neděle 13. března 2016

NYX přichází do České republiky

To, že NYX přichází do naší malé zemičky, už jistě všichni dobře víte. Mluví se o tom již několik měsíců. Nyní se to pomalu stává realitou a od konce dubna se můžeme těšit na celou kamennou prodejnu i eshop. 

Včera se konalo příjemné setkání pro blogerky, kde nám byla značka představena, mohly jsme si osahat mnoho produktů a domů si odnést testovací balíček. NYX je hodně o barvičkách a nekonečných možnostech, takže jsem pro vás, i přes ne zrovna příznivé místní světlo, nafotila mnoho fotek.



Kosmetika NYX vznikla v roce 1999 v Los Angeles. Od té doby se rozrostla nejen její šíře sortimentu, ale také země, kde ji můžete sehnat. Dnes je jich více než 70. Produktů je v portfoliu až 2000 a třeba jen věcí na rty je 640, což je neuvěřitelné číslo.

Na stolečku, ze kterého jsme si poté mohly vzít produkty k testování, byl opravdu jen malý zlomeček, ale i přesto bylo z čeho vybírat.







Co se dostupnosti týče, nakonec nepůjde o drogerie, jak se o tom mluvilo dříve. Údajně je to z toho důvodu, že NYX vzhledem ke své šíři sortimentu potřebuje pro sebe obrovský prostor, který mu obyčejný drogérkový stojan nedokáže poskytnout. Proto je v přípravě vlastní značková prodejna, kde bude dostupný kompletní sortiment. Obchod se bude nacházet v Praze v OC Nový Smíchov a pokud vše dobře půjde, slavnostně otevřen bude na konci dubna. Pro mimopražské bude o pár dní dříve dostupný eshop. 

Slovenské příznivkyně makeupu si budou muset bohužel zatím počkat. Eshop nebude, minimálně zpočátku, zasílat na Slovensko. Nicméně zástupci značky by se rádi dostali i na tento trh a pokud to bude technicky možné, měl by se značkový obchod objevit i na Slovensku. Dost možná v druhé polovině tohoto roku. 

Spoustu dalších produktů se ukrývalo v profi kufříku. Všechny jsme si je mohly vyzkoušet a kdo chtěl, mohl pomocí nich vytvořit návrh líčení. Ten nejúspěšnější si domů odnesl navíc sadu štětců.

Selfie s kufříkem snů





Na akci nechyběla jak skvělá společnost dalších blogerek, tak i dobré a fotogenické jídlo.

Něco ze zdravějšího soudku

Něco pro mlsné jazýčky

Ty bílé byly plněné bílou čokoládou a byly to jedny z nejlepších makronek, co jsem kdy měla. Jako dárek jsme ještě dostaly krásný cupcake. Bohužel jsem ho však cestou domů trošku nabourala. To sice nic neubralo na jeho výborné chuti, ale fotit se už nedal.


Akci jsem si užila a především jsem nadšená, že na náš trh vstupuje další kosmetická značka, tím spíše takhle zajímavá a různorodá. Jsem moc zvědavá na testování, protože jsem dosud moc jejich produktů nevyzkoušela, tak na to nemám ucelenější názor. 

Moje testovací hromádka. Můžete se brzy těšit na recenze.

Máte nějakou zkušenost se značkou NYX? Co vás nejvíc láká k vyzkoušení?

23 komentářů:

  1. Já jsem nadšená, pamatuji před lety ten boom objednávání NYX z USA a zrovna na Smíchově nakupuji často, takže se nemůžu dočkat, až tam zajdu. :-) Zatím mě žádné produkty této značky nezklamaly. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Však už bylo na čase, aby byl NYX také u nás. Nejen pár kousků v Douglasu, ale všechno. Moc se těším na eshop
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to se těším, pamatuju si , jak jsem v Douglasu sháněla ty Jumbo tužky od Nyxu a vždycky vyprodané a strašně málo produktů. Sláva! :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. To musela být úžasná akce a moc se těším na recenze :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. já mám pár kousků doma z douglasu a jsem moc spokojená, takže se těším, až vyzkouším další, ale chtělo by to tu prodejnu i v Brně :(

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně se na NYX těším!!:) Ta troška co u nás byla k dostání byla hodně chabá..:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Značku NYX mám moc ráda, mám od nich pár věcí a se všemi jsem spokojená. Moc jsi mě potěšila informací, že bude i eshop, to je super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. A sakra, obchod bude zrovna na Smíchově. To tam budu pečená vařená :D už aby otevřeli, těším se jak malá :D

    OdpovědětVymazat
  9. NYX ma vazne laka :) Mam par produktov a som s nimi velmi spokojna. Urcite chcem toho vyskusat ovela viac a tesim sa, ze bude pre mna trochu dostupnejsi. A dufam, ze sa NYX naozaj dostane aj na Slovensko.
    Inak paci sa mi, ze si ako prva blogerka, ktoru sledujem zverejnila podrobnosti, pretoze uz mi to zahmlievanie a utajovanie vazne liezlo na nervy.

    OdpovědětVymazat
  10. Ach, na takú akciu by som hneď išla :-) Na NYX sa velmi teším, mám dva produkty už dlhú dobu a sú skvelé, mám lícenku a jumpo ceruzku, tu bielu :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda, že prodejna bude až v Praze, ale určitě využiji možnost nakoupit přes e-shop:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, tak to musela být opravdu super akce a moc se těším na recenze produktů! :) Já s touto značkou zatím žádné zkušenosti nemám a nejvíce mě lákají asi tekuté rtěnky :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Ja zkusenost nemam, ale par vyrobku me i zaujalo. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. Zas pro Prahu? Dekuji, nechci...a hlavne zas velka reklama, jak NYX prichazi do Ceska. Radeji zustanu nadale u objednavani online z jinych obchodu, budu-li neco chtit. Jinak mam par veci, ale nic neni takove, ze bych si sedla na zadek. Je to furt drogerka.

    OdpovědětVymazat
  15. Zas pro Prahu? Dekuji, nechci...a hlavne zas velka reklama, jak NYX prichazi do Ceska. Radeji zustanu nadale u objednavani online z jinych obchodu, budu-li neco chtit. Jinak mam par veci, ale nic neni takove, ze bych si sedla na zadek. Je to furt drogerka.

    OdpovědětVymazat
  16. Jééé parádní akce! :) Už se těším, až si budu moci něco objednat :) Do obchodu se asi jen tak nedostanu, ale e-shop určitě budu prozkoumávat! :D

    OdpovědětVymazat
  17. To musela být skvělé zúčastnit se takovéto akce. Do drogerie s Nyxem mi opravdu přišel jako blbý nápad a říkala jsem si že to bude beztak pár produktů. Mile si překvapila že bude celý obchod. S touto značkou nemám zkušenost ale v Madridu na ní často narážím a určitě se chystám obchod navštívit :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Mám od nich tvárenku a je super, takže si ma celkom potešila, že prídu aj na slovenský trh a dúfam, že to bude, čo najskôr! :) Musela to byť perfektná akcia! Najviac ma lákajú tekuté rúže a jumbo ceruzky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, ten samostatný obchod rozhodně dává smysl, lepší značkový obchod s širokým sortimentem, než aby se pár výrobků krčilo na jednom stojánku v drogerii. Já mám od NYXu nějaké rtěnky, mozaikovou tvářenku a HD makeup, a jsou to fajn produkty. Zajímal by mě jejich HD korektor, butter lip gloss a jumbo eye pencils.
    Těším se na recenzi produktů, co máš! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Musela to být skvělá akce, ten ovocný salát vypadá dokonale a od NYX mě hodně lákají jejich tekuté rtěnky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  21. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  22. Strašně mě lákají jejich rtěnky a taky pudr, takže jsem moc zvědavá na recenzi!

    OdpovědětVymazat