíček pochybnosti trochu našeptával, jestli to není málo, když mám takovou možnost se k nim dostat, ale zpětně jsem ráda, že jsem odolala. Jsou sice skvělé, ale nejsou to zdaleka jediné stíny, co mám doma, takže tohle je taková rozumná dávka, která je reálně spotřebovatelná. A ono i pět dolarů za jeden kus není sice moc, ale ani málo na to, aby jich měl doma člověk kupu. 




Můj výběr padl na zlatou Get Lucky. Tuhle barvu nosím velmi často, takže to byla sázka na jistotu a nezklamala. Je to krásná sytá barva. Druhým kouskem byla netradiční Bubbly. Je to růžovka s množstvím  růžových a stříbrných třpytek. I tato varinta mě hodně baví a díky své jedinečnosti je nositelná samostatně, jen v kombinaci s tenkou linkou.



Konzistenčně jsou skutečně zvláštní. Nejsou ani krémové ani klasické pudrové. Je to něco mezi tím. Nejvíce připomínají Loreal Infallible, ale ani tohle není úplně přesné. S tím se váže i odlišná aplikace. Je nutné opatřit si trochu hrubší štětec a úplně nejlépe jdou stíny nanášet prstem. Nejsem toho sice velkým zastáncem, ale pokud chcete ze stínů dostat maximum, jsou prsty ta nejlepší volba. Barva jde poté nanést rovnoměrně a hezky drží. V kombinaci s dobrou bází po celý den. Hodně oceňují výdrž třpytek u růžové variace. Opadávají jen nepatrně, a to pouze při aplikaci. Během dne skvěle drží a i večer je najdete na víčku, přesně tam, kam jste je ráno nanesli.

Jediné, čeho se bojím, tak si myslím, že stíny budou docela rychle vysychat. Mám je otevřené od září a už teď pozoruji, jak je jim kalíšek ,,velký" a po stranách jsou volnější. Zatím se to tedy nijak neprojevilo na používání, ale myslím si, že tyto stíny nejsou na letité skladování v šuplíku. Ono jich naštěstí v kalíšku není tolik, kolik by se mohlo zdát. Na gramy je to 2,1 a vrstva sahá jen pár milimetrů do vnitra kalíšku. Jsou poměrně reálně vypotřebovatelné.

Zlatá jen lehce dostínovaná hnědo šedý stínem.



Růžovka s linkou. Tuto kombinaci nosím hodně často a myslím si, že spolu s prvními jarními dny si ji oblíbím o to více.



Stíny Colour Pop mě opravdu baví. Je to něco netradičního, a musím souhlasit s většinou, jejich pigmentace je úžasná. Stejně tak je v nabídce mnoho tradičních i neobvyklých barev. Je opravdu škoda, že nejsou dostupnější, protože by si to určitě zasloužily. Nicméně věřím tomu, že je to jen otázka času, kdy se to někomu podaří dovážet i k nám. Zatím se určitě nezapomeňte pokochat oficiálním eshopem www.colourpop.com.



Colou Pop jsem si zamilovala a používám je často. Zvláště tu růžovou variantu. Uživatelsky jsou příjemné, docílíte jimi sytého a netradičního looku a výdrž je s bází celodenní. Co víc si přát. Pokud dostanete možnost se k nim nějak dostat, určitě neváhejte.

Máte Colour Pop vyzkoušené?

14 komentářů:

  1. Vypadají skutečně krásně. Moc ti sluší zvláště pak s tou linkou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím, že dva jsou málo :D už mám až ošklivě dlouhý seznam na objednávku, kterou udělám až se tam v červnu vrátím. Za mě to jsou naprosté jedničky a dva už mám dokonce spotřebované :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré vědět, že se tam v červnu vracíš. Začnu vybírat :-) Dívala jsme se, že mají teď plno krásných nových odstínů.

      Vymazat
  3. Wow, ty stíny jsou super a s tou linkou růžová barvička vypadá dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Get Lucky mám taky, ale ta Bubbly, ta je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  5. Stíny vypadají krásně, zlato-růžové nalíčení mám dnes také :-) Vlastně je to moje oblíbené, protože mi hezky rozjasní oko. Tuto značku jsem ale nezkoušela. Pokud stíny vysychají rychleji, než je stihnu spotřebovávat, je mi to vždycky líto. Mimochodem gratuluju k překročení čísla 900 na GFC.

    OdpovědětVymazat
  6. S tou linkou je to velice pekne, ale co mi tak prijde tak se mi zda ze na oku tak skvele pigmentovane nejsou, nevim asi to bude jen muj pocit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On foťák něco ubral, ve skutečnost je to výraznější. stíny se navíc dají bez problémů vrstvit, takže mohou být ještě pigmentovanější.

      Vymazat
  7. Oba odstíny vypadají krásně, ale ten růžový se mi přece jen líbí víc:-) Mít tu možnost se k nim dostat, tak bych jich asi brala víc, obzvlášť, když jsou u nás nedostupné.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj holky, objednávala jsem si z Ameriky pár stínů, ale některé mi přišly rozbité, tak je ted prodávám na vinted, tak jenom kdyby jste se chtěly kouknout http://www.vinted.cz/uzivatele/648710-petrapes

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, colourpop už se dá sehnat u nás, je trošku dražší, ale co nadělám. Maj tam i spoustu jiných pěkných věcí. Maj to na stránce www.bodyfruit.cz Snad neva když to sem napíšu

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou krásné, lidi napište jim, at to začnou posílat. Uvidí poptávku a třeba se vydari ;-)

    OdpovědětVymazat