čtvrtek 17. září 2015

Seznámení se značkou Gosh

Gosh je značka, kterou jsme hodně dlouho záviděli našim slovenským kolegům, kde je běžně k dostání jíž nějaký ten pátek. V červnu jsme se ale dočkali i my a nyní ji seženete ve vybraných parfumeriích Fann. Samozřejmě mě to hned nedalo a musela jsem něco vyzkoušet. Původně jsem měla políčeno na tvářenku, ale neprobojovala se k nám žádná zajímavá barva, a tak jsem sáhla po věhlasné bázi pod oční stíny a naprosto náhodně po stínech v tužce.


Jestli blog sledujete pečlivě, tak vás jistě nepřekvapí má láska ke stínům Forever v odstín 01 Silver Rose. Několikrát jsem je protočila v letních oblíbencích a skutečně na ně nedám dopustit. Nejsem obecně velkým fanouškem těchto konzistencí, protože mi špatně drží, ale tohle je výjimka potvrzující pravidlo. 

Na těchto stínech miluji především jejich jednoduchou a rychlou aplikaci. Jsou krásně krémové, takže stačí k víčku lehce přiložit a okamžitě chytají v rovnoměrné vrstvě. Na závěr jsem vždy jen prstem rozmázla okraje do ztracena. Obě oči jsou namalované do půl minutky. I když obvykle jsem přidávala ještě jemnou linku. 



Na výběr je ve stojanu 6 odstínů. 3 různé podtóny hnědé a poté 3 odvážné barvičky - zelená, modrá a fialová. Líbí se mi jejich metalický efekt, jsou tak skvěle nositelné samy o sobě.

Výdrž je taktéž velmi dobrá. Vždy jsem to kombinovala s bází (a paradoxně s Gosh bází si to moc nerozumí, obvykle to vyhrála Too Faced) a krásně to zvládalo i ty největší pařáky a výdrž kolem 8 hodin byl standard. A to je u mě hodně vysoké číslo.


Stíny mají 1,5 gramu, ale byť se tedy o kousek smrskly, protože jsem jim dávala pořádně zabrat, tak balení vydrží hodně dlouho. Což mě přivádí k tomu, že musím pochválit ještě i obal. Byť to vypadá jako tužka, tak je to naopak velmi bytelné balení. Myslím si, že je to plast, ale docela věrohodně se to tváří, že je to kovové. Cena je kolem 250 Kč. 


O bázi jsem slyšela ze zahraničí hodně chvály. Bohužel, má víčka jsou opravdu hodně komplikovaná a jen tak něco jim nepomůže. A tento kousek taktéž nezabodoval.

Konzistenčně je to velmi příjemné. Je to vysouvací tyčinka, kterou rovnou přejedu přes víčko. Hmota se poměrně rovnoměrně přichytí, stačí pak vždy jen lehce přetřít prstem. Zůstane jen velmi lehounký bílý nádech, který má jen neznatelný efekt na intenzitu stínů. Ty se poté na bázi nanáší dobře a výdrž skutečně prodlouží. To se jí zase musí nechat, že něco zvládne, ale má mastná víčka to nejsou. Dost záleží i na stínech, které použiji, ale vše se pokazí někde v rozmezí 2 - 6 hodin a večer je to vždy totální katastrofa. Báze je pro mě použitelná na nějakou kratší pochůzku, ale běžný pracovní den se mnou nedá. 

Cena je taktéž kolem 250 Kč za 2,5 gramu.


Celkově musím říct, že je mi značka Gosh hodně sympatická a v budoucnu ji plánuji více prozkoumávat. Typově i cenově bych ji nejvíce přirovnala k Bourjois. Prostě o chlup lepší i o chlup dražší než věci z drogerie, ale zdaleka to nejsou takové pálky jako za highend.

Stíny v tužce vám jednoznačně doporučuji. Je to kouzelně jednoduchý produkt s moc hezkým efektem a pro rychlé líčení na běžný den nemám ve svém arzenálu lepší kousek. 

Báze mě bohužel zklamala. Není úplně špatná a méně náročnějším víčkům jistě pomůže, ale nás náročnější bohužel neuspokojí.

Máte již něco vyzkoušeno od této značky?

15 komentářů:

  1. Osobně jsem zkoušela jen řasenku Catchy Eyes a je naprosto dokonalá, tak dlouhé řasy jsem s jinou řasenkou ještě nikdy neměla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda nevím, ale když jsem začala poprvé navštěvovat drogérie někdy ve dvanácti, tak GOSH byla značka dostupná normálně v Rossmannovi. :) Tehdy jsem od ní měla spoustu produktů.. Zase mě láká, tak snad někdy.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od teto znacky jsem nic nezkousela. Ale ty stiny v tuzce vypadaji dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Nic jsem nezkoušela a asi se ani nechystám, nějak mě to vůbec neláká :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se po téhle značce mrknout :)
    Zaujala mě!

    Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  6. Gosh už jsem ve Fann obdivovala, ale přítel na mě spěchal, tak jsem nic nepořídila :-( Zkusila bych jejich rtěnky. Stíny v tužce se mi taky líbí, ten odstín ti sluší

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí ty stíny v tužce! A podle recenze jsou i supr:) Vypadá to na silnou konkurenci Color Tattoo:) Gosh jsem ještě v parfumérii nepotkala:(

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Zkušenost s touhle značkou nemám žádnou, ale barvička očních stínů v tužce se mi líbí moc:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Taky si pamatuju, že když jsem byla na začátku puberty, tak Gosh byla normálně dostupná v drogerii, teď už mě nějak moc nebere, přijde mi celkem drahá.

    OdpovědětVymazat
  10. Od tejto značky nemám zatiaľ nič vyskúšané, ale plánujem si niečo kúpiť :)
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  11. gosh ma fantasticke lícenky.to určite vyskúšaj.ja mám aj tiene a linku na oči.velmi dobré.bázu pod tiene mám od avonu,milo prekvapila.

    OdpovědětVymazat
  12. Na Gosh jsem narazila minulý týden při dnech Marianne, kdy měli ve Fann slevu 30% na své exkluzivní značky. Vybrala jsem 2 tužky na oči a musím říct, že jsou naprosto dokonalé! Kam se hrabe Urban Decay. Perfektně drží, jsou skvěle pigmentované a linky se s nimi úžasně kreslí. Tužek na oči jsem vyzkoušela hromady, ale tyhle jsou opravdu jedny z nej. A ty odstíny - ach! :-) Určitě při příští příležitosti prozkoumám stojan Gosh podrobněji.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře i zajímavé info, že se u nás Gosh dříve prodával. Vůbec jsem to nevěděla.

    OdpovědětVymazat
  14. Zkoušela jsem zatím pouze paletku očních stínů a jsem spokojená, pigmentace dobrá a výdrž skvělá!

    OdpovědětVymazat
  15. Tuhle značku jsem neznala, ale děkuji vám za tento přínosný a inspirativní PR článek. Taky jsem neměla vůbec tušení, že se u nás doplňky od Goshe prodávají. Já jsem to viděla a dovezla si to z Paříže, ale u nás jsem na to zatím nikdy nenarazila, tak jsem na to postupně zapomněla. Takže díky za připomenutí. ;-)

    OdpovědětVymazat