pátek 9. října 2015

Lak na nehty Maybelline

Laky Super Stay 7 Days nejsou žádnou novinkou a v našich drogeriích patří mezi stálý sortiment. Přesto se o nich moc nemluví. Asi se není čemu divit, protože za prvé nejsou úplně nejlevnější a za druhé výběr barev také není zrovna oslňující. 

Dlouho jsem je také přehlížela,ale tak rok zpátky o nich začala v jednom kuse mluvit Amelia Liana a mluví o nich hojně dodnes. Prý jí vydrží na nehtech týden a nelakuje již nic jiného.

Tak jsem je chtěla samozřejmě vyzkoušet, ale dlouho jsem narážela na problém rozebraný výše. Moc drahé a nudné barvy k tomu. Ale jednou jsem byla zrovna v nákupní náladě, laky byly v akci, a tak jsem se zadívala více a jednu ucházející barvu jsem přece jen našla.


Zvolila jsem nenápadný nude odstín 286 Pink Whisper, která se hodí fakt ke všemu a navíc je hezký i jako podklad pod mé oblíbené třpytky.

Štěteček má trochu širší, tak jak mi to vyhovuje. Texturou je tekutější a tím, jak je matný, tak se musí dávat trochu pozor a lakovat opatrně, protože má tendence pruhovat. Dávám vždy dvě silnější vrstvy, což mi ke krytí stačí, ale kdo si na prosvítající špičky hodně potrpí, snesl by i vrstvu třetí. 


Schnutí je takový průměr. Já obvykle používám sprej od OPI, takže s tím nemám větší problém, ale samo o sobě to chvíli trvá, než to zaschne a už se mi do něj podařilo udělat i otisk od polštáře.

A jak je to se slibovanou výdrží? Musím říct, že je velmi slušná, i když týden to u mě není. Krásný vydrží tak 4 dny, poté se začnou šoupat špičky na nejzničenějších prstech. Ale díky tomu, že mám tak světlou a nenápadnou barvu, tak ten týden přežít jde. Rozhodně má lepší výdrž než spoustu mých jiných laků.


Mám ho asi půl roku a stihla jsem ho otočit na nehtech hned několikrát. Asi to není můj top lak a nebudu skupovat další barvy do zásoby, ale trochu pozornosti by si přece jen zasloužil.


Na sluníčku


Není to vyloženě nutnost ani nejlepší lak z drogerie, ale pokud budete pokukovat po novém laku, rozhodně stojan Maybelline nevynechejte a podívejte se i výš, než jsou Coloramy.Laku je 10 ml a vyjde plus minus na 100 Kč dle toho, v jak moc velké akci zrovna je. 

Zkoušeli jste někdy Super Stay 7 Days od Maybelline nebo je taky míjíte?

11 komentářů:

  1. Ja som skusala prave tento tvoj a este taky baby-ruzovy a musim suhlasit, ze pozornost si zasluzia. Vydrz na drogerku nadpriemerna, i krytie i schnutie tiez dobre. Iba ta cena je predsa trosku vyssia no..
    Peackapples

    OdpovědětVymazat
  2. Ma pekny odstin.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám jen v jiném odstínu - Pink on the park a jsem s ním spokojená, používám ho velmi ráda. Kupovala jsem ho v nějaké akci 1+1 a to už je podle mě adekvátní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si ho pořídila, jen v modré barvičce, špatný není, ani co se týče barvy, nanášení nebo výdrže, ale další nepotřebuji, nabídka odstínů se mi v tomto případě moc netrefila do vkusu.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná jemná celoroční barvička :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento lak mi velmi vyhovuje - stetec, aplikacia, vydrz; to vsetko ma u mna plusove body. Ale teda vyber odtienov je naozaj biedny, same "tuctovky". Ja mam koralovy Hot Salsa (kupila som si ho ako nahradu za vyschnuty Cute as a Button od Essie) a svetloruzovy French Manicure. Inak ked sa pozriem, kolko odtienov ponuka anglicky Boots, tak sa nedivim, ze Amelia o nich basni. Cena sa mi vyssia nezda, ale zas zalezi, na co je kto zvyknuty a co kupuje, ze ano.

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle laky jsem nezkoušela, ale tohle je dobrej odstín, mám ráda tyhle jenom upravovací laky, ale kupuji je většinou od Essie, s těma jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  8. Když ještě natáčela videa Péťa Kopolovičová, tak jsem u ní viděla z této řady krásnej růžovej lak a tento odstín se mi teda taky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Laky jsem ještě nezkoušela, ale mě se barvička docela líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat