úterý 15. prosince 2015

Balzámové potěšení od Clarins

Po značce Clarins pokukuji už dlouho. Především tedy po jejich pleťové kosmetice. Nakonec se však má premiéra odehrála díky značce Orbit, když jsem na jejich letní akci dostala jako dárek balzám na rty právě od Clarins.


Slavný Instant Light jsem dostala v odstínu 01, což je velmi přirozená nenápadná růžová (a fakt nechápu, proč se to na fotce tváří oranžově). Balzám je téměř transparentní a spíše jen podtrhne vaši přirozenou barvu rtů, než aby sám nějak tónoval. 

Konzistenčně je to takové máslíčko, co se krásně rovnoměrně nanáší a na rtech je opravdu příjemné. Vytvoří lehounkou vrstvu, která nelepí ani rty nijak jinak netrápí. Není to balzám ve smyslu, že by vám léčil popraskané rty, ale rozhodně jim neublíží a dokáže takové katastrofy odvrátit. Já ho ráda nosím v ty dny, kdy rty nejsou zrovna v nejlepším stavu, nemám nejmenší chuť na nějaké rtěnky, ale zároveň nechci odejít z domu jen s obyčejným balzámem. Tohle je takový dobrý kompromis.



Menší nevýhodou je, že se s ním musí jednat opravdu velmi opatrně, jinak má tendenci se trochu hroutit a také hodně rychle ubývá. Je to takový balzámek pro dámičku. Nemůžete to vzít jako klasické Labello a třít si tím rty sem a tam stokrát dokola. Tohle se musí lehounce decentně nanést v jedné tenké vrstvě. :-)

Pro dámičky je i luxusní bytelné balení. Je i trochu těžší, než jak se může u tak malého produkty na první pohled zdát. Vypadá však krásně, navíc vše drží, nikde se nic nerozpadá ani neviklá. 



Celkově jsem s balzámem spokojená a beru ho jako takové pěkné zpestření mé balzámové výbavy. Určitě to není náhrada za běžné balzámy a taky se mi asi nestane, že na mě z každé mé kapsy vypadne balzám Clarins. Na to je přeci jen trochu drahý. Pokud si však chcete udělat radost něčím hezkým nebo třeba koupit mamince/kamarádce malý dárek, je tenhle balzám dobrou volbou. Je nejen krásný, ale také funkční. Na rtech je jemný, příjemný, nelepí, lehounce je zabarví. Výdrž také není špatná a pokud nejíte, nějakou tu hodinku zvládne. Cena se pohybuje někde mezi 400 - 470 Kč, v závislosti na akcích a místě nakupu.

Za poskytnutí balzámu moc děkuji zastoupení značky Orbit.

Máte zkušenosti se značkou Clarins? Co byste mi od nich doporučili?

6 komentářů:

  1. Mam ho take a je moc fajn. Je ale fakt, ze se vikla a rychle ubyva.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi vadí, jak rychle ubývá, ale jinak jsem moc ráda, jaký dáreček nám to Orbit nadělil. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Se znackou Clarins zkusenosti nemam, ale balzamek nevypada vubec spatne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si právě od Clarins včera koupila jsou první věc. Šáhla jsem po konturovací tužce na rty, protože je mají v super přirozených odstínech. Měla jsem ji zatím jen jednou a jsem zvědavá, co se z toho vyklube :)

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. tak za tu cenu bych si ho asi neporidila. odstin ale vypada fajn.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat