pátek 11. března 2016

Akce s Garnier a Benem Cristovao

Minulý týden jsem se zúčastnila akce Garnier, kde byla představena nová kampaň, a to spolupráce této značky s Benem Cristovao s čele se soutěží o účast v jeho videoklipu a televizní reklamě.

Na přivítanou jsme dostali stylový přípitek

Promo plakáty Bena


Při slavnostním večeru Ben zazpíval několik svých písní a poté ochotně pózoval se všemi dámami, které měly zájem o společnou fotku. Musím se přiznat, že mě Ben nijak zvlášť netankuje, ale uznávám, že zpíval skutečně dobře.


Víte že, řada Pure Gel obsahuje více než deset produktů a je určena pro mladistvou a nedokonalou pleť? Nejoblíbenějším produktem je gel Pure Active 3 v 1. Já osobně mám zkušenost akorát s BB krémem, který byl sice tmavší, ale jinak dělal pěkný efekt. Moje dva roky stará recenze se dokonce dostala na jejich novou stránku www.purefun.cz. Na což jsem tedy narazila úplně náhodou, když jsem sbírala informace pro tento článek. Jo, co jednou napíšete veřejně na net, žije si vlastním životem a nikdy nevíte, kdo to použije. :-)

Na akci se dále rozjela volná zábava. K dispozici byly nejen modré drinky a i něco maličkého na zub.



Pokud patříte mezi Benovy fanynky a chcete se stát jeho #puregirl, podívejte se právě na výše zmíněné stránky www.purefun.cz. A pokud chcete vyzkoušet některé produkty z řady Garnier Active Pure, zapojte se do aktuální giveaway zde na blogu.

A ještě na závěr jeden úžasný pohled. Tohle se nikdy neomrzí.


Je sice pravda, že nejsem úplně cílová skupina ani daných produktů ani Bena, ale jsem určitě ráda, že jsem se akce mohla zúčastnit a potkat se zase s jinými blogerkami. Za pozvání moc děkuji PR Loreal.

Máte něco vyzkoušeno z řady Garnier Pure Active? A máte rádi Bena?

11 komentářů:

  1. Akce musela být parádní, navíc je mi sympatické, že se to konalo na smíchovské straně. Garnier řadu pure mám velice ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. O akci jsem četla pár článků na netu. Jídlo vypadá fantasticky. Garnier mám ráda, ovšem ne natolik že bych z nich byla paf. Co se Bena týče, černoši mi nevadí, ba naopak se mi líbí ale Ben není zrovna můj idol ani v kráse ani v hudbě takže o něj dvakrát nestojím i když věřím že to může být pěkný zážitek. Z řady pure mám odskoušený peeling 3v1, potom takový ten Pure Exfobrusher a ani jedno mi moc nevyhovovalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Některý Benovi písničky se mi líbí, ale jako že by to byl nějakej můj idol nebo bych z něho byla paf to říct nemůžu :D :D. Z této řady nemám vyzkoušené nic, ale jinak mám značku Garnier ráda

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá na skvělý večer a to občerstvení. Garnier je super značka.

    OdpovědětVymazat
  5. Muselo to byť užasné, už som videla fotky :) Ben Cristovao je super!

    OdpovědětVymazat
  6. Uznávám, že některé písničky má Ben povedené, ale na druhou stranu si z něj na zadek nesedám:-) A z řady Garnier Pure jsem měla micelárku a ta byla bezvadná:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Akce musela být fajn :) Bena teda moc ráda nemám. :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  8. Bena si vybavuju z telky, zpívá moc pěkně. Jako chlap se mi nijak zvlášť nelíbí.
    No a Garnier mi přijde strašně agresivní a už jsem podobný názory nejednou četla...

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to musela být super akce :) Z této řady od Garnier s žádným produktem zkušenost nemám, nejraději mám asi jejich růžovou micelárku :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Mě taky Ben moc netankuje, ale za to mě docela zaujala tahle řada.. Měla jsem za to, že Pure Active už je "venku" x let, ale koukám, že se všechno zdokonaluje. Ta micelárka mě HODNĚ zajímá, ta s růžovým víčkem je totiž moje nejoblíbenější, jakou jsem kdy vyzkoušela, takže možná zkusím i tuhle :) Super článek, a ta poslední fotka je překrásná.. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat