pondělí 12. října 2015

Maska na vlasy Matrix

Vlasových ,,vylepšováků" u mě doma moc nenajdete, ale občas je přece jen potřeba vlasy něčím vyživit. Někdy na jaře jsem tak hledala novou masku. Neměla jsem jasnou představu, a tak jsem najela klasicky na parfums.cz a projela jejich nabídku. Hledala jsem něco na moje jemné vlasy a něco, co nebude zase tak moc drahé. Více méně náhodně jsem se tak dostala k masce Matrix Fiberstrong Bamboo pro slabé a namáhané vlasy. 


Maska má vlasy vyživit, hydratovat a zmírnit poškození při různých druzích stylingu. Má se používat 1 - 2 týdně po dobu 5 - 10 minut. Já ji používám vždy jednou týdně (někdy i po dvou týdnech, když zapomenu) a nechávám působit kolem těch 5 minut. Déle mě to obvykle nebaví. :-)

Maska příjemně nevtíravě voní. Není v tom nic konkrétního, je to prostě taková typická vůně vlasového produktu. Je hustější konzistence a na vlasy se dobře nanáší. Stačí jí opravdu jen malé množství. Vymýt jde také dobře. 


Okamžitý efekt je opravdu skvělý. Já v poslední době používám jen  přírodní šampony (nebo aspoň na přírodnější bázi), a tak jsou vlasy často krepaté, rozlítané na všechny strany a matné. Je teda potřeba čas od času jim dodat nějakou tu chemii pro pěkný efekt. Po této masce jsou vlasy opravdu viditelně jemnější, hladší a lesklejší. Opravdu si ten den vždy užívám, protože vlasy jsou v očividně lepší kondici. 

Bohužel druhý den už to tak slavné není a jde vidět, že jsou vlasy zatížené a začínají se mastit. Není to nic tragického, ale přece jenom tomu maska trochu pomáhá.



Masku používám už asi tří měsíce a nemůžu říct, že by měla nějaký dlouhodobý efekt. Dokáže pomoct očividně vždy těsně po použití, ale stačí ji chvíli vynechat a vlasy si žijí zase vlastním životem.


Byť to možná nevyznělo úplně pozitivně, stejně jsem s maskou spokojená. Já jsem prostě zvyklá, že téměř všechny kondicionéry a masky mi vlasy zatěžují a Matrix na tom není zase tak špatně. Navíc se mi fakt líbí ten efekt, který umí vytvořit a dát si jednou týdně vlasy trochu do kupy prostě není na škodu. Určitě nebudu mít problém masku spotřebovat až do dna. Poté zkusím zase něco jiného.

Doporučit ji můžu pro stejně nenáročným uživatelům jako jsem já. Pokud máte vlasy spíše jemnější, nejsou vyloženě poškozené a potřebujete jen trochu vyživit, není to úplně špatná volba. Nejlepší maska na světě to ale také není. 

Kupovala jsem ji na parfums.cz za cca 220 Kč. 

Doporučíte mi nějakou masku na jemné vlasy?

8 komentářů:

  1. Moje vlasy jsou taky jemné a zatím jsem nenašla žádnou fungující masku :-( Momentálně mám spadeno na masku na objem LOreal

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle maska vypada fajn, ale asi to pro me vlasy nic nebude mam totiz poskozene.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som skusala masku keratinovu masku od Kallos a mala som s nou ten isty problem,ze vlasy sice po pouziti vyzerali zdravsie a vyzivenejsie, ale efekt dlho nevydrzal. http://lavanduladiary.blogspot.sk/2015/08/keratinova-maska.html

    OdpovědětVymazat
  4. Na Parfums jsem si před víc jak rokem objednávala olejíček na vlasy a ten byl skvělej, vlasy nezatěžoval a byly lesklejší. Já mám vlasy hustý, takže nějakou lehkou masku Ti neporadím, já používám hodně hutný

    OdpovědětVymazat
  5. Značku znám a je opravdu dobrá.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  7. Zkoušela jsem od značky Matrix hned několik masek na vlasy.. Ani jedna mě nezklamala. Fungují přesně jak mají! Doporučuji :-)

    OdpovědětVymazat