středa 12. srpna 2015

Tělový sprej Victoria Secret

Jsem ráda, že letní počasí stále pokračuje. I když pravda, občas je to už trochu moc. Ale i přes smršť letních recenzí, které na vás pálím už přes měsíc, tady mám pořád několik prázdninových oblíbenců, o kterých vám chci napsat a jsem ráda, že stále tématicky ladí k počasí.

Dnes to bude o legendě - tělovém spreji od Victoria Secret. Byl na mém wishlistu neuvěřitelně dlouho. Snad od té doby, co ho do eshopu naskladnila Plum, a to už je nějaká doba, tím spíš, že eshop už dávno neexistuje. Tehdy mi přišel drahý, a tak jsem vyčkávala na vhodnou chvíli. A poté se spreje objevily ve velkém na parfums.cz a ještě za super cenu. Jenže potom jsem si dlouho nemohla vybrat tu pravou parfemaci. Všechno mi přišlo moc sladké. Tohle léto jsem se ale fakt rozhodla, že už nějaký chci, progooglovala jsem odpoledne a nakonec naslepo riskla True Escape.


Při výběru mi nejvíce pomohl článek na The Makeup Euphoria, který vřele doporučuji. Takhle hezky rozpracované to nikde jinde není. Mým cílem bylo vybrat něco co nejvíce svěžího a nejméně sladkého. Kombinace jasmínu a pomela mi na to přišla ideální. 


Popsat vůni je opravdu hodně těžké, ale pokusím se. Byť to byl nákup na slepo, jsem hodně spokojená a vůně mi vyhovuje. Zároveň je to trošku něco jiného, než co používám obvykle a je to příjemná změna. Sprej je hodně svěží, někdo by mohl říct, že až pánský. Je jako osvěžující ranní sprška. Byť je v tom pomelo, nečekejte nic citrusového. Primárně v tom má prsty jasmín a to pomelo ho pouze zmírňuje a osvěžuje. I když pravda, kdybych nevěděla, že tam tento citrus je, sama bych to nepoznala. 

Výdrž je přesně taková, jak se o Victoria Secert traduje. Nečekejte nic celodenního, ale na to, že jde pouze o mist, tak s vámi zvládne několik hodin a okolí jej rozhodně vnímá. A navíc, použití je natolik příjemné a osvěžující, že mi opakovaná aplikace vůbec nevadí. Naopak, nejraději bych se v  tom i koupala. :-)


Elegantní obal je ozdobou každé poličky. Navíc je z plastu, takže je dobře přenosný a já ho pořád tahám v kabelce do práce. Rozprašovač je fajn. Mlha je jemná, ale zároveň má velký rozptyl. 


Se sprejem jsem velmi spokojená a splňuje přesně to, co jsem od něj očekávala. Je to příjemná svěží vůně, která se pohodlně aplikuje, výdrž je na tento typ produktu nadstandardní. Hezký a přenosu schopný obal je už jen příjemným bonusem. Je trochu oříšek vybrat si tu pravou vůni, ale myslím si, že tělový sprej od Victoria Secret je jednou z těch věcí, kterou by měl každý kosmetický nadšenec aspoň jednou vyzkoušet. Za sebe vám jej můžu doporučit.

Cena za 250 ml se mírně liší parfemace od parfemace, ale vyjde vás v rozmezí od 220 do 300 Kč. Balení vydrží věky, takže to není tolik, jak se může na první pohled zdát.Tím spíše, že vám to, minimálně v létě, plně nahradí parfém. Kupovala jsem na parfums.cz, kde můžete vybírat ze 40 variant.

Máte již nějaký sprej Victoria Secret vyzkoušený? Jaká je vaše oblíbená vůně?

7 komentářů:

  1. Moc hezky napsané. Já mám zatím pouze jeden a to Aqua Kiss a je to přesně ta vůně co jsem chtěla. Na léto je naprosto dělaná. Je lehounká, květinová až taková jakoby "vodní zelená" vůně. Přesně dle mého gusta. Časem rozhodně vyzkouším další variantu, ale ta tvoje asi nebude pro mě úplně to pravé.

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Aqua Kiss mám taky spadeno, ale ještě uvidím, co další vyhraje.

      Vymazat
  2. Vyzkoušený nemám žádný, ale plánuji si nějaký pořídit. Zatím jsem ovšem uvízla na bodě, že nevím, kterou parfemaci si zvolit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, je opravdu těžké si vybrat, ale pak to stojí za to.

      Vymazat
  3. Presne nevim zda me tyhle spreje nejak nuti si nejaky poridit, ale urcite voni skvele. A mozna nekdy.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jeden vlastním a jsem s ním spokojená, i když nechápu proč některé holky říkají, že tohle na těle vydrží celý den, když to tak není :D :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám verzi Secret craving, což je kombinace vanilky a černého rybízu. Je dost sladká, takže určitě nebude pro každého, ale mě se moc líbí :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat