neděle 4. října 2015

Blogerské setkání s Avéne

Po delší době jsem se vydala na jedno příjemné blogerské setkání a dnes vám ho trochu přiblížím. Jednalo se o představení novinek značky Avéne a jak už tomu bývá, sešla se skvělá parta a musím pochválit i tým Avéne, které nás zasypal spoustou informací a moc hezky se o nás staral.


Výhledy z teras v centru Prahy jsou k nezaplacení.


Avéne má opravdu spoustu novinek, tak to vezmeme popořadě. Tou nejvýraznější je nová řada PhysioLift, která obsahuje denní krém nebo odlehčenější denní emulzi, noční krém, oční krém a precizní koncentrovaný ,,vyplňovač" vrásek. Dle oficiálního popisu má PhysioLift naučit kůži bojovat s projevy stárnutí a napomoct jí obnovit její přirozený mechanismus. Když jsme se ptali na konkrétní věkovou hranici, pro kterou je řada určena, tak zde není uvedený přesný věk, od kdy krémy používat. Prostě je vhodné začít je používat tehdy, kdy se nějaké ty vrásky objeví, i když to nemusí být nutně hned při těch prvních jemných.  



Mě více zaujala další novinka, kterou je krém TriAcnéal Expert, který je určen pro dospělé ženy trpící na akné. Ne že by mě tohle trápilo nějak významně, ale sem tam se nějaký pupínek objeví a čím je člověk starší, tím déle trvá, než se ho zbaví, a tak takové pomocníky vítám. Jeho účinky jsou popsány na fotce níže.


Třetí novinkou je Hydrance Optimale, což je krém, který má sjednotit a rozzářit pleť. Obsahuje SPF 30. Je tónovaný, ale měl by se pleti přizpůsobit. Aspoň tak mi to bylo řečeno. Nicméně už na  první pohled je o něco tmavší a oranžovější, než je zdrávo. Zkoušela jsem ho jen jednou, a musím tedy říct, že mé pleti se nepřizpůsobil a vypadala jsem jako kdybych si dala makeup o odstín tmavší než je potřeba. Což mě teda dost mrzí, protože tento typ výrobků jedině vítám. Je to hydratační, lehce tónované a hlavně to chrání před sluníčkem. Jen to bohužel celé není pro bledulky. Vyrábí se ve dvou provedeních, pro suchou a normální pleť. Na fotce to jsou první dvě tubičky zleva.


Samozřejmě jsem nemohla zapomenout vyfotit jídlo a jelikož bylo tentokrát velmi fotogenické ( a taky moc dobré), dávám sem všechny fotky ve velkém rozlišení.




Můj oblíbený tác :-)


Domů jsme si odnesli taštičku se třemi krémy a limitovanou edicí slavné termální vody. Nejvíce se těším právě na pomocníka s boji proti akné TriAcnéal Expert, kterého hned přestěhuji do koupelny. 


Celému týmu Avéne moc děkuji za pozvání a příjemně strávený čas.

Používáte produkty Avéne?

8 komentářů:

  1. Panečku, to vypadá jako další parádní akce! Já měla produkty Avéne moc ráda, ale poslední dobou jsem se k nim už nedostala. Tak snad někdy... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Používala jsem jejich termální vodu a láká mě pudr, ale pořád nevím, jestli do něj jít nebo ne :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Wau, to musela být skvělá akce :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/nakupy-novinky-srpen-zari.html

    OdpovědětVymazat
  4. Musela to byt fajn akce. :) uz se tesim na recenzi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Moc děkuji. Hezké věci na dobrém světle se fotí samy :-)

      Vymazat
  6. Nádherná akcia to musela byť :) A to jedlo vyzeralo famózne :D. Ja som skúsila čistiaci gél, bol fajn ,prišiel mi taký obyčajný :).
    Moja giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat