středa 21. října 2015

Super jemný peeling One Love Organics

Dáme si zase jednou něco z přírodního soudku. Ke značce One Love Organics bych se asi sama nikdy nedopracovala, ale loni jsem dostala jako dárek sadu miniaturek a zamilovala jsem se. Toužím si pořídit více věcí, ale ta cena opravdu není příznivá. Tehdy jsem psala, že mě ze všeho nejmíň zaujal peeling. Tak nějak paradoxně jsem si ale v plném balení pořídila právě ten. Respektive, nejde o plné balení, ale o cestovní verzi, která mi ale bohatě postačí.



Peeling je určen na celé tělo, ale vzhledem k jeho množství a také jemnosti ho používám pouze na obličej. Je to vůbec můj první peeling, který na pleti snesu. 

V roztomilé krabičce se ukrývá bílý prášek, který je potřeba smíchat s vodou. Množství a poměr záleží na osobních preferencích. Na obale je napsáno, že se má dát půl až dvě polévkové lžíce, což mi přijde brutálně moc. Nasypu si opravdu trošičku a smíchám s vodou. Osobně preferuji spíše tekutější konzistenci, ale jde z toho namíchat i kašička.


Má to jemnou nevýraznou vůní, trochu jako rýže. Směs je opravdu velmi lehoučká a kdo z vás si potrpí na drsnější peelingy, tak to pro něj nebude ani náhodou. Pleť to zbrousí skutečně jen decentně. Mě to ale baví a masírovat si pleť s touto směsí mi je příjemné a nemám pocit, že jí ubližuji. 



Po použití je pleť jemná, hebká a očividně vyčištěná. Zároveň ale nepne ani není vysušená. Peeling pro mě plní přesně to, co po něm požaduji.

Používám ho příležitostně, prostě když cítím, že je pleť hrubější, tak po něm sáhnu, obvykle jednou až dvakrát do měsíce. Právě proto mi sedí i toto malé balení. Mám ho už více než 5 měsíců a stále mi zbývá asi třetina.


Cena cestovního 15 ml balení je kolem 300 Kč. Kupovala jsem ho na eshopu www.beautyville.cz. S eshopem jsem jak spolupracovala, tak z něj sama nakupovala a ve všech případech musím pochválit skvělý servis a velmi milou komunikaci. Podle mě je to jeden z nejlepších českých eshopů. Dnes vám tedy peeling i eshopu můžu vřele doporučit.

Máte tip na nějaký další hodně jemný peeling?

7 komentářů:

  1. Tak teď jsi mě hodně nalákala. Jednou jsem zkoušela něco podobného a byla jsem z toho vážně nadšená a tohle mě teda složením láká rozhodně více. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá dobře. Na obličej mám ráda jemné peelingy, na tělo naopak drsné :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten chci. Zkusím ho dřív, než koupím plné balení Dermalogicy... a jako fakt je u nich doprava zdarma už od 150 Kč ?? Nemá tam být 1500 Kč.. si tak říkám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt je to 150 Kč, můžu potvrdit. Jak říkám, servis tohoto eshopu je neskutečný a vidí se málokde. Jiní by si mohli brát příklad, a to nejen u poštovného.

      Vymazat
  4. to vypadá tak strašně krásně, ten jemný obal... peelingy mám radši drsnější, ale ne moc, takové ty cukrové/solné s olejem, prášek jsem ještě ani nikdy neviděla!
    jinak souhlas, Beautyville je skvělý e-shop!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo peeling v prasku jsem teda jeste nevidela. Musim rict, ze me to celkem i zaujalo, ale ja bych asi preferovala trosku vice drsnejsi. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám děkuji za vaše komentáře.

    OdpovědětVymazat